• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Eternal Mist

Cytat:mizantropi, ludzie stojacy na uboczu, niespecjalnie integrujacy sie ze spoleczenstwem....

czyli emo
Odpowiedz

dokładnie Laughing
KelThuz napisał(a):estem pieprzonym fanatykiem ATARI, zwalczam amigowców od roku 1989. Amigowcy to plaga świata, lewica wśród komputerowców, no i oczywiście skrajne pedalstwo
Odpowiedz

Ej uważajcie bo się podłamie że ma mniej płyt niż jego koledzy.
Odpowiedz

Tomash napisał(a):Tylko Darkthrone jest true, nie inaczej.

Od czasu jak sie okazalo ze Fenriz jest listonoszem, to juz nie sa tak true jak kiedys.
Odpowiedz

ja osobiscie nigdy za mega trv blackmetalowca sie nie uwazalem (z reszta nigdy tego nie deklarowalem), wskazywalby na to chocby fakt, ze nie ograniczam sie tylko do tego jednego gatunku , a wrecz przeciwnie. inaczej i tak zasrane zycie byloby w chuj nudne .z reszta tak nawiasem, uwzieliscie sie na ten jebany baner, a o dziwo prowadzi on do stronki , ktora samą tresc banera traktuje z przymrozeniem oka.wracajac jednak do meritum, kazdy z was ma swoj jakis ulubiony gatunek muzyczny, ktory sie charakteyzuje jakims tam przeslaniem....no wiec po chuja przez 2 strony besztac czlowieka, ktory w miejscu dla siebie wyznaczonym, umieszcza opis muzyki, ktora po prostu trafia w samo sedno gatunku!
p.s.
(wreszcie jakas dyskusja)
p.s.2
hegemon, za 400 postow objawi ci sie mega aryjska liczba!
[Obrazek: tnbm-emblem.png]
Odpowiedz

Jeśli kogoś interesuje taśma nie pisze na adres podany na stronie Wilczy Szaniec.Jeśli komuś codzi o wywiad prosze kierowac sie do folkiena z Eternal Mist adres mailowy do niego na stronie hordy.
Jesli chodzi o waszą dyskusję na temat Black Metalu to napisze pare słów.
Kazdy niech indywidualnie traktuje sfoje przekonania,trzon jednak niech zostanie nie naruszony.
Odpowiedz

Terror_Craft napisał(a):sfoje

O kurwa Laughing
[Obrazek: washburndime32buh6yl5.png]
Washburn Dime 32 Custom
Odpowiedz

Dysleksja jest true.
Odpowiedz

Terror_Craft napisał(a):hordy

to tez dobre slowo jest
Odpowiedz

Tomash napisał(a):Tylko Darkthrone jest true, nie inaczej.
Fenriz miał jaja (i nadal je ma) by przyznać się do słuchania techno, a krytyke wpierdolił bez popity nie udowadniając całemu światu na siłę jaki to on trv. I to jest kurwa black metal! A nie jakieś anti kuman anti lajf, nie mając ani jednego wyroku na karku. Bo szczerze powiedz mi Hallvard, skoro jesteś taki przeciwny życiu, to ilu ludzi zabiłeś albo chociarz najebałeś po ryju?

Hallvard napisał(a):umieszcza opis muzyki, ktora po prostu trafia w samo sedno gatunku!

No jasne, trafił niesamowicie :?
Odpowiedz

Headless cadaver napisał(a):Fenriz miał jaja (i nadal je ma) by przyznać się do słuchania techno
JA PIERDOLĘ! To najgłupsza rzecz jaką przeczytałem! DO KĄTA TŁUMOKU!
Headless cadaver napisał(a):anti kuman anti lajf, nie mając ani jednego wyroku na karku. Bo szczerze powiedz mi Hallvard, skoro jesteś taki przeciwny życiu, to ilu ludzi zabiłeś albo chociarz najebałeś po ryju?
na pewno męczył żaby i przypalał się woskiem ze świecy
Odpowiedz

Książę napisał(a):
Headless cadaver napisał(a):Fenriz miał jaja (i nadal je ma) by przyznać się do słuchania techno
JA PIERDOLĘ! To najgłupsza rzecz jaką przeczytałem! DO KĄTA TŁUMOKU!

Jak to było? "uzasadnij albo giń!"
Odpowiedz

Miał jaja bo przyznał się że słucha techno? O kurwa, no rzeczywiście. Słuchajcie, teraz ja pokażę że mam jaja - lubię mielonkę w puszce.
Odpowiedz

[Obrazek: 2146.jpg]
Odpowiedz

Książę napisał(a):Miał jaja bo przyznał się że słucha techno? O kurwa, no rzeczywiście. Słuchajcie, teraz ja pokażę że mam jaja - lubię mielonkę w puszce.

No fakt, może trochę źle to ująłem. Ale pewnie wiesz o co chodzi.
Odpowiedz