- Liczba postów:
- 10
- Liczba wątków:
- 1
- Reputacja:
-
0
co czytacie???????????? moze Teraz Rock albo Metal hammer Mystic Art
- Liczba postów:
- 573
- Liczba wątków:
- 18
- Reputacja:
-
0
Ja kupuję Teraz Rocka jak jest jakiś fajny artykuł lub wkładka.
- Liczba postów:
- 308
- Liczba wątków:
- 8
- Reputacja:
-
0
z muzycznych to kupuje co miesiac Teraz Rocka...Metal Hammera zbytnio nie lubie bo wedlug mnie pisze glupoty i ma stare wiadomosci...a tak w ogole to kupuje dosyc czesto Newsweeka...
- Liczba postów:
- 631
- Liczba wątków:
- 23
- Reputacja:
-
0
a ja zadnej gazety muzycznje nie kupuje..
jednyne czasopismo na ktore wydaje regularnie i co miesiac (buhah brzmi jak wyznanie o okresie nevermind)kase to "Koń Polski"
cale zycie na debecie
jak jest coś ciekawego w danej gazecie to ją kupuje
- Liczba postów:
- 218
- Liczba wątków:
- 2
- Reputacja:
-
0
7 gates (mega sin) a tak to ziny i webziny.
Członek Nieoficjalnego Fanklubu Smakowitej acz Egocentrycznej Pani Scully(w skrocie NFSaEPS).
Pannie Scully Sława! Pannie Scully Sława! Pannie Scully Sława! Sława! Sława!
- Liczba postów:
- 631
- Liczba wątków:
- 23
- Reputacja:
-
0
a wirtualne tez .. hmm w sumie za nie sie nie placi przynajmneij za moje
no to pare webzinow mi przychodzi
cale zycie na debecie
- Liczba postów:
- 645
- Liczba wątków:
- 30
- Reputacja:
-
0
ostatnio Forbes (dawny profit jakby kto nie wiedział ) i buisnessweek
Może i nie jestem bystry, ale zajebać potrafię !!
- Liczba postów:
- 3,190
- Liczba wątków:
- 61
- Reputacja:
-
0
Z muzycznych zawsze czytam coś w sklepie, szkoda mi pieniędzy na kupowanie, a czekając na autobus do domu zawsze mam czas żeby się z paroma czasopismami zapoznać. Tak więc jeśli chodzi o muzykę przeglądam Teraz Rock. Reszta z tego typu gazet traktuje raczej o metalu (choć w którejś, już nie pamiętam której znalazłem artykuł o A Perfect Circle co mnie zaskoczyło), a ja słucham go raczej mało i nie tych zespołów, które oni zwykle opisują.
Z poza muzyki głównie zapoznaję się z tygodnikami - Przekrój, Polityka, Wprost, Newsweek. Aczkolwiek we Wproście nie ma, moim zdaniem, kompletnie niczego i w np. ostatnim numerze ani jeden artykuł nie nadaje się wg mnie do czytania, bo tak stronniczej i negującej wszystko gazety drugiej nie widziałem. Najlepiej z tych czterech wypadają dwa pierwsze przeze mnie wymienione.
Poza tym codziennie Gazeta Wyborcza (do Rzeczpospolitej czy do Trybuny niestety nie mam dostępu) i dziennik sportowy - kiedyś Tempo i Sport, od dzisiaj (w wyniku ujednolicenia w całej Polsce) będzie to Przegląd Sportowy. GW czytam z szeregiem jej dodatków typu "Duży Format", "Co jest grane" etc.
- Liczba postów:
- 180
- Liczba wątków:
- 17
- Reputacja:
-
0
Nie jestem stąd
Tu mnie wrzucono
Pewnego dnia
By żywcem zjeść
By pić moją krew
Nie jestem stąd
Tu mnie zabito
Pewnego dnia
By zabić znów
By pić moją krew
- Liczba postów:
- 1,828
- Liczba wątków:
- 11
- Reputacja:
-
0
Czytuje Wprost- jedyna gazeta, ktora czytam od deski do deski i z ktorej pogladami zgadzam sie niemalze w 100%.
Poza tym raz na jakis czas 'Teraz Rock'.
Z Gazety Wyborczej czytam glownie dodatki, bo reszta jest bardzo subiektywnie pisana... Ostatnio zreszta w sprawie Listy Wildsteina przekroczyli wszelkie granice dobrego smaku... :/ Takie zacietrzewienie, niemalze rozpacz... pff...
"All that's left to say is: Farewell"
- Liczba postów:
- 645
- Liczba wątków:
- 30
- Reputacja:
-
0
Cytat:Czytuje Wprost- jedyna gazeta, ktora czytam od deski do deski i z ktorej pogladami zgadzam sie niemalze w 100%.
tyle, że jest cholernie tendencyjny.
Może i nie jestem bystry, ale zajebać potrafię !!
- Liczba postów:
- 573
- Liczba wątków:
- 18
- Reputacja:
-
0
Od paru miesięcy czytam też "CD-Action".Fajne gry tam dają i ogólnie jest to niezły magazyn.