- Liczba postów:
- 12
- Liczba wątków:
- 0
- Reputacja:
-
0
Szkoda że nie istnieje !! Bardzo fajny zespół !!! Mogliby dać jeszcze wiele koncertów gdyby nie ta piepszona choroba Chucka !!!
- Liczba postów:
- 48
- Liczba wątków:
- 2
- Reputacja:
-
0
DOBRE HAHAHAHAHAHA
BASTARD DIE, FUCK YOUR CHRIST...
- Liczba postów:
- 37
- Liczba wątków:
- 9
- Reputacja:
-
0
legenda.. muzyczna legenda. Zespół wręcz fenomenalny. Genialne zmiany tempa i ciekawe rytmy perkusyjne podbiły moje serce. Tak arytmicznego nawalania w gary bez zmiany tempa zaraz po Planet X nigdzie nie słyszałem. Wszystkie płyty sa świetne ale "the sound of perseverance" nie daje się pobić. Heil dla Death za ich progresywny death metal
e'vviva l'arte
- Liczba postów:
- 11
- Liczba wątków:
- 1
- Reputacja:
-
0
Death? Cudeńko ale z racji tego że nie przepadam za taka muzą którą grali na początku swego istnienia gustuję raczej w ostatnich płytach- "Symbolic" a przede wszystkim "The Sound Of Perseverance". Ta ostatnia jest jedną z najlepszych płytek(jeśli nie najlepszą) jakie kiedykolwiek słyszałam!
- Liczba postów:
- 393
- Liczba wątków:
- 3
- Reputacja:
-
0
Kurde, "Sound..." to - chyba, bo specjalnie jej nie słuchałem - dobra płytka, ale wokal Chucka kompletnie mi nie pasuje. Nie mogę się zmusić, żeby całość przesłuchać, chociaż niejednorotnie była ku temu okazja. Może kiedyś zepnę zwieracze i przesłucham (i się przekonam do tego albumu).
Kill them all
Kill them all for slander
Kill them all
And mute their ways
- Liczba postów:
- 1,031
- Liczba wątków:
- 12
- Reputacja:
-
0
Wszystkie są wielkie ale "Leprosy" to absolutny kult i esencja stylu. Miazga !!!
- Liczba postów:
- 1,753
- Liczba wątków:
- 13
- Reputacja:
-
0
ITP - 9,5/10
S - 9/10
H - 8,5/10
L - 8/10
TSOP- 8,5/10
SBG i SH jeszcze nie mialem okazji posluchac
i oczywiscie dla Chucka spoczynek w gromadzie cyckow
m a s t e r s o f m e t a l, a g e n t s o f s t e e l !
- Liczba postów:
- 393
- Liczba wątków:
- 3
- Reputacja:
-
0
Elvis napisał(a):Kurde, "Sound..." to - chyba, bo specjalnie jej nie słuchałem - dobra płytka, ale wokal Chucka kompletnie mi nie pasuje. Nie mogę się zmusić, żeby całość przesłuchać, chociaż niejednorotnie była ku temu okazja. Może kiedyś zepnę zwieracze i przesłucham (i się przekonam do tego albumu).
Przesłuchałem porządnie jakiś czas temu -zbyt zakręcone jak dla mnie, no i ten wokal... dla mnie kicha kompletna.
Dla Chucka oczywiście szacun.
Kill them all
Kill them all for slander
Kill them all
And mute their ways
- Liczba postów:
- 112
- Liczba wątków:
- 3
- Reputacja:
-
0
buubi napisał(a):Wszystkie są wielkie ale "Leprosy" to absolutny kult i esencja stylu. Miazga !!!
Nie inaczej! 100% racji 8)
Ja jestem bóg i spójrzcie tam ...
Co to jest? - Człowiek!
Od dzisiaj będziesz żył, zabije żeby żyć
to znaczy musi jeść, zabije żeby zjeść.
Stworzyłem piękna rzecz.
- Liczba postów:
- 13
- Liczba wątków:
- 0
- Reputacja:
-
0
Strasznie zakręcony death... Ja najbardziej lubię Spiritual Healing.