01-31-2005, 04:25 AM
zarabista plyta i tyle
![Smile Smile](http://forum.rockmetalshop.pl/images/smilie/smile.png)
Nymphetamine napisał(a):jednym słowem MRRR.....hehe a raczej dźwiękiemnie ma to jak rozwinięta wypowiedź
Dawid666 napisał(a):Jeśli ktoś lubi muzykę dla pieniędzy... Dani jest w pierwszej trójcy po britney która góruje 8)Pewnie...
Cytat:pierdolisz...
Cytat:ku mojemu wielkiemu zdziwieniu odkryłem iż ich muzyka diametralnie się zmieniłaNie no najlepiej jak by grali ciągle to samo. Najlepiej ciągle te same piosenki.
Dawid666 napisał(a):ku mojemu wielkiemu zdziwieniu odkryłem iż ich muzyka diametralnie się zmieniła co świadczy o uległości i ludowej manifestacji rządzy pieniądza...To świadczy jedynie o rozwoju artystycznym kapeli. Zauważ, że ich muzyka powoli ewoluowała... niezmienili stylu z płyty na płytę. Twoje porównanie jest tym bardziej śmieszne, że bierzesz pod uwagę demówki. W czasie ich nagrywania kapela nieumiała jeszcze dobrze grać... twożyły sie dopiero zalażki ich stylu. Posłuchaj sobie chociazby Black Goddes z Total fucking.., Principla i z Bitter Suites. Ten sam utwór... jedynie brzmienie udoskonalone z płyty na płytę
Kalin napisał(a):dokładnieCytat:ku mojemu wielkiemu zdziwieniu odkryłem iż ich muzyka diametralnie się zmieniłaNie no najlepiej jak by grali ciągle to samo. Najlepiej ciągle te same piosenki.
Chociaż nie, wtetdy to też komercja...![]()
Kurwa, ludzie to mają w tych głowachhock: