- Liczba postów:
- 149
- Liczba wątków:
- 4
- Reputacja:
-
0
Ale psychosis, jakby nie patrzeć, to Slipknot nigdy nie osiągnie poziomu jaki osiągnął Vader i Slayer. I nie myl tego z popularnoscią bo nie o to chodzi. Ich Troje też było popularne :] Po prostu - te dwa zespoły to żywe legendy jak to Crammer powiedział. A SsijKnot ? Nowy zespół, który gra muze czerpiąc przy tym z doswiadczen wsyztskich możliwych zespołów (w tym Slayera :] ). Wg. mnie już żaden nowy zespół nie bedzie tak innowacyjny, nowatorski, piękny, kochany. przecudowny jak był np. Slayer...
www.splash.glt.pl | Tyle lat chodziłem do szkoły i nadal umiem tylko przeklinać
- Liczba postów:
- 30
- Liczba wątków:
- 6
- Reputacja:
-
0
Kurcze zakładając tego posta nie myślałem że wywołam wojne
Ja Kocham Slayera i SlipKnoTa (Venom i tak najwięcej wniósł do gatuknu ;P)I uważam ze Slayer jest lepszy niż slipknot ale Slipknota ja osobiście traktuje jako niekontrolowany przepływ energii i jako to jest niesamowity
Zapomniałem, że od kilku lat
Wszyscy giną jakby nigdy ich nie miało być
W stu tysiącach jednakowych miast
Giną jak psy
- Liczba postów:
- 663
- Liczba wątków:
- 6
- Reputacja:
-
0
takie kapele jak wymieniony slayer czy vader sa dla mnie obojetne - ani fajne ani glupie. natomiast slipknot jest dla mnie denerwujacy, tak samo jak np. korn za ktorym nie przepadam.
zadacie dowodow na nielubienie slipknota; a czego oczekujecie?? jaki powod mozna dac oprocz tego ze komus sie to po prostu nie podoba?? (no i ze nic nie wnosi, ale to ze jakis zespol cos wnosi nie znaczy ze musi byc super extra)
dla mnie slipknot to nawet nie jest metal, a wy mozecie sie zgodzic lub nie bo kazdy ma swoje (lepsze lub gorsze) gusta. Amen.
- Liczba postów:
- 3,190
- Liczba wątków:
- 61
- Reputacja:
-
0
Ciekawe dlaczego tematy o czadowych kapelach są tak mało uczęszczane, a ten i o hh, czyli o muzyce mało (lub w ogóle) tutaj lubianej są tak często komentowane i przeglądane...
- Liczba postów:
- 117
- Liczba wątków:
- 2
- Reputacja:
-
0
MasterGrucha napisał(a):zamknijmy może ten głupi temat o głupim zespole...
Więc nie pozostaje nam nic innego jak tylko czekac do chwili gdy słowo ciałem się stanie
"Matplaneta zróżniczkuje, przecałkuje, spierwiastkuje. My kosmici Pi i Sigma dwa matplanetyczne znaki..."
- Liczba postów:
- 114
- Liczba wątków:
- 4
- Reputacja:
-
0
I zostanie między nami *<:]}