• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Co sądzicie o LP??

No tak bywa... LP reprezentuje zajebiscie komercyjny rock, nazwany potem nu-metalem. Nic nie poradzisz... Zaccznij słuchać czegoś porządnego , albo zostań przy LP, ale chociaż sie glosno tym nie chwal Laughing
www.splash.glt.pl | Tyle lat chodziłem do szkoły i nadal umiem tylko przeklinać Big Grin

Nie zmienię swojego zdania o LP. To zespół niewarty mojej uwagi. Moim zdaniem "Czester" może umiejętności ma, ale nie umie śpiewać (moja opinia). Nie podoba mi się jego darcie i tyle...

DeMoN.|. napisał(a):Nie zmienię swojego zdania o LP. To zespół niewarty mojej uwagi. Moim zdaniem "Czester" może umiejętności ma, ale nie umie śpiewać (moja opinia). Nie podoba mi się jego darcie i tyle...
Popieram Demona w 110 % Big Grin Laughing
www.splash.glt.pl | Tyle lat chodziłem do szkoły i nadal umiem tylko przeklinać Big Grin

Do demona : Ale growling w zespołach typowo metalowych to też jest po jakieś części darcie się :?
[Obrazek: metheny3.gif]

Rozumiem ok. ale bez przesady. Swoją drogą (LP to nie metal). Już powiedziałem mi się jego głos nie podoba i nikt mnie nie przekona do zmiany opinii o nim i o tym zespole... (dla mnie jest beznadziejny)

Na poczatku moze sie przywitam. Nowy jestem

Droga topicodawczyni Tongue

Bardzo sie ciesze, ze przyjeli Cie do szkoly dziennikarskiej. Ale twoje zdania nie sa zbytnio skladne. Pomyslmy logicznie - jak moge wyrobic zdanie o LP ? Sluchajac go. A jak mi sie niespodoba mam sie wieszac ? Heh, zastanow sie ...

Ja osobiscie nie lubie takiego typu muzyki. Rap nigdy mi nie pasil. Min za sprawda subkultury, ktora sie wokol tego utworzyla. A polaczenie gitarowego grania i rapu mi juz wogole nie odpowiedzial. I te masy nastolatek uznajacych sie za metalowki i piszacych na swych blogach i kazdym pierdniecu LP mnie przysprawia o nudnosci.

Pozdrawiam
Noi

DeMoN.|. napisał(a):i o tym zespole... (dla mnie jest beznadziejny)

Dla mnie też jest beznadziejny , a tak bronię tego Czestera , bo eee ... lubie się bawić w prawnika Smile A poza tym jeśli potrafi tak ryczeć , co wbrew pozorom jest sztuką , to chyba także potrafi normalnie , ładnie śpiewać . A co sądzicie o gościu , który śpiewa w The Darkness ? Big Grin
[Obrazek: metheny3.gif]

Saul Hudson napisał(a):A co sądzicie o gościu , który śpiewa w The Darkness ? Big Grin
Ten to jest dopiero boski Big GrinBig GrinBig Grin

lp to gówno tak jak limp bizkit.
jeśli tego słubhacie i myślicie że jesteście metale to was chyba zwarło w obwodach.
Mad
wogóle co towary limp i linkin szajsu robią w sklepie Sad
już dawno powinni to wywalić

Cytat:wogóle co towary limp i linkin szajsu robią w sklepie? :(
już dawno powinni to wywalić

W sklepie są po to, aby niektórzy mogli sobie je kupić. Jeżeli Ci się to nie podoba to się wyprowadź w rejony Kotliny Kongo, tam napewno ich nie będziesz musiał oglądać. A tak na poważnie, to wysil swoje zwoje i odpowiesz sobie sam na to pytanie.

Cytat:lp to gówno tak jak limp bizkit.
jeśli tego słubhacie i myślicie że jesteście metale to was chyba zwarło w obwodach.

Bez komentarza
Skippy™
all rights reserved

"When walking in open territory, bother no one. If someone bothers you, ask him to stop. If he does not stop, destroy him..."

Saul Hudson napisał(a):A co sądzicie o gościu , który śpiewa w The Darkness ? Big Grin
Justin posiada świetny, wyjątkowy głos.
Co on wyczynia w kawałku "Get Your Hands Off My Woman".
Jedni uwielbiają jego wokal, inni wręcz nienawidzą.
']['(())(())][_

Eeeee , bez przesadyzmu, niektóre kawałki na najnowszej plycie LB były fajne Evil or Very Mad

Splash napisał(a):Eeeee , bez przesadyzmu, niektóre kawałki na najnowszej plycie LB były fajne Evil or Very Mad

E tam tylko cover The Who był niezły ale nie tak dobry jak oryginał TongueTongueTongue
AC/DC RLZ!!!

mnie się ta piosenka w wykonaniu limp bizkit strasznie nie podoba. oryginału niestety nie znam. może kiedyś poznam?Smile

LP niech tam sobie będzie... specjalnie za nimi nie przepadam, ale co kto lubi ; )
Per Aspera Ad Astra... : )
Wątek zamknięty