• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Fallen Angels

Otter napisał(a):
KlaudiaVanKilmister napisał(a):http://www.youtube.com/watch?v=s-ZZqJOb5...ted&search=
napewno wielu z was tak umie. lol
Ja umiem.
Koleś poskładał kilka motywów z solówek, bez konkretnego ładu, a połowa z tego to jakieś bezsensowne pitolenie.

Ale to już prawdziwy SZATAN Laughing
http://www.youtube.com/watch?v=TviTCFAGr6w
ten koles ma raptem 13 lat Neutral ciekawe od ktorego roku zycia gra - jak na swoj wiek jest naprawde swietny
kurwa tapping sweep picking - ciekawe czy umiales to majac 13 lat :] i o ile z FA mozna bylo sie smiac to imho te TRV dzieciaki maja przed soba swietlana przyszlosc
Odpowiedz

Rumian napisał(a):
Otter napisał(a):
KlaudiaVanKilmister napisał(a):http://www.youtube.com/watch?v=s-ZZqJOb5...ted&search=
Ja umiem.
Koleś poskładał kilka motywów z solówek, bez konkretnego ładu, a połowa z tego to jakieś bezsensowne pitolenie.

ten koles ma raptem 13 lat Neutral ciekawe od ktorego roku zycia gra - jak na swoj wiek jest naprawde swietny
kurwa tapping sweep picking - ciekawe czy umiales to majac 13 lat :] i o ile z FA mozna bylo sie smiac to imho te TRV dzieciaki maja przed soba swietlana przyszlosc

No wlasnie zgadzam sie!
Otter- jasne,ja tez tak umiem. lol kazdy se tak moze powiedziec.
Odpowiedz

Rumian napisał(a):
Otter napisał(a):
Ja umiem.

Szczerze mówiąc sporo jest takich "wspaniałych dzieci" a zaczął pewnie w wieku lat 6 albo 7 jeśli w domu był ten cały sprzęt, a chyba był to miał wszystko ułatwione, dzieciak po 5 latach ciągłych ćwiczeń wymiata jak głupi ale brak mu polotu. Ja zacząłem jak miałem 15 lat i sam sie uczyłem, przydała by sie jakaś szkołą ale nie mam już na to czasu.

KlaudiaVanKilmister napisał(a):No wlasnie zgadzam sie!
Zajebiście, że sie zgadzasz.
Każdy może ale nie każdy umie Tongue Jak nie wierzysz to Twoja sprawa, ale takich kolesi (tak grających) jest od cholery, sam znam kilku, dla kogoś kto nie gra to jest coś strasznie zajebistego. Ja w tym troche siedze i widze gdzie jest coś zajebistego a gdzie jest zwykłe pitolenie. Posłuchaj sobie Satrianiego albo Vai.
[Obrazek: whysoib5.jpg]
Odpowiedz

Otter napisał(a):
Rumian napisał(a):
Otter napisał(a):
Ja umiem.

Szczerze mówiąc sporo jest takich "wspaniałych dzieci" a zaczął pewnie w wieku lat 6 albo 7 jeśli w domu był ten cały sprzęt, a chyba był to miał wszystko ułatwione, dzieciak po 5 latach ciągłych ćwiczeń wymiata jak głupi ale brak mu polotu. Ja zacząłem jak miałem 15 lat i sam sie uczyłem, przydała by sie jakaś szkołą ale nie mam już na to czasu.

KlaudiaVanKilmister napisał(a):No wlasnie zgadzam sie!
Zajebiście, że sie zgadzasz.
Każdy może ale nie każdy umie Tongue Jak nie wierzysz to Twoja sprawa, ale takich kolesi (tak grających) jest od cholery, sam znam kilku, dla kogoś kto nie gra to jest coś strasznie zajebistego. Ja w tym troche siedze i widze gdzie jest coś zajebistego a gdzie jest zwykłe pitolenie. Posłuchaj sobie Satrianiego albo Vai.
No racje trzeba Ci przyznac. Pewnie to dzieciak jakiegos muzyka i zaczal bardzo wczesnie, co nie zmienia faktu ze koles moze sie bardzo rozwinac i wyrosnac na swietnego muzyka ;] a co do zaczynania grania w stosunkowo poznym wieku i uczenia sie samemu to skad ja to znam...
Odpowiedz

