12-06-2007, 01:05 PM
Cytat:mizantropi, ludzie stojacy na uboczu, niespecjalnie integrujacy sie ze spoleczenstwem....
czyli emo
Cytat:mizantropi, ludzie stojacy na uboczu, niespecjalnie integrujacy sie ze spoleczenstwem....
KelThuz napisał(a):estem pieprzonym fanatykiem ATARI, zwalczam amigowców od roku 1989. Amigowcy to plaga świata, lewica wśród komputerowców, no i oczywiście skrajne pedalstwo
Tomash napisał(a):Tylko Darkthrone jest true, nie inaczej.
Terror_Craft napisał(a):hordy
Tomash napisał(a):Tylko Darkthrone jest true, nie inaczej.Fenriz miał jaja (i nadal je ma) by przyznać się do słuchania techno, a krytyke wpierdolił bez popity nie udowadniając całemu światu na siłę jaki to on trv. I to jest kurwa black metal! A nie jakieś anti kuman anti lajf, nie mając ani jednego wyroku na karku. Bo szczerze powiedz mi Hallvard, skoro jesteś taki przeciwny życiu, to ilu ludzi zabiłeś albo chociarz najebałeś po ryju?
Hallvard napisał(a):umieszcza opis muzyki, ktora po prostu trafia w samo sedno gatunku!
Headless cadaver napisał(a):Fenriz miał jaja (i nadal je ma) by przyznać się do słuchania technoJA PIERDOLĘ! To najgłupsza rzecz jaką przeczytałem! DO KĄTA TŁUMOKU!
Headless cadaver napisał(a):anti kuman anti lajf, nie mając ani jednego wyroku na karku. Bo szczerze powiedz mi Hallvard, skoro jesteś taki przeciwny życiu, to ilu ludzi zabiłeś albo chociarz najebałeś po ryju?na pewno męczył żaby i przypalał się woskiem ze świecy
Książę napisał(a):Headless cadaver napisał(a):Fenriz miał jaja (i nadal je ma) by przyznać się do słuchania technoJA PIERDOLĘ! To najgłupsza rzecz jaką przeczytałem! DO KĄTA TŁUMOKU!
Książę napisał(a):Miał jaja bo przyznał się że słucha techno? O kurwa, no rzeczywiście. Słuchajcie, teraz ja pokażę że mam jaja - lubię mielonkę w puszce.