Hmm moja lista sie troszke zmienila

, oto jak wyglada teraz :
1.Jimmy Page [poprostu doskonaly gitarzysta , a poza tym moj ulubiony , wymyslal swietne riffy , mistrz improwizacji, doskonale solowki] (Led Zeppelin)
2.Robert Fripp [ ten dopiero co wpadl na moja list i odrazu 2

, co tu duzo gadac , genialny gitarzysta , mistrz melotronu , trzeba posluchac jego doskonalej gry ] (King Crimson)
3.David Gilmoure [ mistrzostwo w grze gitarowej , wspaniale solowki , potrafil wydobyc dusze z gitary w doskonaly sposob ] (Pink Floyd)
4.Jimmy Hendrix [nadal uwazam go za doskonalego gitarzyste , wspaniale riffy (np. "Purple Haze" ktore jest najbardziej rozpoznawalnym riffem swiata

, przynajmniej tak czytalem w jakies ankiecie )
swietne solowki , co tu duzo gadac , wspanialy wioslarz )
5.Jeff Beck [swietny gitarzysta , swietne solowki , inspiracje dla mlodych gitarzystow , swietnie wypadal za czasow The Yardbirds i jego solowej dzialalnosci , poprostu bardzo go lubie

]
6.Angus i Malcolm Young [ Hehe ... Ten pierwszy tworzyl niesamowity nastroj na koncertach , jego szalenstwo na scenie zabija , a ten drugi tworzyl doskonale riffy ! Poprostu swietni gitarzysci ] (AC/DC)
7.Joe Satriani [ to juz inna muzyka , ale solowki mial
DOSKONALE ! , warto posluchac ]
8.Robert Johnson [doskonaly bluesman , wspaniale gral na gitarze , szczerze polecam jego gre , mi sie przynajmniej bardzo podoba , no i jeszcze jego glos

, bez watpienia gdyby nie on wielu gitarzystow nie mialo by sie na czym inspirwac np. Page

]
9.Santana [ spokojna muzyka , ale gral wymiatajco ]
10.Iommi [ nie byloby go na tej liscie , ale go poprostu lubie , wszedl na miejsce Slasha , bo poprostu fajne riffy wymyslal i tyle ] (Black Sabbath)
To narazie tyle , pozdrawiam
Puchatek