powiem tak. jakis pajac wkeil tu link to jakiegos filmiku gdzie widac ,ze to banda klaunow. gdzie hmm zostali porownani do tych burakow z fallen angel czy jak to sie zwie. po obejrzeniu tego filmiku stwierdzilam,ze te zespoly zbytnio sie nie roznia. ale kiedy obejrzalam ten filmik z solowka,stwierdzilam,ze ten chlopak jednak jest zdolny (no,dobra,umie grac),...umie grac na gitarze,garach i tam na basie. i jak tu rumian pisze,zgadzam sie z tym! ze z niego moze wyrosnac swietny muzyk. to tyle.dziekuje.
Odpowiedz

KlaudiaVanKilmister napisał(a):powiem tak. jakis pajac wkeil tu link to jakiegos filmiku gdzie widac ,ze to banda klaunow. gdzie hmm zostali porownani do tych burakow z fallen angel czy jak to sie zwie. po obejrzeniu tego filmiku stwierdzilam,ze te zespoly zbytnio sie nie roznia. ale kiedy obejrzalam ten filmik z solowka,stwierdzilam,ze ten chlopak jednak jest zdolny (no,dobra,umie grac),...umie grac na gitarze,garach i tam na basie. i jak tu rumian pisze,zgadzam sie z tym! ze z niego moze wyrosnac swietny muzyk. to tyle.dziekuje.
widze że Twoją specjalnością jest mówienie rzeczy wiadomych Wink
Odpowiedz

mój komentarz do wypowiedzi szanownej koleżanki - LOL ;d Jesteś trochę jak chorągiew ,wiejesz pod wiatr...Wink
Odpowiedz

Wiek nie ma znaczenia - liczą sie szybkie palce :> talent i umiejętności. I prawda jest taka ze jak sie nie ma talentu to sie nie ma co za to brać. Tak jest z tańcem, ze śpiewem, jazdą samochodem, gotowaniem i wieloma róznymi czynnosciami. Ja sie nauczyłem rowerkiem smigac w wieku... nie pamietam ale nie wcześniej jak 10 lat. a tylko dlatego bo nie miałem na czym :> Ale jak sie uczyłem to sam i bez 4 kolek tylko na dwóch. Podobnie było z "obczajaniem" kompa, systemów i wszystkim z tym związane - totalnie nikt mi nie pomagał, do wszystkiego dochodziłem sam metodą prób i doświadczeń :> Uważam ze taka "nauka" jest najlepsza bo świadczy o tym ze sie potrafi to robić bez wiekszego wysiłku. Tak samo jest z tym młodocianym Slash'em - widać polot i talent, a przypuszczam, że on duzo czasu z gitarą nie spędza. DLatego też jestem pełen podziwu dla tych artystów :>
Odpowiedz

Burak napisał(a):Wiek nie ma znaczenia - liczą sie szybkie palce :> talent i umiejętności. I prawda jest taka ze jak sie nie ma talentu to sie nie ma co za to brać. Tak jest z tańcem, ze śpiewem, jazdą samochodem, gotowaniem i wieloma róznymi czynnosciami. Ja sie nauczyłem rowerkiem smigac w wieku... nie pamietam ale nie wcześniej jak 10 lat. a tylko dlatego bo nie miałem na czym :> Ale jak sie uczyłem to sam i bez 4 kolek tylko na dwóch. Podobnie było z "obczajaniem" kompa, systemów i wszystkim z tym związane - totalnie nikt mi nie pomagał, do wszystkiego dochodziłem sam metodą prób i doświadczeń :> Uważam ze taka "nauka" jest najlepsza bo świadczy o tym ze sie potrafi to robić bez wiekszego wysiłku. Tak samo jest z tym młodocianym Slash'em - widać polot i talent, a przypuszczam, że on duzo czasu z gitarą nie spędza. DLatego też jestem pełen podziwu dla tych artystów :>
Zalisz sie czy chwalisz? bo ja juz nie wiem - po prostu jestes bezbledny nie mam wiecej pytan Evil or Very Mad
Odpowiedz

