• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Death

Szkoda że nie istnieje !! Bardzo fajny zespół !!! Mogliby dać jeszcze wiele koncertów gdyby nie ta piepszona choroba Chucka !!!
Odpowiedz

Havoc napisał(a):Szkoda że nie istnieje !! Bardzo fajny zespół !!! Mogliby dać jeszcze wiele koncertów gdyby nie ta piepszona choroba Chucka !!!

panie Admnin, potrzebna taka emota która wali głową w mur ze zrezygnowaną miną. Taka by tu pasowała najlepiej.
Aha "pieprzona" a nie "piepszona" ..............
Odpowiedz

DOBRE HAHAHAHAHAHA
BASTARD DIE, FUCK YOUR CHRIST...
Odpowiedz

legenda.. muzyczna legenda. Zespół wręcz fenomenalny. Genialne zmiany tempa i ciekawe rytmy perkusyjne podbiły moje serce. Tak arytmicznego nawalania w gary bez zmiany tempa zaraz po Planet X nigdzie nie słyszałem. Wszystkie płyty sa świetne ale "the sound of perseverance" nie daje się pobić. Heil dla Death za ich progresywny death metal
e'vviva l'arte
Odpowiedz

Death? Cudeńko ale z racji tego że nie przepadam za taka muzą którą grali na początku swego istnienia gustuję raczej w ostatnich płytach- "Symbolic" a przede wszystkim "The Sound Of Perseverance". Ta ostatnia jest jedną z najlepszych płytek(jeśli nie najlepszą) jakie kiedykolwiek słyszałam!
Odpowiedz

Kurde, "Sound..." to - chyba, bo specjalnie jej nie słuchałem - dobra płytka, ale wokal Chucka kompletnie mi nie pasuje. Nie mogę się zmusić, żeby całość przesłuchać, chociaż niejednorotnie była ku temu okazja. Może kiedyś zepnę zwieracze i przesłucham (i się przekonam do tego albumu).
Kill them all
Kill them all for slander
Kill them all
And mute their ways
Odpowiedz

Właśnie dzisiaj mija kolejna rocznica śmierci genialnego Chucka Schuldinera... Szkoda, naprawdę wielka szkoda, facet miał jeszcze całe życie przed sobą, a przy tym mógł jeszcze stworzyć tyle wspaniałych kawałków... Sad

[*]
[Obrazek: bustersMini.jpg]
Odpowiedz

aXe Rose napisał(a):Właśnie dzisiaj mija rocznica śmierci genialnego Chucka Schuldinera... Szkoda, naprawdę wielka szkoda, facet miał jeszcze całe życie przed sobą, a przy tym mógł jeszcze stworzyć tyle wspaniałych kawałków... Sad

[*]
tiaa - racja - ostatnimi czasy mialem przyjemnosc zapoznac sie z wieksza iloscia albumow Death niz wczesniej a takze z 2 zarejestrowanymi juz jakis czas temu koncertami no i faktycznie Chuck byl swietnym gitarzysta i bardzo ciekawym wokalista - szkoda ze Death nie istnieje juz

btw. tylko nie piszcie zeby spoczywal w Valhalli tak jak pisaliscie w topicu o Ace bo to troche zalosne Laughing
Odpowiedz

SBG - 6/10 (kiedys mi sie bardziej podobala)
L - tylko raz slyszalem i to dosyc dawno
SH - 7/10
H - 8/10
ITP - 9/10
S - 9,5/10
SOP - 7,5/10

btw. niech spoczywa w *Valhalli Wink

*cyckach
Odpowiedz

Wszystkie są wielkie ale "Leprosy" to absolutny kult i esencja stylu. Miazga !!!
Odpowiedz

ITP - 9,5/10
S - 9/10
H - 8,5/10
L - 8/10
TSOP- 8,5/10

SBG i SH jeszcze nie mialem okazji posluchac Sad

i oczywiscie dla Chucka spoczynek w gromadzie cyckow Smile
m a s t e r s o f m e t a l, a g e n t s o f s t e e l !
Odpowiedz

Elvis napisał(a):Kurde, "Sound..." to - chyba, bo specjalnie jej nie słuchałem - dobra płytka, ale wokal Chucka kompletnie mi nie pasuje. Nie mogę się zmusić, żeby całość przesłuchać, chociaż niejednorotnie była ku temu okazja. Może kiedyś zepnę zwieracze i przesłucham (i się przekonam do tego albumu).

Przesłuchałem porządnie jakiś czas temu -zbyt zakręcone jak dla mnie, no i ten wokal... dla mnie kicha kompletna.

Dla Chucka oczywiście szacun.
Kill them all
Kill them all for slander
Kill them all
And mute their ways
Odpowiedz

buubi napisał(a):Wszystkie są wielkie ale "Leprosy" to absolutny kult i esencja stylu. Miazga !!!
Nie inaczej! 100% racji 8)
Ja jestem bóg i spójrzcie tam ...
Co to jest? - Człowiek!
Od dzisiaj będziesz żył, zabije żeby żyć
to znaczy musi jeść, zabije żeby zjeść.
Stworzyłem piękna rzecz.
Odpowiedz

Strasznie zakręcony death... Ja najbardziej lubię Spiritual Healing.
Odpowiedz

buubi napisał(a):Wszystkie są wielkie ale "Leprosy" to absolutny kult i esencja stylu. Miazga !!!

jak to dobrze, że na tym forum są jeszcze porządni ludzie ;]
Odpowiedz