• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gdzie na wakacje ?

A ja jade 3o lipca do zakopca . Poraz 3-ci , ale co tam :p
Niech MOC będzie z tobą
[Obrazek: fanta1ou.gif]
[Obrazek: 145ez1.jpg]
Odpowiedz

Kurde... normalnie wróciłam z GrecYji Tongue
Świetny kraj, żal było wyjeżdzać... no ale coś sie kończy a coś zaczyna Tongue

Cholera, a teraz mam w domu remont i siedzie w jakiejś kafejce... może będe pod koniec tygodnia jak dobrze pójdzie ;]

Pozdrowienia dle wszystkich Tongue
Nie wygrywa wielkiej batalii ten, kto poprzestanie na prostocie lwa. Trzeba być do tego na równi lwem i lisem, który wyczuwa sieć.
Niccolo Machiavelli
Odpowiedz

Witamy, witamy Big Grin Super, że udał Ci się wyjazd, mam nadzieję, że innym również Smile
by the grace of god almighty
and the pressures of the marketplace
the human race has civilized itself
it's a miracle

roger waters
Odpowiedz

w Grecyji mają dupne żarcie, ale mają za to ładne widoczki ( szczególnie meteory )
Może i nie jestem bystry, ale zajebać potrafię !!
Odpowiedz

Byłam w zeszłym roku i nie podobało mi się, ale to raczej kwestia organizacji, Grecja sama w sobie ładna
i dobra Metaxa
a co do meteorów... coś fantastycznego, naprawdę robią ogromne wrażanie
Odpowiedz

Krolik napisał(a):w Grecyji mają dupne żarcie, ale mają za to ładne widoczki ( szczególnie meteory )

Mi tam smakowało ;]

Tak meteory są piękne, ale większe wrażenie zrobiły na mnie wyspy np. Skiathos. Świetne widoki ;]
Nie wygrywa wielkiej batalii ten, kto poprzestanie na prostocie lwa. Trzeba być do tego na równi lwem i lisem, który wyczuwa sieć.
Niccolo Machiavelli
Odpowiedz

a ja przedwczoraj dostałam propozycję wyjazdu na Ukrainę na 2 tygodnie i zamierzam skorzystać...
Szykują się wobec tego 2 tygodnie ze sztalugami i farbkami Smile
Odpowiedz

A ja jutro jadę do Zubrzycy Górnej, pojutrze zamierzam wyjść na Babią Górę, a w piątek wyjazd na Słowację na gorące żródła Big Grin
it's a miracle

roger waters
Odpowiedz

Aaaa Mir no to miłego wypoczynku życzę ! Tongue
Niccolo Machiavelli
Odpowiedz

Ja niestety nie jade nigdzie na wakacje. Sad
Odpowiedz

Dzięki Prisca Smile A w przyszłym tygodniu Zakopane i góry!!! Big Grin
it's a miracle

roger waters
Odpowiedz

Ja prawdziwe wakacje przeżyje chyba dopiero za rok. Teraz niepotrzebnie wydalem mnóstwo kasy na drobe przyjemności.. ech.... no szkoda, ale za rok bedą wycieczki po Castle Party.. itp. Trzeba bedzie troszeczke złociszy zaoszczedzic... przydadzą sie. Jednak te wakacje nie sa stracone - ogniska wspólne małe koncerty.. nie jest źle, chociaz chce sie odwiedzić wieksze "imprezy". Moze na przełomie wrzesień/październik zachacze o OpoleSmile i sie odkuje.
Odpowiedz

ja ostatnio bylem 1 tyg w KArpaczu, a teraz moze niedlugo bede z ojcem lecial do Norwegi, bo jakas robote tam ma u znajomego na pare dni Big Grin
Odpowiedz

ja sie wybieram na spływ kajakowy, od tego piątku Big Grin Big Grin
Odpowiedz

oooooo spływ kajakowy, to ekstra sprawa, zazdroszczę, sama też bym się wybrała, no ale nie narzekam, mimo iż to dopiero połowa wakacji ja jestem w pełni zadowolona Smile A jutro na woodstock Angry
Odpowiedz