• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Definicja Black Metalu

Genocide napisał(a):A przy okazji, tacy też mnie śmieszą

Hmm...Możesz to rozwinąć? Popisz się swoją elokwencją Mistrzu czarnej magii,czekam.

Genocide napisał(a):Oj, obraziłeś sie bo w temacie o Manowar wypowiedziałem się tak jak nie należy?

Chyba musiał bym być niespełna rozumu by obrażać się wypowiedzią jakiegoś fagasika na rotfl'owym forum internetowym.W przeciwieństwie do niektórych pajaców podchodzę z przymróżeniem oka do tego co wypisuje się w necie...

Genocide napisał(a):Toż to bogowie muzyki. Patrząc na tego geja co masz na awatarze tak sądze...

No widzisz,powoli się nawracasz,z tym ,że gejem jesteś ty a nie Joey...
Odpowiedz

Stare, kochane klimaty! Tego mi brakowało!
Odpowiedz

Cokolwiek bym napisał i tak byś nie zmienił zdania. Znowu wyjeżdżasz z jakimś mistrzem czarnej magii chociaż nie mam i nie miałem z tym nic wspólnego.
A forum te iście jest rotflowe, jak i metalheart czy badtaste.

I jesteś niespełna rozumu, skoro jasno odpieram twoje arcy-idiotyczne zarzuty. To mnie już nudzi. Nic nie będę rozwijał bo widze że tobie to tylko można coś udowodnić jak sie jajka liże. Skończ już!
..:: TOTAL ANTY-HUMAN ASSAULT !!! ::..
Odpowiedz

oto moja definicja: dobraConfusedami chcieliscie ;p

Black(z ang - czarny)
Metal(muzyka metalowa, tu jest juz wszystko jasne chyba ;p)

Czyli black metal jest odmianą muzyki czarnej - grającej ,,czarny metal''. Rozumiemy przez to mroczny metal, ponory, posępny, związany ze Złem i Szatanem (bo jak wiadomo kolor ten w naszej kulturze jest identyfikowany właśnie ze Złem) A więc jest to ,,ciemna strona mocy'' - muzyka w kulcie Zła i przeróżnych deewiacji. Laughing
,,Time for peace, time for war
Time for life and death
Time to reap, time to fall''
Odpowiedz

lamerstwo rządzi

http://pl.wikipedia.org/wiki/Black_metal
Się jara dziewczynko .sie jara chłopaku to czysta maryha bez odoru maku ,bez odoru wojny o zajebistym smaku ,włoszczyzna holandii o mistrzowskim zapachu !!
Odpowiedz

Amen! Laughing
,,Time for peace, time for war
Time for life and death
Time to reap, time to fall''
Odpowiedz

[quote="Genocide"]1. Nie jestem chłopczykiem. Studiuje jak i zarówno pracuje.
2. Nie jestem BM'cem ani satanistą (hehe, swoją drogą biblia szatana to jakiś dowcip, jak i inne książki nt. okultyzmu), tym bardziej metalem. JEBAĆ METALI !
quote]

z całym szacunkiem jak to jebać metali/ za co ?? jeśli nie słuchasz tej muzy to zejdz z tego forum przyjacielu.
and now is forever...
Odpowiedz

fetus napisał(a):z całym szacunkiem jak to jebać metali/ za co ?? jeśli nie słuchasz tej muzy to zejdz z tego forum przyjacielu.
A to normalny człowiek nie ma prawa słuchac muzyki metalowej? Od kiedy muzyka jest zarezerwowana tylko dla członków subkultury?
Odpowiedz

fetus, widać gówno wiesz czego słucham. A metalu na pewno słucham znacznie dłużej. Jeśli ktoś jest współczesnym metalem, okazująć to na każdym kroku to dla takich rezerwujemy ładnie pachnące kwiatki od spodu...
edit: nie znamy się i tym bardziej nie jestem tWOIM przyjacielem.
Odpowiedz

Nightal napisał(a):
fetus napisał(a):z całym szacunkiem jak to jebać metali/ za co ?? jeśli nie słuchasz tej muzy to zejdz z tego forum przyjacielu.
A to normalny człowiek nie ma prawa słuchac muzyki metalowej? Od kiedy muzyka jest zarezerwowana tylko dla członków subkultury?

jezeli sluchasz metalu to jestes metalem nie oznacza to rowniez ze jestes nienormalny..

Genocide napisał(a):fetus, widać gówno wiesz czego słucham. A metalu na pewno słucham znacznie dłużej. Jeśli ktoś jest współczesnym metalem, okazująć to na każdym kroku to dla takich rezerwujemy ładnie pachnące kwiatki od spodu...
edit: nie znamy się i tym bardziej nie jestem tWOIM przyjacielem.

chodziło ci jebać pozerów? ja słucham metalu ale nie tylko wiadomo.. ale tyle że czuję się w jakimś stopniu metalem - choć nie wyglądam. czyli mnie obraziłeś stwierdzeniem jebać metali. kapiszo przyjacielu?
zakładanie czegoś z góry nie zawsze się sprawdza.

Dzem: Edytuj, kurna, posty..
and now is forever...
Odpowiedz

Dla mnie Black Metal to stary Bathory i Darkthrone ... i sram na system 8)
Odpowiedz

Cytat:jezeli sluchasz metalu to jestes metalem

pierdolisz aż oczy puchną
Odpowiedz

Black metal, jak sama nazwa wskazuje, to metal grany przez afroamerykanów i innych ludzi wszelakiej czarnej maści... Confusedhock:
Odpowiedz

fetus, tobie już podziękuję za wypowiedź. a to że założyłem coś z góry to chyba słusznie, widząc co piszesz. te "ale nie tylko wiadomo" - no własnie ze curva nie wiadomo.
Ja sie za cholere nie chciałbym czuć metalem, wiedząc że do tego grona zaliczają się tacy ludzie jak ty i większość użytkowników tego forum.
Odpowiedz

A swoja droge Genocide ambitny masz podpis.
"All that's left to say is: Farewell"
Odpowiedz