• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Cradle of Filth - Nymphetamine

DeMoN.|. napisał(a):Kredki tak jak ine zespoły rozwijają się, wprowadzają nowe elementy i to w ich przypadku wychodzi im na dobre
Mądrze pierdoli Big Grin
Credy są git. Nymphetamine to całkiem zacna płytka, kilka kawałków robi naprawdę pozytywne wrażenia. Poza tym mam słabość do tego skrzeku Daniego, jest jedyny w swiom rodzaju Big Grin
"Marysia mała pierdolca miała, pierdolca jasnego jak śnieg.
Gdziekolwiek biegła Marysia mała, pierdolec rozsadzał jej łeb..."
Odpowiedz

true true, np koleś z Tvangeste prubóje usilnie naśladować głos Daniego ale niezbyt mu to wychodzi Evil or Very Mad
Odpowiedz

Dechri napisał(a):true true, np koleś z Tvangeste prubóje usilnie naśladować głos Daniego ale niezbyt mu to wychodzi Evil or Very Mad
To posłuchajcie sobie Graveworm, niestety wokalista tego zespołu umiejętnie naśladuje głos Daniego ale wiadomo że Dani jest jeden. Chociażby wersja "Fear of the Dark" w wykonaniu Graveworm wydaje się jakby to Cradle Of Filth nagrało tę piosenkę Evil or Very Mad
Odpowiedz

tuomasss masz racje ten jego "skrzek" jest niepowtarzalny i fenomenalny. taki maly czlowieczek...ale tez trzeba zaluwazyc ze on posiada nietylko ten piskliwy glosik...
Odpowiedz

Syska napisał(a):"skrzek" jest niepowtarzalny i fenomenalny. taki maly czlowieczek...

Sluchajac go mozna odniesc wrazenie ze nie tylko jaja ale tez malucha mu urwalo.
Odpowiedz

Ty hegemon88 masz jakiś kompleks z tym przyrodzeniem czy coś??
Kurna może mu zazdrościsz!!

PS. ile masz lat??
Odpowiedz

Czy wy naprawde nie widzicie że on sobie tutaj robi jajca?
[Obrazek: logo.jpg]
Odpowiedz

Syska napisał(a):tuomasss masz racje ten jego "skrzek" jest niepowtarzalny i fenomenalny. taki maly czlowieczek...ale tez trzeba zaluwazyc ze on posiada nietylko ten piskliwy glosik...

nie jestem grouppie, nie zagladam w jego krocze....
no man can see me and live
Odpowiedz

Alsvartr czy to jest robienie sobie jaj to wyzywanie kogoś ulubionego zespołu??
Bo dla mnie to takie śmieszne jak cholera!!
Cały czas siedze i sie śmieje Neutral
hegemon88 ty chyba jednak masz jakiś kompleks....
Odpowiedz

chyba napewno ma kompleks...niektuzy ludzie niepotrafia zrozumiec upodoban innych.....i tego ze niepowinni sie z nich jaj robic.
Odpowiedz

Dżizassss czy to tak trudno zrozumieć że hegemony i inne Kelthuzy zarejestrowały się tu żeby robić sobie jaj z tego forum??!!(tzn. Kelthuzy jeszcze promują tu swoje kapele Laughing ) ludzie myślcie czasem, to nie boli...

Dzem: Otoz to.. ;]
KelThuz napisał(a):estem pieprzonym fanatykiem ATARI, zwalczam amigowców od roku 1989. Amigowcy to plaga świata, lewica wśród komputerowców, no i oczywiście skrajne pedalstwo
Odpowiedz

Ej no nie wiedzialem bo nowy jestem!!
Teraz po prostu z pajacami nie będe wchodzić w gadke!
Dzięki za informacje.
Odpowiedz

Abadon napisał(a):Alsvartr czy to jest robienie sobie jaj to wyzywanie kogoś ulubionego zespołu??

Dla niego tak
[Obrazek: logo.jpg]
Odpowiedz

Hmm.. zespół nie rowzija się,gra cały czas w tym samym stylu - to źle. Zespół ewoluuje, stara się dodawać nowe elementy - też źle. ZDECYDUJCIE SIĘ! Smile

Ale jedno jest pewne, są tu Ci, którzy uwielbiają ten zespół, Ci, który go po prostu słuchają, Ci którzy go nie lubią i Ci, którzy go nienawidzą. Nie ma jak zespół, który wzbudza emocje, nieprawdaż? Big Grin

Nie spotkałem się z żadnym wokalistą, jak dotąd, który umiałby w przeciągu sekundy zmieniać głosu z wysokiego pisku na powiedzmy niski, bardzo niski dźwięk, który brzmi, jakby wydobywał się z najgłębszych i najciemniejszych części jego gardła, piękne Big Grin
Nie raz ten pisk przyprawiał mnie o ciarki.
Kiedyś na zajęciach puściłem "Hallowed be thy name", w wykonaniu COFu, i powiem szczerze,że zrobiło się zimno na sali,po jakimś czasie kazali mi wyłączyć po powiedzieli,że straszne Big Grin no i głos Daniego nie podobał im się. Gusta i guściki Big Grin
Odpowiedz

powiem tak "hallowed by the name" jest duzo lebsze w wykonaniu kredek niz iron maiden. ma duzo mroczniejszy klimat a ja to lubie.
Odpowiedz