• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gdzie na wakacje ?

SML napisał(a):Ja chetnie zawitałbym nad mzaurskie jeziorka do jakiegoś domku, tak najchetniej w czerwcu, lub pod koniec września, koniec sezonu mniej ludzi, i tak wogóle, przyjemniej.... niestety ani tam ani nad morzemi nie niałem okazji jeszcze być, od dzieciaka tylko góry góry góry....
Ja takich problemów nie mam Big Grin
Odpowiedz

Na Hunterfest to raczej zespoły nie dla mnie... troche rock'a no i do tego Acid Drinkers, raczej wolałbym odwiedzic Castle Party... ale to sie zobaczy w przyszłe wkaacje, trzeba zarobic troche i odwiedzieć miejsca w Polsce, m.inn Gdańsk i Bolków<lol>
Odpowiedz

Ja kocham Mazury Big Grin Pływanie w jeziorze, przepiękne lasy, cisza i spokój... Poza tym, dobre warunki do tworzenia. W wakacje można trafić również na ciekawe imprezy min. w Malborku (polecam Smile ) Co roku tam jeżdżę, więc tym razem wybrałam Tatry i nie żałuję Smile Trzeba sobie urozmaicać życie.
by the grace of god almighty
and the pressures of the marketplace
the human race has civilized itself
it's a miracle

roger waters
Odpowiedz

Aaa Malbork jest piękny. Pamiętam jak byłam tam swego czasu i był zlot "Harlejowców" - miodzio. Wspomnienia niezapomniane.
Nie wygrywa wielkiej batalii ten, kto poprzestanie na prostocie lwa. Trzeba być do tego na równi lwem i lisem, który wyczuwa sieć.
Niccolo Machiavelli
Odpowiedz

dla wszystkich którzy kochają spokuj i wyciszenie sie polecam wszystkim wypad w nasze piękne góry .... bież plecak rower - bądż piecha i w droge zarezerwuj sobie z tydzień czasu i w droge ... obcowanie z naturą to najpiekkniejsze co mozna zwiedzić jej piękna zostało tak niewiele ...
dziś, 14/09/2012 po blisko 8 latach, dzięki google, znowu jestem z wami Smile
Odpowiedz

Ja polecam Tatry... Szczególnie okollice Kasprowego, Głóbałówki, Zakopane (w Zakopanem drogo, ale okoliczne miejscowosci proponują nocleg za grosze, za to dojazd też lekka sprawa). Ja byłem tam rok temu i nie załuje.... bardzo mi sie podobało.... szkoda tylko, ze aparatu nie miałem:/
Odpowiedz

Taa.. gory.. =] Woda mnie odpycha.. wole gory.. Jezdze tam odkad pamietam a zawsze sie czuje tak jakbym byl tam po raz pierwszy.. =)
[Obrazek: avatar0cn.jpg]
Odpowiedz

Zawsze cieżko zwiedzic wszystko, z każdą wycieczką odwiedzamy nowe miejsca... piekne to jest.....
Odpowiedz

Oo tak Smile Zdecydowanie Tatry. Najpiękniejsze góry jakie w życiu widziałam :] W te wakacje byłam tam po raz pierwszy, a w Zakopanem spędziłam zaledwie tydzień, ale zdążyłam naprawdę dużo zwiedzić Smile Dużo bo dużo, ale to i tak zaledwie mała część w porównaniu do tego co można tam jeszcze zobaczyć.
by the grace of god almighty
and the pressures of the marketplace
the human race has civilized itself
it's a miracle

roger waters
Odpowiedz

Właśnie wróciłem z Florydy Tongue
Może i nie jestem bystry, ale zajebać potrafię !!
Odpowiedz

Taaa a ja za jakąś godzine wyjeżdżam nad nasze morze... ech...
Nie wygrywa wielkiej batalii ten, kto poprzestanie na prostocie lwa. Trzeba być do tego na równi lwem i lisem, który wyczuwa sieć.
Niccolo Machiavelli
Odpowiedz

A ja jutro wyjeżdżam na turniej w Łęczycy - p(al)ić, gwałcić, mordować! :> Misję obalania stereotypów dam średniowiecznych czas zacząć! Wink
Odpowiedz

Arion napisał(a):Misję obalania stereotypów dam średniowiecznych czas zacząć! Wink

Ja poprosze zdjecie Damy(Ciebie) w bieliznie sredniowiecznej Embarrassed
Odpowiedz

Acrid napisał(a):
Arion napisał(a):Misję obalania stereotypów dam średniowiecznych czas zacząć! Wink

Ja poprosze zdjecie Damy(Ciebie) w bieliznie sredniowiecznej Embarrassed
Wiesz... Za bieliznę to wtedy robił pas cnoty...
[Obrazek: Slayer_logo.jpg]
Odpowiedz

Pas cnoty miał zgoła inne zadanie, bynajmniej nie jako bielizna ;]

A bielizny panie w śrfedniowieczu nie nosiły - jedynie giezła, takie jakby białe długie koszule nocne ;P
Odpowiedz