- Liczba postów:
- 575
- Liczba wątków:
- 9
- Reputacja:
-
0
powiem tak. jakis pajac wkeil tu link to jakiegos filmiku gdzie widac ,ze to banda klaunow. gdzie hmm zostali porownani do tych burakow z fallen angel czy jak to sie zwie. po obejrzeniu tego filmiku stwierdzilam,ze te zespoly zbytnio sie nie roznia. ale kiedy obejrzalam ten filmik z solowka,stwierdzilam,ze ten chlopak jednak jest zdolny (no,dobra,umie grac),...umie grac na gitarze,garach i tam na basie. i jak tu rumian pisze,zgadzam sie z tym! ze z niego moze wyrosnac swietny muzyk. to tyle.dziekuje.
- Liczba postów:
- 1,703
- Liczba wątków:
- 26
- Reputacja:
-
0
Wiek nie ma znaczenia - liczą sie szybkie palce :> talent i umiejętności. I prawda jest taka ze jak sie nie ma talentu to sie nie ma co za to brać. Tak jest z tańcem, ze śpiewem, jazdą samochodem, gotowaniem i wieloma róznymi czynnosciami. Ja sie nauczyłem rowerkiem smigac w wieku... nie pamietam ale nie wcześniej jak 10 lat. a tylko dlatego bo nie miałem na czym :> Ale jak sie uczyłem to sam i bez 4 kolek tylko na dwóch. Podobnie było z "obczajaniem" kompa, systemów i wszystkim z tym związane - totalnie nikt mi nie pomagał, do wszystkiego dochodziłem sam metodą prób i doświadczeń :> Uważam ze taka "nauka" jest najlepsza bo świadczy o tym ze sie potrafi to robić bez wiekszego wysiłku. Tak samo jest z tym młodocianym Slash'em - widać polot i talent, a przypuszczam, że on duzo czasu z gitarą nie spędza. DLatego też jestem pełen podziwu dla tych artystów :>
- Liczba postów:
- 4,216
- Liczba wątków:
- 12
- Reputacja:
-
3
Everyday I look into the mirror
Staring back I look less familiar
I've seen all seven faces
Each one looks a lot like me
- Liczba postów:
- 1,703
- Liczba wątków:
- 26
- Reputacja:
-
0
a Die Toten Hosen ? zespoł powstał, bo grupa kilku ludzi nie miała co robić. Ustalili kto co ma robic i na czym grac i tak powstał zespół :> Nie są oni moze wirtuozami muzki, ale nie sa tez tandetą. Zdolnoci czy to muzyczne czy inne ma sie juz w sobie - tylko zeby je wykorzystac trza najpierw je odkryć.