• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

HORRORY

Amy napisał(a):The Amityville Horror - dość ciekawy film z zaskakującą fabułą. Polecam Big Grin

Mowisz o znakomitym oryginale z '79, czy tej kaszanie z zeszlego roku?
m a s t e r s o f m e t a l, a g e n t s o f s t e e l !
Odpowiedz

raczej o tej kaszanie, wybacz nie znam oryginału.
chamy są wśród nas Wink gardzę wami i się śmieje z was Big Grin
Odpowiedz

statekx napisał(a):
KubusPuchatek napisał(a):Ciekawe horrory pisze takze Masterton.

O tak, dobre, dobre. Szczegolnie Wizerunek Zła i Dżinn wywarły na mnie nieprzeciętne wrażenie.

A ja przy Tengu przysypiałem Smile
-Baco, będzie dzisja padać?
-Ej, kurwa bedzie, bo mnie jebie w krzyżu!
Odpowiedz

a widzial ktos Guinea Pig? Big Grin
Odpowiedz

A włąśnie... wie ktoś może skąd można zdobyć filmy z www.zlefilmy.pl? Bo Jesus Christ: Vampire Killer albo "Barbarzyńska nimfa w piekle dinozaurów" są niezwykle kuszące. A co do horrorów z wyższej półki oglądał ktoś "Widmo" ? Moim zdaniem najlepszy azjatycki horror, bije oba
Ringi na głowę
Ten kto gwiazdę w locie schwyta
Sprawi dziecko mandragorze
Wie skąd diabeł wziął kopyta
Albo czemu gasną zorze
Umie słuchac syren śpiewu
Strzec się zawistników gniewu
Ten jedyny
Zna krainy
Gdzie nie znajdzie fałsz gościny
Odpowiedz

Na Emulu niektóre są. Ja ściągam "Toxic Avenger" i "Plan nr 9"(to można chyba dostać na DVD), btw nie tak dawno w katosach był pokaz... meksykańskich filmów FF z lat 60-tych Big Grin niestety nie mogłem się wybrać, a szkoda :]
KelThuz napisał(a):estem pieprzonym fanatykiem ATARI, zwalczam amigowców od roku 1989. Amigowcy to plaga świata, lewica wśród komputerowców, no i oczywiście skrajne pedalstwo
Odpowiedz

Horrory sa najlepsze,ale niestety amerykanie juz nie robia takich dobrych jak kiedys Evil or Very Mad bardziej thrillery przypominaja,ale na temat...moje ulubione sa z trupami i jak to nazwac mordercami. Laughing Poprostu hell,evil and death Laughing
Wiec wymienie kilka moich ulubionych jak na dzisiaj : Halloween, Friday the 13th, Nightmare on elm street,night of the living dead,Hellraiser, Hellraiser II,The texas Chainsaw massacre i Lsnienie (chyba tak sie nazywa po polsku,bo po dunsku to sie nazywa Zly hotel Laughing )...to te ulubione,tak mi sie zdaje.

Ogladajac Freddy vs. Jason mialam niezly ubaw,poprostu jakas parodia,najlepsze bylo jak ze soba walczyli. Ogolnie film do dupy.

The ringi , dark watery,klatwy i takie te inne sa nudne...jesli ktos mi powie,ze sa straszne,to poprosze o kopniaka od chucka norrisa. Co takiego moze byc strasznego w dzieczynce,ktora wychodzi z telewizora? Confusedhock: A jakby z kibla wychodzila,to tez bylo by strasznie? Dark Water ogladalam tylko godzine,bo nic sie nie dzialo i Klatwa to hmm...to samo... :S musze niestety stwierdzic,ze jakos mnie nie rajcuja,ale to jest tylko moje zdanie, nie zamierzam nikogo krytykowac...

najstarszy film jaki mi sie udalo ogladnac byl Nosferatu z 1922 roku. Jak sie domyslamy byl to film niemy,czy jak to sie tu to nazywa. Nudny,ze nie moge,ale dotrfalam do konca Big Grin . Ale przyznam,ze postac Nosferatu jest ciekawa,dzieki czemu film sie dalo obejrzec. Podobno zrobiono wersje z dzwiekiem z 70 roku,czy cos w tym stylu,jesli bede miala okazje to obejrze Surprised

I najlepsze na koniec Angry Podobno ma powstac film Michael Myers vs. Pinhead Laughing Musze ten film zobaczyc,ciekawe co tym razem amerykanie wymyslili. To bedzie hardcore. "A za tym wszystkim stoi Chuck Norris"
Jag är inte en människa. Det här är bara en dröm, och snart vaknar jag. Det var för kallt och blodet levrades hela tiden.
Odpowiedz

Cytat:I najlepsze na koniec Podobno ma powstac film Michael Myers vs. Pinhead Musze ten film zobaczyc,ciekawe co tym razem amerykanie wymyslili. To bedzie hardcore. "A za tym wszystkim stoi Chuck Norris"

Hmmm ciekawe Angry mam nadzieje, że to nie będzie taki kicz, jak w przypadku Freddy'ego z Jasonem.
Jeśli chodzi o horrory, to Michael Myers należy do moich ulubieńców Angry i mam nadzieje, że skopie tej 'zagwoździonej łepetynie' dupe Angry [/quote]
Odpowiedz

metallgirl napisał(a):najstarszy film jaki mi sie udalo ogladnac byl Nosferatu z 1922 roku. Jak sie domyslamy byl to film niemy,czy jak to sie tu to nazywa. Nudny,ze nie moge,ale dotrfalam do konca Big Grin . Ale przyznam,ze postac Nosferatu jest ciekawa,dzieki czemu film sie dalo obejrzec.

