- Liczba postów:
- 770
- Liczba wątków:
- 22
- Reputacja:
-
0
Witam ,
chcialbym kupic w jakims sklepie gitare ale kompletnie nieznam sie na gitarach elektrycznych , czy moglibyscie mi poradzic jakas elektryczna gitare do grania raczej w domu ? I czy moglibyscie podac link do takiego sklepu internetowego . Z góry dziekuje za pomoc w wyborze gitary ,
pozdrowienia
- Liczba postów:
- 93
- Liczba wątków:
- 5
- Reputacja:
-
0
Epiphone Les Paul 100 no wiesz sama nazwa mowi za siebie
![Wink Wink](http://forum.rockmetalshop.pl/images/smilie/wink.png)
epiphone to jedna z najlepszych firm gitarowych al les paule sa bardzo dobre- tylko zalezy jeszcze cpo chcesz grac. One nadaja sie do rocka, blusa... ale nie do metalu. Nie podaja jakie sa w zestawie humbuckery ale przynajmniej maja mozliwosc rozbudowy ( mozesz potem sobie kupic dobre humbuckery np emg 81 i 85).Gitarka wyglada na masywna jak to les paul. Jest tania i ja na Twoim miejscu kupilbym ja
Ból, zaś misterny miał oczęta brwiste,
Pogrążyły się w ciszy i nią pierwsze stały.
Akt brzemię pokorne naznaczał poklaskiem,
Chwaląc trwogi Siewcę, skrwawionego żalem
- Liczba postów:
- 93
- Liczba wątków:
- 5
- Reputacja:
-
0
z tych gitar jedynie polecalbym ibaneza... tamte gitarki do podrobki innych gitar... ta ostatnia w ksztalcie jest stylizowana na starym modelu bc richa... jednak te gitarke ktora sam podawales uznaje za najlepszy wybor...
- Liczba postów:
- 93
- Liczba wątków:
- 5
- Reputacja:
-
0
chociaz ten ibanez ma 3 single...jesli chcesz pozniej rozbudowac gitare na jakas profesjonalna polecam tego les paula...single nie sa dobre...latwiej lapia zaklucenia
- Liczba postów:
- 204
- Liczba wątków:
- 5
- Reputacja:
-
0
infernum juz w zasadzie powiedział co mam na mysli. 2 stwierdzenia mnie rozwalily :
"single nie są dobre"
a stratocaster (i grajacy na nim m.in hendrix,gilmour i miliony innych) tez nie jest dobry
"podrobki innych gitar"
flame'y brzmia w duzej wiekszosci duzo lepiej niz epi, a pozatym polecasz gosciowi gitare ze wzgledu na napis na główce?