01-23-2006, 11:28 PM
Amy napisał(a):The Amityville Horror - dość ciekawy film z zaskakującą fabułą. Polecam
Mowisz o znakomitym oryginale z '79, czy tej kaszanie z zeszlego roku?
m a s t e r s o f m e t a l, a g e n t s o f s t e e l !
Amy napisał(a):The Amityville Horror - dość ciekawy film z zaskakującą fabułą. Polecam
statekx napisał(a):KubusPuchatek napisał(a):Ciekawe horrory pisze takze Masterton.
O tak, dobre, dobre. Szczegolnie Wizerunek Zła i Dżinn wywarły na mnie nieprzeciętne wrażenie.
KelThuz napisał(a):estem pieprzonym fanatykiem ATARI, zwalczam amigowców od roku 1989. Amigowcy to plaga świata, lewica wśród komputerowców, no i oczywiście skrajne pedalstwo
Cytat:I najlepsze na koniec Podobno ma powstac film Michael Myers vs. Pinhead Musze ten film zobaczyc,ciekawe co tym razem amerykanie wymyslili. To bedzie hardcore. "A za tym wszystkim stoi Chuck Norris"
metallgirl napisał(a):najstarszy film jaki mi sie udalo ogladnac byl Nosferatu z 1922 roku. Jak sie domyslamy byl to film niemy,czy jak to sie tu to nazywa. Nudny,ze nie moge,ale dotrfalam do konca. Ale przyznam,ze postac Nosferatu jest ciekawa,dzieki czemu film sie dalo obejrzec.
KelThuz napisał(a):estem pieprzonym fanatykiem ATARI, zwalczam amigowców od roku 1989. Amigowcy to plaga świata, lewica wśród komputerowców, no i oczywiście skrajne pedalstwo
Tomash napisał(a):metallgirl napisał(a):najstarszy film jaki mi sie udalo ogladnac byl Nosferatu z 1922 roku. Jak sie domyslamy byl to film niemy,czy jak to sie tu to nazywa. Nudny,ze nie moge,ale dotrfalam do konca. Ale przyznam,ze postac Nosferatu jest ciekawa,dzieki czemu film sie dalo obejrzec.
Nudny?! To jeden z najlepszych filmów jakie kiedykolwiek powstały, nie inaczej! Tytułowa postać naprawdęc wywołuje niepokój, a pamiętajmy jakie wtedy twórcy mieli "środki"...
Nevermore napisał(a):w zeszlym roku wyszla czarnobiala, niskobudzetowa ale swietna adaptacja Zew Cthulhu Lovecrafta.Polecam, doskonały klimat.
Ghost_82 napisał(a):Czy ktoś z was już wie, że w tym roku bedzie premiera filmu Silent Hillwczoraj widziałem zapowiedz filmu i moge powiedzieć, że zapowiada sie dosć ciekawie
metallgirl napisał(a):Ghost_82 napisał(a):Czy ktoś z was już wie, że w tym roku bedzie premiera filmu Silent Hillwczoraj widziałem zapowiedz filmu i moge powiedzieć, że zapowiada sie dosć ciekawie
Ao czym to?
Ja tam wole prawdziwe horroryz nu-metalowa muzyka w tle i specjalnymi efektami,a nawet w 3-D to dopiero horrory
![]()
![]()