Nie zmienię swojego zdania o LP. To zespół niewarty mojej uwagi. Moim zdaniem "Czester" może umiejętności ma, ale nie umie śpiewać (moja opinia). Nie podoba mi się jego darcie i tyle...
- Liczba postów:
- 362
- Liczba wątków:
- 18
- Reputacja:
-
0
Do demona : Ale growling w zespołach typowo metalowych to też jest po jakieś części darcie się :?
Rozumiem ok. ale bez przesady. Swoją drogą (LP to nie metal). Już powiedziałem mi się jego głos nie podoba i nikt mnie nie przekona do zmiany opinii o nim i o tym zespole... (dla mnie jest beznadziejny)
- Liczba postów:
- 366
- Liczba wątków:
- 1
- Reputacja:
-
0
Cytat:wogóle co towary limp i linkin szajsu robią w sklepie? :(
już dawno powinni to wywalić
W sklepie są po to, aby niektórzy mogli sobie je kupić. Jeżeli Ci się to nie podoba to się wyprowadź w rejony Kotliny Kongo, tam napewno ich nie będziesz musiał oglądać. A tak na poważnie, to wysil swoje zwoje i odpowiesz sobie sam na to pytanie.
Cytat:lp to gówno tak jak limp bizkit.
jeśli tego słubhacie i myślicie że jesteście metale to was chyba zwarło w obwodach.
Bez komentarza
Skippyâ˘
all rights reserved
"When walking in open territory, bother no one. If someone bothers you, ask him to stop. If he does not stop, destroy him..."
- Liczba postów:
- 1
- Liczba wątków:
- 0
- Reputacja:
-
0
LP niech tam sobie będzie... specjalnie za nimi nie przepadam, ale co kto lubi ; )
Per Aspera Ad Astra... : )