Nudny?! To jeden z najlepszych filmów jakie kiedykolwiek powstały, nie inaczej! Tytułowa postać naprawdęc wywołuje niepokój, a pamiętajmy jakie wtedy twórcy mieli "środki"...
KelThuz napisał(a):estem pieprzonym fanatykiem ATARI, zwalczam amigowców od roku 1989. Amigowcy to plaga świata, lewica wśród komputerowców, no i oczywiście skrajne pedalstwo
Odpowiedz

Tomash napisał(a):
metallgirl napisał(a):najstarszy film jaki mi sie udalo ogladnac byl Nosferatu z 1922 roku. Jak sie domyslamy byl to film niemy,czy jak to sie tu to nazywa. Nudny,ze nie moge,ale dotrfalam do konca Big Grin . Ale przyznam,ze postac Nosferatu jest ciekawa,dzieki czemu film sie dalo obejrzec.

Nudny?! To jeden z najlepszych filmów jakie kiedykolwiek powstały, nie inaczej! Tytułowa postać naprawdęc wywołuje niepokój, a pamiętajmy jakie wtedy twórcy mieli "środki"...

No coz ja wole horrory ,ktore maja jakas akcje,co sie dzieje,w tym filmie nieco jej brakowalo Confusedhock: Moj gust...ale i tak nosferatu kopie tylki Angry obejrzalam go na google,to jakby kto byl zainteresowany,to moge przeslac linka Smile
Jag är inte en människa. Det här är bara en dröm, och snart vaknar jag. Det var för kallt och blodet levrades hela tiden.
Odpowiedz

w zeszlym roku wyszla czarnobiala, niskobudzetowa ale swietna adaptacja Zew Cthulhu Lovecrafta.Polecam, doskonały klimat.
Who's gonna teach you how to dance?
Who's gonna show you how to fly?
Who's gonna call you on the lame-dope-smoking,
Slackin' little sucker you are?
Odpowiedz

Nevermore napisał(a):w zeszlym roku wyszla czarnobiala, niskobudzetowa ale swietna adaptacja Zew Cthulhu Lovecrafta.Polecam, doskonały klimat.

A ja własnie jestem w posiadaniu tej książki Big Grin I w najbliższym czasie mam zamiar ją zacząć. Słyszałem, że Lovecraft pisze dobre książki, więc mam nadzieje, że sie nie zawiode.
Odpowiedz

Czy ktoś z was już wie, że w tym roku bedzie premiera filmu Silent Hill Laughing wczoraj widziałem zapowiedz filmu i moge powiedzieć, że zapowiada sie dosć ciekawie Angry
Odpowiedz

Ghost_82 napisał(a):Czy ktoś z was już wie, że w tym roku bedzie premiera filmu Silent Hill Laughing wczoraj widziałem zapowiedz filmu i moge powiedzieć, że zapowiada sie dosć ciekawie Angry

Ao czym to?

Ja tam wole prawdziwe horrory Laughing z nu-metalowa muzyka w tle i specjalnymi efektami,a nawet w 3-D to dopiero horrory Laughing Rolleyes Wink
Odpowiedz

metallgirl napisał(a):
Ghost_82 napisał(a):Czy ktoś z was już wie, że w tym roku bedzie premiera filmu Silent Hill Laughing wczoraj widziałem zapowiedz filmu i moge powiedzieć, że zapowiada sie dosć ciekawie Angry

Ao czym to?

Ja tam wole prawdziwe horrory Laughing z nu-metalowa muzyka w tle i specjalnymi efektami,a nawet w 3-D to dopiero horrory Laughing Rolleyes Wink

Jest to horror, który został nakrecony na podstawie słynnej gry Silent Hill. Już nie moge sie doczekać Big Grin
Wierz mi, jeśli chodzi o klimat i muze, to jest mistrzostwo Angry

A film bedzie o:

Bohaterką filmu będzie kobieta o imieniu Rose, starająca się uratować swoją umierającą córkę Sharon. W drodze do uzdrowiciela trafią do upuszczonego miasta o nazwie Silent Hill. Na miejscu Sharon znika. Rose podąża za czymś, co uważa za sylwetkę córki, biegając po całym mieście. Wkrótce okazuje się, że Silent Hill to miejsce, jakiego jeszcze nigdy nie widziała. Zamieszkują je dziwne stworzenia, a żyjąca Ciemność zapada nad miastem, przemieniając wszystko, czego dotknie...
Odpowiedz