Fallen Angels -
strzempa - 02-07-2006
Musicie to zobaczyc >
http://fallen-angels.metal.pl/index.htm< co za kapela
-
-Rene- - 02-07-2006
Łooo matko,skąd żeś pan wytrzasnął takie 'cudeńko'?
-
strzempa - 02-08-2006
z innego forum

ale musiałem sie tym z Wami podzielic ;] niesamowici są
-
-Rene- - 02-08-2006
A tak..co jak co ale 'niesamowici' to oni są.Mnie mimo wszystko najbardziej rajcuje fakt,że ze strony można dowiedzieć się ile ważą,jaki mają znak zodiaku i inne zaje** ważne rzeczy..ale jakoś 'co grają' jest owiane zasłoną tajemnicy

Chociaż przy takim 'imidżu' na kit to komu wiedzieć

Ale cóż..każdy wiek ma swoje prawa
-
SuicideKaiten - 02-08-2006
Nie mogę uwierzyć, że to, co siedzi za perkusją to chłopczyk
-
The Stig - 02-08-2006
widać ze z Polski... Tokio Hotel sie szerzy
-
Tomash - 02-08-2006
Są z Kielc, może jakieś koncerty z Sorcerer?
-
buubi - 02-08-2006
Tomash napisał(a):Są z Kielc, może jakieś koncerty z Sorcerer? 
Łaaaaaaaaaa rozyebałeś mnie tym z rana - już mi kawy nie trzeba - bueheheh
-
strzempa - 02-08-2006
mnie najbardziej rozwaliły zdjęcia w dziale "Czlonkowie" ('gitarzysci' z przesterami w łapie

) a na drugim miejscu teksty typu
Cytat:Jedna z wielu wad tego zalozenia, to brak jakiegokolwiek sprzetu - niekt nie mial nawet czesci swojego instrumentu. Drugi problem - zero doswiadczenia i umiejetnosci w graniu. Te argumenty zaowocowaly: zespol rozpadl sie szybciej, niz na dobre powstal. w Historii
oraz
Cytat:Zespol zmienia nazwe z "Fallen Angels" na "Enemy Of Life". Liderem zostaje Yapex. Razem ze zmiana nazwy czlonkowie zmieniaja pseudonimy
Polskie Tokio Hotel
-
Tomash - 02-08-2006
The Stig napisał(a):widać ze z Polski... Tokio Hotel sie szerzy 
btw, Ty nie lepiej wyglądasz
Po co, po co, po co takie kapele robią strony?! Skoro nawet nie ma tam ani pół mp3ki :/ nie no, pośmiać się można, ale ciekawy jestem co wy graliście w wieku lat 14-tu, zapewne brutal death metal, jak panowie z Decapitated, którzy słuchają metalu od 5 roku życia
-
Axel - 02-08-2006
Cytat:
Pierwszy prawdziwy PORZADNY koncert ze strony Fallen Angels i organizatorow. Byla to prawie godzina rzezni! Zespol wystapil dzis w PELNYM SKLADZIE(!!!).
Wszystko zaczelo sie ok. godz. 20:00. Czlonkowie zespolu razem z kumplami wbili sie do garderoby. Po chwili zaczelo sie zmudne strojenie gitar. Perkusista zaczal sie rozgrzewac. Pierwsze dwa utwory (Intro i Breaking The Law) zagralismy z pelna perfekcja przed Swiatelkiem Do Nieba. Kolejna przerwa na strojenie gitar i zaczelismy jechac dalej: Whisky (Dzem), Paranoid (Black Sabbath), Star Wars: Imperial March (
), Blood Brother (Papa Roach), Suicided (Fallen Angels), Dzdzownica (Fallen Angels), a na bis znowu Breaking The Law (Judas Priest). Ogolne wrazenia z koncertu: Yapexa zdzerala trema, podobnie Wiatroka i Tofa. Kiedy odslonila sie kurtyna po prostu napiecie sieglo zenitu. Ale juz po chwili wszyscy uspokoili sie i rutynowo zagralismy pierwszy porzadny koncert. Publicznosci sie podobalo - nam tez. Po nas gral zespol "Demise Of Souls", ktory pomimo klopotow technicznych tez dal niezle czadu! Kiedy oba zespoly skonczyly swoj program, organizatorzy przystapili do liczenia pieniedzy. Dzien zakonczyl sie chronicznym bolem karku dla Wiatroka, Yapexa i Magnusa, ktorzy caly koncert Demise'ow rzucali wlosami.
Do zobaczenia na nastepnym koncercie!!! Stay heavy!!
O fuck to musiala byc rzeznia xD
-
Angel of death - 02-08-2006
njalepszy jest ten z gitarą rytmiczną
-
Syska - 02-08-2006
hahaha a to za perkusja serio wyglada na dziewczynke... czy tacy ludzie musza robic takie zeczy?? tzn stronke zakladac jak nawet niemaja czego pisac tylko sie osmieszaja. Mam nadzieje ze to jakas prowokacja tylko bo jak to na serio jest to
-
The Stig - 02-08-2006
Tomash napisał(a):The Stig napisał(a):widać ze z Polski... Tokio Hotel sie szerzy 
btw, Ty nie lepiej wyglądasz 
no ja przepraszam bardzo ale wypraszam sobie porównywania mojej osoby do tych istot

i proszę też o nie wnioskowanie mojego wieku z tych zdjęć bo możecie sie pomylić :> a zeby juz zakonczyć tą kwestie to chced tylko zaznaczyć ze te czarno bordowe spodenki są z jeansu

a nie z dresu...
-
Amy - 02-08-2006
bez komentarza