• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Co obejrzeliście odkąd forum się zesrało

tak (;
Everyday I look into the mirror
Staring back I look less familiar
I've seen all seven faces
Each one looks a lot like me
Odpowiedz

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=6vOX4IC0rpk[/youtube]

dobry w chuj
[Obrazek: c8b259e3332eeddf.jpg]
Odpowiedz

Wczoraj byłem na "Poważnym Człowieku". Dobry, chociaż momentami przynudza. Ale scenariusz i aktorstwo świetne.
Odpowiedz

Kurna, Krzychun, czemu same ambitne filmy oglądasz, nie lubisz walk i flaków ?
[Obrazek: f433e6e70962e617.jpg]
Czas przeorania to czas oczyszczenia
Odpowiedz

Pewnie, że lubię

To jest dobre:
http://www.youtube.com/watch?v=FmiH27KDpzE
Odpowiedz

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=27E4Qfj7iEY[/youtube]

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=NUyV777bGuk&NR=1[/youtube]

właśnie kończę ściągać te dzieła sztuki. w czwartek mam zaplanowany seans przy piwie z 2 kumplami
[Obrazek: c8b259e3332eeddf.jpg]
Odpowiedz

A Ja byłem dzisiaj w kinie na Toy Story 3. Jeśli ktoś, tak jak Ja ma sentyment z dzieciństwa, polecam.
Odpowiedz

w minionym tygodniu obejrzane:
-Alicja w krainie czarów - w końcu Surprised bardzo mi się podobał (;
- Green Zone - jako fanka Matta Damona nie mogło mi się nie podobać Big Grin opis z filmweba: "Green Zone" - akcja rozgrywa się podczas pierwszych chaotycznych dni wojny w Iraku, kiedy to nikomu nie można było ufać, a każda decyzja mogła skończyć się nieprzewidywalnymi konsekwencjami. Podczas prowadzonej przez Stany Zjednoczone okupacji Bagdadu w 2003 roku, starszy chorąży Roy Miller (Damon) i zespół inspektorów wojskowych zostają wysłani w celu odnalezienia broni masowej zagłady.
- "Unthinkable"- naprawdę mocny film. Unthinkable" to thriller psychologiczny skupiający się wokół zagrożenia jakie niosą dla Stanów Zjednoczonych bomby jądrowe podłożone przez jednego terrorystę (Michael Sheen) w trzech miejscach na terenie USA. Mając tylko dwa dni nim zostaną zdetonowane, niezależny, stosujący brutalne metody przesłuchań tajniak "H" (Samuel L. Jackson) oraz agentka FBI Helen Brody (Carrie-Anne Moss) muszą zdecydować jak daleko się posuną by je odnaleźć.
Film dobry, ale zakończenie słabe (;
- "Pozdrowienia z Paryża"- tu gra kolejny przystojniak Jonathan Rhys-Meyers: Młodemu pracownikowi amerykańskiej ambasady w Paryżu, Richardowi Stevensowi (Jonathan Rhys-Meyers), na czas niebezpiecznej misji, zostaje przydzielony partner Charlie Wax (John Travolta), który jest amerykańskim agentem tajnych służb. Jednak nie jest on wymarzonym partnerem Richarda, bo nie tylko traktuje go jak szofera, ale również stosuje całkowicie odmienne metody pracy.
Dla mnie 9/10 za humor i akcję (;
- "Fantastyczny Pan Lis" - bajka, jednak trochę nietypowa jeśli chodzi o grafikę. Fajny wyluzowywacz Wink
Odpowiedz

noooo widzę, że koleżanka pod silnym wpływem hollywood global/nazi/heartland US!

ale poważnie: trochę mało co ostatnio z tzw. nowości oglądałem. burtonowska alicja - dla mnie naprawdę fajny (mimo wytwórni disneya, czego się obawiałem). toy story 3 - rewelacja, pixar jak zwykle wymiata!

