- Liczba postów:
- 4,216
- Liczba wątków:
- 12
- Reputacja:
-
3
a pierolicie, ide jutro kupic normalne buty za 230zl, przynajmniej mnie nogi nie beda bolec po calym dniu lazenia

dzisiaj nie zdazylam przed 18ta :?
tak czy siak ja sie tez trzymam zdania, ze baby w glanach lazic nie powinny, aczkolwiek sama bylam teraz zmuszona przez czas jakis i mi sie wiecej nie chce.
piekne zdanie.
Everyday I look into the mirror
Staring back I look less familiar
I've seen all seven faces
Each one looks a lot like me
- Liczba postów:
- 1,732
- Liczba wątków:
- 29
- Reputacja:
-
0
^ najelepiej jak mini i do tego glany ;] np takie do kolan ...
Glany to powinno isę jeśli juzwogóle nosić ,to do jakiś bojówek , czy spodni roboczych (bo glany pochodza od typowo robolskich butów). Najlepsze jest to ,ze wielu robotników teraz nie stać na to by kupić takie buty

.
It rained, but we cheered ...
- Liczba postów:
- 402
- Liczba wątków:
- 10
- Reputacja:
-
0
Sobota napisał(a):^ najelepiej jak mini i do tego glany ;] np takie do kolan ...
Glany to powinno isę jeśli juzwogóle nosić ,to do jakiś bojówek , czy spodni roboczych (bo glany pochodza od typowo robolskich butów). Najlepsze jest to ,ze wielu robotników teraz nie stać na to by kupić takie buty .
A skąd ty masz takie wiadomości???
"Ostatnią czarodziejską różczke widziałem wbitą w pizde czarodziejki zgwałconej w Sarajewie" - Arturo Perez Reverte, "Życie jak w Madrycie"
- Liczba postów:
- 1,732
- Liczba wątków:
- 29
- Reputacja:
-
0
The_hanged_man napisał(a):Sobota napisał(a):^ najelepiej jak mini i do tego glany ;] np takie do kolan ...
Glany to powinno isę jeśli juzwogóle nosić ,to do jakiś bojówek , czy spodni roboczych (bo glany pochodza od typowo robolskich butów). Najlepsze jest to ,ze wielu robotników teraz nie stać na to by kupić takie buty .
A skąd ty masz takie wiadomości???
Choidz mi o to ,że np. takie buty nosili skinheadzi(wywodzący się z proletaryatu) ,które były cięzkimi butami dopracy, i wydaje mi się,że były proporcjonalnei tanie. Obecnie te buty są raczej drogawe i np przeciętny robotnik pracuący w np. w fabryce sobie raczej takich nie kupił ,ze względu na cene (chodzi mi o dobre glany a nie jakięś bóg wie co za 120 zł.
Zresztą popatrz ,ludzie ubierali się w wtedy w co mogli, myślisz ,ze wtedy tak jak obecne kinder-hippiso-metalo-punki za pieniądze mamy szli do obuwniczego i zostawiali tam 4 stówy ?
BTW dodadam ,ze to jest moja subiekltywna opinia i może być błęa (tz IMO jakby ktoś nie wiedział)
It rained, but we cheered ...
- Liczba postów:
- 3,622
- Liczba wątków:
- 39
- Reputacja:
-
-3
na pewno nie mniej niz 300, niestety ;/
- Liczba postów:
- 3,230
- Liczba wątków:
- 216
- Reputacja:
-
0
Fajny model, sam bym kupil, hehe. Szkoda tylko, ze to tyle kosztuje ; )
- Liczba postów:
- 3,622
- Liczba wątków:
- 39
- Reputacja:
-
-3
Kup sobie glany, sa ladniejsze