• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

dla zainteresowanych wyglądem...

w Namysłowie Big Grin mamy tu na miejscu obuwianke Big Grin buty z produkcji idą prosto do sklepu jak ciepłe bułeczki :>
Odpowiedz

The Stig napisał(a):poka poka to Ci powiem :>

http://www.b0g.org/wsnm/offensive/

masz i szukaj Big Grin
Odpowiedz

aaa to Ci sadyści Wink nie, nie one mi sie wcale nie podobają Wink
Odpowiedz

a pierolicie, ide jutro kupic normalne buty za 230zl, przynajmniej mnie nogi nie beda bolec po calym dniu lazenia Surprised dzisiaj nie zdazylam przed 18ta :?
tak czy siak ja sie tez trzymam zdania, ze baby w glanach lazic nie powinny, aczkolwiek sama bylam teraz zmuszona przez czas jakis i mi sie wiecej nie chce.
piekne zdanie.
Everyday I look into the mirror
Staring back I look less familiar
I've seen all seven faces
Each one looks a lot like me
Odpowiedz

^ najelepiej jak mini i do tego glany ;] np takie do kolan ...

Glany to powinno isę jeśli juzwogóle nosić ,to do jakiś bojówek , czy spodni roboczych (bo glany pochodza od typowo robolskich butów). Najlepsze jest to ,ze wielu robotników teraz nie stać na to by kupić takie buty Tongue.
It rained, but we cheered ...
Odpowiedz

Sobota napisał(a):^ najelepiej jak mini i do tego glany ;] np takie do kolan ...

Glany to powinno isę jeśli juzwogóle nosić ,to do jakiś bojówek , czy spodni roboczych (bo glany pochodza od typowo robolskich butów). Najlepsze jest to ,ze wielu robotników teraz nie stać na to by kupić takie buty .
A skąd ty masz takie wiadomości???
"Ostatnią czarodziejską różczke widziałem wbitą w pizde czarodziejki zgwałconej w Sarajewie" - Arturo Perez Reverte, "Życie jak w Madrycie"
Odpowiedz

The Stig napisał(a):aaa to Ci sadyści Wink nie, nie one mi sie wcale nie podobają Wink

a wg mnie rownie dobrze mogloby tam sie znalezc zdjecie dziewczyny w glanach w lecie
Odpowiedz

Jeśliby patrzeć z perspektywy doznawanej przyjemności to czemu nie :>, ale perspektywa sado maso juz mniej Smile
Odpowiedz

The_hanged_man napisał(a):
Sobota napisał(a):^ najelepiej jak mini i do tego glany ;] np takie do kolan ...

Glany to powinno isę jeśli juzwogóle nosić ,to do jakiś bojówek , czy spodni roboczych (bo glany pochodza od typowo robolskich butów). Najlepsze jest to ,ze wielu robotników teraz nie stać na to by kupić takie buty .
A skąd ty masz takie wiadomości???

Choidz mi o to ,że np. takie buty nosili skinheadzi(wywodzący się z proletaryatu) ,które były cięzkimi butami dopracy, i wydaje mi się,że były proporcjonalnei tanie. Obecnie te buty są raczej drogawe i np przeciętny robotnik pracuący w np. w fabryce sobie raczej takich nie kupił ,ze względu na cene (chodzi mi o dobre glany a nie jakięś bóg wie co za 120 zł.

Zresztą popatrz ,ludzie ubierali się w wtedy w co mogli, myślisz ,ze wtedy tak jak obecne kinder-hippiso-metalo-punki za pieniądze mamy szli do obuwniczego i zostawiali tam 4 stówy ?

BTW dodadam ,ze to jest moja subiekltywna opinia i może być błęa (tz IMO jakby ktoś nie wiedział)
It rained, but we cheered ...
Odpowiedz

http://baskets.free.fr/nike%20air%20forc...426231.jpg

nie ma bata, kupuje na wiosne
Odpowiedz

ile takie stoja?
Odpowiedz

na pewno nie mniej niz 300, niestety ;/
Odpowiedz

Fajny model, sam bym kupil, hehe. Szkoda tylko, ze to tyle kosztuje ; )
Odpowiedz

Kup sobie glany, sa ladniejsze
Odpowiedz

E tam, predzej o takie, w koncu pogoda nas w tym roku rozpieszcza:

[Obrazek: 18877.jpg]
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości