• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Glany

Zakladam taki nietypowy temat Confusedhock: czy lubicie chodzic w glanach? Ja chodze w nich od pol roku i powiem wam ze wygodnie sie wnich czuje nawet w lato chodzilem tylko ludzie jakos tak sie na mnie dziwnie patrzyli a kumple pytali czy nie jest mi goraco, ale powiem szczerze ze jest to najwygodniejsze obuwie w jakim chodzilem pozatytm doskonala bron(po kopnieciu gocia w piszczel juz nie wstal Big Grin ) na nieoczekiwane akcje z dreskami ktorych u mnie w miescie jest na peczki ogolnie Glanom mowie TAK! czy wy tez je lubicie?
pozdro Wink
This world belong to us, This lustful disguise, This world belong to us, This is where evil arise, How does it feel to lose control? How does it feel as I steel your soul? How does it feel as I make you undress? How does it feel as I ravage your flesh?
Odpowiedz

Glany lubię, ale nie latem Tongue (kieeeepsko znoszę wysokie temperatury Tongue)

Teraz mam w planach podorabianie sobie klamer do swoich starych glanów Tongue A jak będę miał przypływ głupiego nastroju to jeszcze sobie wkręcę ćwieki w czubki albo chociaż stalowe blaszki na zewnątrz Big Grin
Wszystkich wierzących w telekinezę proszę o podniesienie mojej ręki.
Odpowiedz

lubimy, proste, tylko ze w chodze w nich tlyko jak mam dlugie spodnie, rzadko w krotkich Tongue glany sou spox tylko troske ciezkie ale to tylko tak z poczatu sie wydaje, qmpel chodzi 360 dni w roku w glanach..
Odpowiedz

tix napisał(a):lubimy, proste, tylko ze w chodze w nich tlyko jak mam dlugie spodnie, rzadko w krotkich Tongue glany sou spox tylko troske ciezkie ale to tylko tak z poczatu sie wydaje, qmpel chodzi 360 dni w roku w glanach..
No ja jak mam krotkie spodnie nie chodze w glanach a jak zalozylem je pierwszy raz tez myslalem ze umre Big Grin ale teraz moge w nich biegac Surprised
This world belong to us, This lustful disguise, This world belong to us, This is where evil arise, How does it feel to lose control? How does it feel as I steel your soul? How does it feel as I make you undress? How does it feel as I ravage your flesh?
Odpowiedz

Ja w glanach (10tki rox!) chodze jedynie w zimie (chociaz palce odmrozilem sobie juz kilka razy Tongue )i na jesieni.. Na lato i wiosne najlepsze sa apostolki! =D
[Obrazek: avatar0cn.jpg]
Odpowiedz

Chodze w glanach 4rok...bardzoo lubie te buty!
W lato chodze w trampkach, bo w glanach to za cieplo by mi było...Big Grin

Smile
Czasami czuję jak pięknie pachną kwiaty.....
Odpowiedz

ale trampki ci niezle jadą po takim chodzeniu caly dzien a z glanów nic nie czuc :> no ale minus to to ze stopa sie poci
Odpowiedz

hahaha, a no masz racje....
Odpowiedz

od 6 klasy prawie zawsze w glanach, przywiązanie Smile
Odpowiedz

Rhonwen napisał(a):od 6 klasy prawie zawsze w glanach, przywiązanie Smile

to ile ty masz lat...(jesli mozna wiedziec)?
Odpowiedz

18
Odpowiedz

Glany ^^ Lubię, a co by nie.

W lecie jednak to jest dla mnie morderstwo, więc chodzę w jezuskach, albo trumpeczkach Big Grin

Poniżej moje obecne ;] Trochę się rozwalają, guma mi odchodzi, dolna warstwa, będę musiała kopsnąć się do szewca, bo sie juz raz prawie wypieprzyłam.

[Obrazek: glany.gif]
Nie wygrywa wielkiej batalii ten, kto poprzestanie na prostocie lwa. Trzeba być do tego na równi lwem i lisem, który wyczuwa sieć.
Niccolo Machiavelli
Odpowiedz

Glany tak,ale nie latem.Przyznam się,że nosiłem już glany różnych marek i przeróżnej jakości wykonania.Zwykle były to 10,jednak gdy moje stare buciory "oddały ducha" pokusiłem się kupić Revengery 14-tki w Rock Metal Shopie - nie żałuję ! Są świetne,wygodne i dobrze się prezentują na stopach.Polecam !
When there's no more room in hell...
the dead will walk the Earth
Odpowiedz

Glany noszę w jesieni i w zimie; czasami zakładam na koncerty :] W lecie bym nie wytrzymała w takich butach, zwłaszcza w 40 stopniowy upał...
by the grace of god almighty
and the pressures of the marketplace
the human race has civilized itself
it's a miracle

roger waters
Odpowiedz

heheh glany zamieniam zazwyczaj tylko na sandały, kiedy upał jest naprawdę niemiłosierny :]

Tylko niestety oddały ducha ostatnio, więc zbieram teraz na nowe Big Grin
[Obrazek: bustersMini.jpg]
Odpowiedz