dla zainteresowanych wyglądem... -
guilty0 - 09-23-2006
od dawna ja i moja kumpela zastanawiamy się nad tym,że jeśli nawet dziewczyna jest ładna ,a jest metalówką,to nie jest atrakcyjna dla innych chłopaków (czarny strój,glany itp.) co wy o tym sądzicie??
-
Pani Szpakowska - 09-23-2006
Ja sądzę, ze jestem piękna i atrakcyjna w każdej sytuacji
-
The Stig - 09-23-2006
yhhh czarne glany + czarna spudnica + czarny płaszcz + czarne długie włosy + zielone/niebieskie oczy + ładna twarz + ładna figura + czystośc i zadbanie = coś co ciężko spotkać i coś co wygląda jak marzenie...
-
Zoltan - 09-23-2006
Jak się ładnie odpicuje to czemu nie. No ale jak walnie jakieś łańcuchy, kolce i inne metalowe fiuty to już jest wogóle trv
-
IstnyKurwaRomantyk - 09-23-2006
"Metalówy" sa paskude i oblesne. Staraja sie byc zajebiscie alternatywne i "nie podazac za wiekszoscia", defacto upodabniajac sie do ludzi bedacych klonami samych siebie. Dziewczyna to dziewczyna i ma o siebie dbac, nie tylko jesli chodzi o higiene, ale ubior rowniez
-
Zoltan - 09-23-2006
Jo, popieram przedmówce.
-
IstnyKurwaRomantyk - 09-23-2006
The Stig napisał(a):yhhh czarne glany + czarna spudnica + czarny płaszcz + czarne długie włosy + zielone/niebieskie oczy + ładna twarz + ładna figura + czystośc i zadbanie = coś co ciężko spotkać i coś co wygląda jak marzenie...
Moze jeszcze czarny zarost i czarna skora?
-
Pani Szpakowska - 09-23-2006
IstnyKurwaRomantyk napisał(a):The Stig napisał(a):yhhh czarne glany + czarna spudnica + czarny płaszcz + czarne długie włosy + zielone/niebieskie oczy + ładna twarz + ładna figura + czystośc i zadbanie = coś co ciężko spotkać i coś co wygląda jak marzenie...
Koleś nie gada od rzeczy, tylko wyjebać spódnicę i ew. płaszcz a wyjdzie metalczyk jak marzenie
Re: dla zainteresowanych wyglądem... -
Kamael - 09-23-2006
guilty0 napisał(a):jeśli nawet dziewczyna jest ładna ,a jest metalówką,to nie jest atrakcyjna dla innych chłopaków (czarny strój,glany itp.) co wy o tym sądzicie?? 
Nie jest atrakcyjna, taka prawda.
-
The Stig - 09-23-2006
IstnyKurwaRomantyk napisał(a):The Stig napisał(a):yhhh czarne glany + czarna spudnica + czarny płaszcz + czarne długie włosy + zielone/niebieskie oczy + ładna twarz + ładna figura + czystośc i zadbanie = coś co ciężko spotkać i coś co wygląda jak marzenie...
czarna skóra... daje jeszcze rade... a czarny zarost to zalezy gdzie

mówta co chceta ale dla mnie osobiscie zadbana i skromnie ubrana metalówa jest ładna
Re: dla zainteresowanych wyglądem... -
Axel - 09-23-2006
Kamael napisał(a):guilty0 napisał(a):jeśli nawet dziewczyna jest ładna ,a jest metalówką,to nie jest atrakcyjna dla innych chłopaków (czarny strój,glany itp.) co wy o tym sądzicie?? 
Nie jest atrakcyjna, taka prawda.
Popieram, do tego wszystkiego jeszcze czarne firanki i jazda.
-
RamzeS - 09-23-2006
Jeśli panna nawet jest ładna,ale ma na sobie glany,to jej atrakcyjnośc zdecydowanie spada.
-
Balthor - 09-23-2006
chyba ze ktos ma zboczenie apropo gotek :> xD
ale ogolnie to taka kobieta nie jest zbyt atrakcyjna, zgadzam sie z Kamaelem.
-
Wars - 09-23-2006
Ja już kilka razy wyrażałem swoje zdanie na ten temat, nie różni się ono zasadniczo od tego, co napisał Istny, Kamael czy R_amze_S. Choć w podobnym stopniu jak glany, nie podobają mi się u dziewczyn trampki :/ Zalatują wiochą i dziećmi robotników ;P Jeśli chodzi o jakieś jesienne obuwie to, u dziewczyn, preferuję jakieś zamszowe półbuty najelpiej brązowe
-
The Stig - 09-23-2006
Balthor napisał(a):chyba ze ktos ma zboczenie apropo gotek :> xD
dojrzałe psychicznie i fizycznie gotki nie są złe :>