• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Joe Satriani

czy jest ktoś kto lubi Joe Satriani ??
Odpowiedz

Ja uwielbiam i podziwiam go Wink Mój ulubiony album to "Flying in a blue dream "
[Obrazek: metheny3.gif]
Odpowiedz

jeden z moich najulubienszych gitarzystow, jego utwory maja specyficzny i niepowtarzalny klimat.
...rzekl Szyszak.
Odpowiedz

A co sądzicie o utworach "Day at the beach" i "Midnight" - w życiu nie słyszałem tego typu utworów u żadnego gitarzysty , są one genialne moim zdaniem ! I Satriani miał te utwory na pierwszych płytach - to świadczy o jego umiejętnościach ...
Odpowiedz

Satriani jakos tak przeciętnie wypadł na G3 w Denver w 2003 z tego co obejzałem, choć podczas końcowego jamu wybrał sobie fajny cover i wymiatał 8)
Odpowiedz

nie mam pojecia kto to...moze mnie oswiecicie?? :]
www.klaudunia122.mylog.pl --> naga prawda o WeNuS :]
Odpowiedz

polecam jakąkolwiek wyszukiwarke, one cię z pewnością oświecą jeśli umiesz jakichkolwiek używać ...
Odpowiedz

Cytat:nie mam pojecia kto to...moze mnie oswiecicie?? :]

kinder metal detected
...rzekl Szyszak.
Odpowiedz

wenus15 napisał(a):nie mam pojecia kto to...moze mnie oswiecicie?? :]

Jeden z najsłynniejszych gitarzystów na świecie.

W celu wyszukiwania informacji wskazane jest używanie wyszukiwarek... (Google, itp.) ;]
Skippy™
all rights reserved

"When walking in open territory, bother no one. If someone bothers you, ask him to stop. If he does not stop, destroy him..."
Odpowiedz

Dechri napisał(a):Satriani jakos tak przeciętnie wypadł na G3 w Denver w 2003 z tego co obejzałem, choć podczas końcowego jamu wybrał sobie fajny cover i wymiatał 8)

Muszę się z Tobą zgodzić , że ostatnimi laty Satch jest przede wszystkim muzykiem , nie showmanem takim jak np. Vai , czy Malmsteen ....
Odpowiedz

Satch WYMIATA!! jest niesamowicie dobrym gitarmenem jego utwory maja pelno emocji
zarobiscie komponujeSmile
Odpowiedz

oj dobry jest franek, dobry.
My friends all say, Tease you're mental anyway.
Odpowiedz

tak rzeczywiscie jest swietny...chcoc slyszalam ze na G3 w Polsce nie wypadl zbyt dobrze... Sad
Odpowiedz

dobrze wypadł.
My friends all say, Tease you're mental anyway.
Odpowiedz

Joe Satriani to bezsprzecznie jeden z największych wirtuozów gitary elektrycznej. Bardzo lubię jego muzykę.
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 3 gości