oglądałem też ostanio "going postal" - telewizyjna ekranizacja ksiązki / polecam tylko i wyłącznie fanom pratchetta. mi tam film sie podobał - w pl do zdobycia tylko chyba na torrentach.

o reszcie filmów o których piszecie nie mam zielonego pojęcia.
Odpowiedz

Nie no staram się oglądać takie filmy, które wiem, że będą mi się podobać ;P Często je dobieram "tematycznie". Na szczęście rzadko trafiam na jakieś gówno. A, że gustuje w kinie akcji, to cóż ;P

wczoraj wciągnęłam dwa francuskie:
- Mikołajek- ekstra jeśli jesteście fanami książek, fajna kompilacja historii
- Bazyl. Człowiek z kulą w głowie. Jak tytuł wskazuje, pełen absurd. Reżyser ten sam, co "Amelia". Jestem zachwycona, fajna pokręcona, nienormalna historia. Nie wiem jak wielką trzeba mieć wyobraźnię, żeby coś takiego wymyślić.
Odpowiedz

ostatnio zaliczyłam powrót do dzieciństwa i obejrzałam kultowe bajki Wallace i Gromit; Podróż na Księżyc, Wściekłe gacie i Golenie owiec (moje ulubione!!!)
ponadto;
-Brooklyn's Finest; całkiem dobry film; Zmęczony i rozczarowany służbą w policji Eddie (Richard Gere) ma przed sobą ostatnie siedem dni pracy przed emeryturą. Za swoje podejście nie jest lubiany przez kolegów i ma problemy ze szkoleniem nowych funkcjonariuszy. Pracujący w wydziale antynarkotykowym Sal (Ethan Hawke) z policyjnej pensji nie jest w stanie zapewnić godnego życia swojej żonie dzieciom. Będące na wyciągnięcie ręki brudne pieniądze coraz częściej stanowią dla niego trudną do odparcia pokusę. Tango (Don Cheadle) działa pod przykrywką w gangu handlarzy narkotyków, któremu przewodzi Caz (Wesley Snipes). Chce wrócić do normalnej policyjnej pracy, ale mimo próśb przełożeni zwlekają z jego przeniesieniem. Każdy z tych trzech mężczyzn poświęcił wiele dla policyjnej służby i każdy zostanie poddany życiowej próbie, stając przed trudnym wyborem
- Repo Men- w końcu film z zajebistym zakończeniem Big Grin zazwyczaj jak film mi się podoba to końcówka jest z dupy, tutaj zakończenie to ogromny plus. Sporo strzelania i flaków, ale fajna akcja; Akcja filmu rozgrywa się w niedalekiej przyszłości. Sztuczne organy można nabywać na kredyt. Główny bohater, który jest windykatorem organów również zaopatruje się tym sposobem w nowe serce, jednak nie ma wystarczającej ilości pieniędzy, by spłacić swoich dłużników. Jedynym wyjściem okazuje się ucieczka.
Odpowiedz

ja próbowałem oglądnąć avatara no ale kurwa nie da się! za pierwszym razem zasnąłem po 15 minutach filmu a z drugim wytrzymałem aż 10 minut dłużej więc podarowałem sobie ten film. teraz mam w planie oglądnąć surogatów (czy jakoś tak) i mam nadzieje że nie będzie tak jak w przypadku avatara.
Odpowiedz

Surogaci raczej sukcesu nie odnieśli, ale sam nie oglądałem.

Ostatnio widziałem "Zagadkę nieśmiertelności" Tonego Scotta. Trochę gorsza od "Wywiadu z Wampirem", ale też ciekawa. W sumie to chyba jedyne filmy o wampirach przy których nie dostaje z miejsca śmiechawyWink
Odpowiedz

surogaci - nędza straszna.
a zagadka nieśmiertelności dobra, wiadomo, klasyka. deneuve i bowie fajnie grają, no i bauhaus na początku robi klimat.
Odpowiedz

oglądałem ostatnio "Drużynę A" - ubaw po pachy Big Grin
teraz czekam na nieśmiertelnych bo po trailerze wydaje sie dobry Smile
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 3 gości