Forum Rockmetalshop
dla zainteresowanych wyglądem... - Wersja do druku

+- Forum Rockmetalshop (http://forum.rockmetalshop.pl)
+-- Dział: A teraz coś z zupełnie innej beczki... (http://forum.rockmetalshop.pl/forum-a-teraz-co%C5%9B-z-zupe%C5%82nie-innej-beczki)
+--- Dział: Traszowisko (http://forum.rockmetalshop.pl/forum-traszowisko)
+--- Wątek: dla zainteresowanych wyglądem... (/thread-dla-zainteresowanych-wygl%C4%85dem)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24

dla zainteresowanych wyglądem... - guilty0 - 09-23-2006

od dawna ja i moja kumpela zastanawiamy się nad tym,że jeśli nawet dziewczyna jest ładna ,a jest metalówką,to nie jest atrakcyjna dla innych chłopaków (czarny strój,glany itp.) co wy o tym sądzicie?? Rolleyes

- Pani Szpakowska - 09-23-2006

Ja sądzę, ze jestem piękna i atrakcyjna w każdej sytuacji

- The Stig - 09-23-2006

yhhh czarne glany + czarna spudnica + czarny płaszcz + czarne długie włosy + zielone/niebieskie oczy + ładna twarz + ładna figura + czystośc i zadbanie = coś co ciężko spotkać i coś co wygląda jak marzenie...

- Zoltan - 09-23-2006

Jak się ładnie odpicuje to czemu nie. No ale jak walnie jakieś łańcuchy, kolce i inne metalowe fiuty to już jest wogóle trv Big Grin

- IstnyKurwaRomantyk - 09-23-2006

"Metalówy" sa paskude i oblesne. Staraja sie byc zajebiscie alternatywne i "nie podazac za wiekszoscia", defacto upodabniajac sie do ludzi bedacych klonami samych siebie. Dziewczyna to dziewczyna i ma o siebie dbac, nie tylko jesli chodzi o higiene, ale ubior rowniez

- Zoltan - 09-23-2006

Jo, popieram przedmówce.

- IstnyKurwaRomantyk - 09-23-2006

The Stig napisał(a):yhhh czarne glany + czarna spudnica + czarny płaszcz + czarne długie włosy + zielone/niebieskie oczy + ładna twarz + ładna figura + czystośc i zadbanie = coś co ciężko spotkać i coś co wygląda jak marzenie...

Moze jeszcze czarny zarost i czarna skora?

- Pani Szpakowska - 09-23-2006

IstnyKurwaRomantyk napisał(a):
The Stig napisał(a):yhhh czarne glany + czarna spudnica + czarny płaszcz + czarne długie włosy + zielone/niebieskie oczy + ładna twarz + ładna figura + czystośc i zadbanie = coś co ciężko spotkać i coś co wygląda jak marzenie...

Koleś nie gada od rzeczy, tylko wyjebać spódnicę i ew. płaszcz a wyjdzie metalczyk jak marzenie Angry

Re: dla zainteresowanych wyglądem... - Kamael - 09-23-2006

guilty0 napisał(a):jeśli nawet dziewczyna jest ładna ,a jest metalówką,to nie jest atrakcyjna dla innych chłopaków (czarny strój,glany itp.) co wy o tym sądzicie?? Rolleyes

Nie jest atrakcyjna, taka prawda.

- The Stig - 09-23-2006

IstnyKurwaRomantyk napisał(a):

czarna skóra... daje jeszcze rade... a czarny zarost to zalezy gdzie Laughing mówta co chceta ale dla mnie osobiscie zadbana i skromnie ubrana metalówa jest ładna Tongue

Re: dla zainteresowanych wyglądem... - Axel - 09-23-2006

Kamael napisał(a):
guilty0 napisał(a):jeśli nawet dziewczyna jest ładna ,a jest metalówką,to nie jest atrakcyjna dla innych chłopaków (czarny strój,glany itp.) co wy o tym sądzicie?? Rolleyes

Nie jest atrakcyjna, taka prawda.

Popieram, do tego wszystkiego jeszcze czarne firanki i jazda.

- RamzeS - 09-23-2006

Jeśli panna nawet jest ładna,ale ma na sobie glany,to jej atrakcyjnośc zdecydowanie spada.

- Balthor - 09-23-2006

chyba ze ktos ma zboczenie apropo gotek :> xD
ale ogolnie to taka kobieta nie jest zbyt atrakcyjna, zgadzam sie z Kamaelem.

- Wars - 09-23-2006

Ja już kilka razy wyrażałem swoje zdanie na ten temat, nie różni się ono zasadniczo od tego, co napisał Istny, Kamael czy R_amze_S. Choć w podobnym stopniu jak glany, nie podobają mi się u dziewczyn trampki :/ Zalatują wiochą i dziećmi robotników ;P Jeśli chodzi o jakieś jesienne obuwie to, u dziewczyn, preferuję jakieś zamszowe półbuty najelpiej brązowe Mr. Green

- The Stig - 09-23-2006

Balthor napisał(a):chyba ze ktos ma zboczenie apropo gotek :> xD

dojrzałe psychicznie i fizycznie gotki nie są złe :>