• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Death

Skoro byl prekursorem deathu, to wszyscy powinni sie cieszyc z jego smierci. Pokazal wiernosc idealom
Odpowiedz

gleba Laughing
Everyday I look into the mirror
Staring back I look less familiar
I've seen all seven faces
Each one looks a lot like me
Odpowiedz

tez jakies podejscie
[Obrazek: tnbm-emblem.png]
Odpowiedz

,,only dead is true"
[Obrazek: f433e6e70962e617.jpg]
Czas przeorania to czas oczyszczenia
Odpowiedz

ale wy jesteście pierdolnięci. Nabijać się z rocznicy śmierci Crying or Very Sad już wiem dlaczego społeczeństwo jest takie pojebane, jak jest reprezentowane przez niedorozwoje waszego pokroju
Odpowiedz

Zamiast pierdolić frazesy, które - wziąwszy pod uwagę twoją ksywkę i przekaz ideologiczny twórców słuchanej muzyki - stawiają twój wizerunek pod znakiem zapytania, pomyśl lepiej jaki Kisiel będzi zajebisty jak umrze
[Obrazek: 266c114d403ad301.gif]
Odpowiedz

Książę 2 napisał(a):Zamiast pierdolić frazesy, które - wziąwszy pod uwagę twoją ksywkę i przekaz ideologiczny twórców słuchanej muzyki - stawiają twój wizerunek pod znakiem zapytania, pomyśl lepiej jaki Kisiel będzi zajebisty jak umrze

lol

wziąszwszy pod uwagę, że moja ksywa jest wzięta z dupy to raczej nie wpływa niekorzystnie na mój "wizerunek". Przekaz ideologiczny w dm chuj mnie obchodzi. Poza tym dm przestał mnie już interesować pare lat temu. Owszem, słucham dalej, ale nie wgłębiam się w temat za bardzo. Jak Ty nazywasz pierdoleniem nabijanie się ze śmierci kogoś to gratuluje podejścia.
Odpowiedz

Necroblood napisał(a):ale wy jesteście pierdolnięci. Nabijać się z rocznicy śmierci Crying or Very Sad już wiem dlaczego społeczeństwo jest takie pojebane, jak jest reprezentowane przez niedorozwoje waszego pokroju

Podaj wyczerpujące i wolne od inklinacji religijnych metafizyczne uzasadnie sankcjonujące twoj sprzeciw wobec nabijania się z rocznicy czyjejs śmierci.
Odpowiedz

widze, że Ty po prostu musisz robić z siebie debila. Ciekawe jak w psychologii nazywa się takie zjawisko
Odpowiedz

Ha!
Odpowiedz

Chyba jednak nie nazywa się to "Ha!"...

Necroblood napisał(a):Jak Ty nazywasz pierdoleniem nabijanie się ze śmierci kogoś to gratuluje podejścia
No to chyba twoją ironię polegającą na "gratulowaniu podejścia" kierujesz w samego siebie, bo to tobie coś nie leży w nabijaniu się z rocznicy czyjejś śmierci
[Obrazek: 266c114d403ad301.gif]
Odpowiedz

Książę 2 napisał(a):bo to tobie coś nie leży w nabijaniu się z rocznicy czyjejś śmierci

Crying or Very Sad
Odpowiedz

Flying Corpse napisał(a):Jest za kim płakać naprawde,wirtuoz to z niego żaden,po prostu dobrze se dobierał ekipe do nagrywania płyty

Charles Schuldiner - nie dla idiotów !
[)R\/M $ - THAT's ALL MY LIFE...

[Obrazek: 21lg2.jpg]
Odpowiedz

KISIEL napisał(a):
Flying Corpse napisał(a):Jest za kim płakać naprawde,wirtuoz to z niego żaden,po prostu dobrze se dobierał ekipe do nagrywania płyty

Charles Schuldiner - nie dla idiotów !

Ssij jaja,pojęcie o muzyce masz żadne
Odpowiedz

Flying Corpse napisał(a):Ssij jaja,pojęcie o muzyce masz żadne
no chyba mie synu nie powiesz że Chuck nie był wirtuozem i geniuszem instrumentu ... ? hę ?
[Obrazek: nile_logo.jpg]
Odpowiedz