• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Dlaczego takem zwani tru metale nie lubią slipknota???

Ale psychosis, jakby nie patrzeć, to Slipknot nigdy nie osiągnie poziomu jaki osiągnął Vader i Slayer. I nie myl tego z popularnoscią bo nie o to chodzi. Ich Troje też było popularne :] Po prostu - te dwa zespoły to żywe legendy jak to Crammer powiedział. A SsijKnot ? Nowy zespół, który gra muze czerpiąc przy tym z doswiadczen wsyztskich możliwych zespołów (w tym Slayera :] ). Wg. mnie już żaden nowy zespół nie bedzie tak innowacyjny, nowatorski, piękny, kochany. przecudowny jak był np. Slayer...
www.splash.glt.pl | Tyle lat chodziłem do szkoły i nadal umiem tylko przeklinać Big Grin

Splash napisał(a):A SsijKnot ? Nowy zespół, który gra muze czerpiąc przy tym z doswiadczen wsyztskich możliwych zespołów (w tym Slayera :] ).
Widać ze nie znasz za dobrze Slipknota, bo istnieją od 1995 roku Surprised
Pozatym Slayer, Vader i Slipknot to kapele które reprezentują inne gatunki metalu, więc dalsze ciągnięcie tego sporu nie ma sensu.
Pozdr. 8)

Kurcze zakładając tego posta nie myślałem że wywołam wojne Tongue Ja Kocham Slayera i SlipKnoTa (Venom i tak najwięcej wniósł do gatuknu ;P)I uważam ze Slayer jest lepszy niż slipknot ale Slipknota ja osobiście traktuje jako niekontrolowany przepływ energii i jako to jest niesamowity Big Grin
Zapomniałem, że od kilku lat
Wszyscy giną jakby nigdy ich nie miało być
W stu tysiącach jednakowych miast
Giną jak psy

shiva napisał(a):i prosba do demona - jakie zespoly reprezentuja szczyty osiagniec metalu , skoro slipnknot to dno ??
chociażby Slayer, Venom, Bathory, Iron Maiden, ale to inne odmiany metalu
więc z tego wynika że slipknot to taki zespół który się nie kwalifikuje nigdzie indziej, tylko do nu-shitu, a żaden zespół numetalowy nie jest warty (mojej) uwagi...

takie kapele jak wymieniony slayer czy vader sa dla mnie obojetne - ani fajne ani glupie. natomiast slipknot jest dla mnie denerwujacy, tak samo jak np. korn za ktorym nie przepadam.

zadacie dowodow na nielubienie slipknota; a czego oczekujecie?? jaki powod mozna dac oprocz tego ze komus sie to po prostu nie podoba?? (no i ze nic nie wnosi, ale to ze jakis zespol cos wnosi nie znaczy ze musi byc super extra)

dla mnie slipknot to nawet nie jest metal, a wy mozecie sie zgodzic lub nie bo kazdy ma swoje (lepsze lub gorsze) gusta. Amen.
Wink

Ciekawe dlaczego tematy o czadowych kapelach są tak mało uczęszczane, a ten i o hh, czyli o muzyce mało (lub w ogóle) tutaj lubianej są tak często komentowane i przeglądane...

zamknijmy może ten głupi temat o głupim zespole... Wink
* METAL MAKE US STRONG *

MasterGrucha napisał(a):zamknijmy może ten głupi temat o głupim zespole... Wink
Chyba dobrze odczytałeś co chciałem zasugerować. ;]

MasterGrucha napisał(a):zamknijmy może ten głupi temat o głupim zespole... Wink
Więc nie pozostaje nam nic innego jak tylko czekac do chwili gdy słowo ciałem się stanie Big Grin
"Matplaneta zróżniczkuje, przecałkuje, spierwiastkuje. My kosmici Pi i Sigma dwa matplanetyczne znaki..."

I zostanie między nami *<:]}
Wątek zamknięty

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 7 gości