Rumian napisał(a):Zalisz sie czy chwalisz? bo ja juz nie wiem - po prostu jestes bezbledny nie mam wiecej pytan Evil or Very Mad
Piłą go, piłą go :!: :!: :!: Laughing Surprised
Everyday I look into the mirror
Staring back I look less familiar
I've seen all seven faces
Each one looks a lot like me
Odpowiedz

Rumian napisał(a):
Szanowny Pan Stig napisał(a):Wiek nie ma znaczenia - liczą sie szybkie palce :> talent i umiejętności. I prawda jest taka ze jak sie nie ma talentu to sie nie ma co za to brać. Tak jest z tańcem, ze śpiewem, jazdą samochodem, gotowaniem i wieloma róznymi czynnosciami. Ja sie nauczyłem rowerkiem smigac w wieku... nie pamietam ale nie wcześniej jak 10 lat. a tylko dlatego bo nie miałem na czym :> Ale jak sie uczyłem to sam i bez 4 kolek tylko na dwóch. Podobnie było z "obczajaniem" kompa, systemów i wszystkim z tym związane - totalnie nikt mi nie pomagał, do wszystkiego dochodziłem sam metodą prób i doświadczeń :> Uważam ze taka "nauka" jest najlepsza bo świadczy o tym ze sie potrafi to robić bez wiekszego wysiłku. Tak samo jest z tym młodocianym Slash'em - widać polot i talent, a przypuszczam, że on duzo czasu z gitarą nie spędza. DLatego też jestem pełen podziwu dla tych artystów :>
Zalisz sie czy chwalisz? bo ja juz nie wiem - po prostu jestes bezbledny nie mam wiecej pytan Evil or Very Mad

hmm... żalić sie nie ma czym i komu, a chwalić tym bardziej więc nie rozumiem Laughing
Odpowiedz

The Stig napisał(a):...blah...blah...blah...

Talent talentem, ale z kilkuletniego dzieciaka prędzej zrobisz muzyka niż z np. 20-kilkuletniego starucha (jestem przykładem). Sprawa jest prosta - im prędzej zaczynasz się uczyć tym lepiej. Rodzice mają kaprys, że ich pupilek będzie grać, kupują mu sprzęt, wysyłają na lekcje i dziaciak gra bo starzy chcą. Jak nie masz troszkę tego szczęścia i nie dostaniesz przymusu od rodziców i/lub nie wychowasz się w grajacym otoczeniu samemu potem w "zaawansowanym" wieku jest ciężko pomimo tego, iż sam chcesz a nie ktoś ci każe. Dobre chęci to mało. Niewielu jest wirtuozów, którzy zaczęli naukę już w dojrzałym/pełnoletnim wieku.
[Obrazek: loudness-akira-nevermore-jeff.gif]
Odpowiedz

a Die Toten Hosen ? zespoł powstał, bo grupa kilku ludzi nie miała co robić. Ustalili kto co ma robic i na czym grac i tak powstał zespół :> Nie są oni moze wirtuozami muzki, ale nie sa tez tandetą. Zdolnoci czy to muzyczne czy inne ma sie juz w sobie - tylko zeby je wykorzystac trza najpierw je odkryć.
Odpowiedz

The Stig napisał(a):a Die Toten Hosen ? zespoł powstał, bo grupa kilku ludzi nie miała co robić. Ustalili kto co ma robic i na czym grac i tak powstał zespół :> Nie są oni moze wirtuozami muzki, ale nie sa tez tandetą. Zdolnoci czy to muzyczne czy inne ma sie juz w sobie - tylko zeby je wykorzystac trza najpierw je odkryć.
W sumie to co teraz umiem też mi wystarczy aby grać. Z tą sławą to jest jak trafienie w totka, jest wielu super wymiataczy i ich jedyne kawałki mozna zobaczyć na YourTube, a niektóre gwiazdy wcale nie muszą mieć talentu tylko szczęście, będąc w odpowiednim miejscu, w odpowiednim czasie.
A Die Toten Hosen raczej super zajebistej muzy nie robi jak dla mnie :?
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości