• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

co czytacie?????????

co czytacie???????????? moze Teraz Rock albo Metal hammer Mystic Art
Odpowiedz

Zdarza mi się kupić Teraz ROCKa jak jest wkładka o jakimś interesującym dla mnie zespole (z GUNSAMI np. kupiłem bez wahania Wink )
[Obrazek: bustersMini.jpg]
Odpowiedz

Ja kupuję Teraz Rocka jak jest jakiś fajny artykuł lub wkładka.
Odpowiedz

z muzycznych to kupuje co miesiac Teraz Rocka...Metal Hammera zbytnio nie lubie bo wedlug mnie pisze glupoty i ma stare wiadomosci...a tak w ogole to kupuje dosyc czesto Newsweeka...
Odpowiedz

a ja zadnej gazety muzycznje nie kupuje..
jednyne czasopismo na ktore wydaje regularnie i co miesiac (buhah brzmi jak wyznanie o okresie nevermind)kase to "Koń Polski"
cale zycie na debecie
Odpowiedz

jak jest coś ciekawego w danej gazecie to ją kupuje
Odpowiedz

7 gates (mega sin) a tak to ziny i webziny.
Członek Nieoficjalnego Fanklubu Smakowitej acz Egocentrycznej Pani Scully(w skrocie NFSaEPS).

Pannie Scully Sława! Pannie Scully Sława! Pannie Scully Sława! Sława! Sława!
Odpowiedz

"Teraz Rock" - wiadomo, chociaż jak czytam wypociny pani Gacek to mi się czasem odechciewa... ale kupuje TR od 1998 roku i nie zamierzam przestać, metal hammer - gazeta - żart(największy magazyn metalowy w kraju, którego redakcja składa się z dwóch osób Laughing )kupuje tylko jak jest coś ciekawego o starym rocku, ale pan Lerch potrafi skutecznie zniehęcić potencjalnych czytelników, niech lepiej zajmie się perkusją, to mu lepiej wychodzi... Mystic art - piszą dokładnie o tym czego słucham więc kupuje regularnie Smile Heavy Metal Pages - też raczej regularnie czytam, Pure metal - mam jedyny numer, zobaczymy co dalej z nimi będzie, Thrash'em all nie kupuje, chyba że są ciekawe płyty - wnerwia mnie ta gazeta, nie wiem czemu, raz kupiłem Mega - sin, i uważam że jest niezły, kupuje też Pasażera, ale on wychodzi raz do roku, więc ciężko tu mówić o "gazecie". Będąc w empiku przeglądm "Record Collectora" i "Classic rock". A z pozamuzycznych to czytam "Polityke"
KelThuz napisał(a):estem pieprzonym fanatykiem ATARI, zwalczam amigowców od roku 1989. Amigowcy to plaga świata, lewica wśród komputerowców, no i oczywiście skrajne pedalstwo
Odpowiedz

a wirtualne tez .. hmm w sumie za nie sie nie placi przynajmneij za moje
no to pare webzinow mi przychodzi
cale zycie na debecie
Odpowiedz

ostatnio Forbes (dawny profit jakby kto nie wiedział ) i buisnessweek
Może i nie jestem bystry, ale zajebać potrafię !!
Odpowiedz

Z muzycznych zawsze czytam coś w sklepie, szkoda mi pieniędzy na kupowanie, a czekając na autobus do domu zawsze mam czas żeby się z paroma czasopismami zapoznać. Tak więc jeśli chodzi o muzykę przeglądam Teraz Rock. Reszta z tego typu gazet traktuje raczej o metalu (choć w którejś, już nie pamiętam której znalazłem artykuł o A Perfect Circle co mnie zaskoczyło), a ja słucham go raczej mało i nie tych zespołów, które oni zwykle opisują.
Z poza muzyki głównie zapoznaję się z tygodnikami - Przekrój, Polityka, Wprost, Newsweek. Aczkolwiek we Wproście nie ma, moim zdaniem, kompletnie niczego i w np. ostatnim numerze ani jeden artykuł nie nadaje się wg mnie do czytania, bo tak stronniczej i negującej wszystko gazety drugiej nie widziałem. Najlepiej z tych czterech wypadają dwa pierwsze przeze mnie wymienione.
Poza tym codziennie Gazeta Wyborcza (do Rzeczpospolitej czy do Trybuny niestety nie mam dostępu) i dziennik sportowy - kiedyś Tempo i Sport, od dzisiaj (w wyniku ujednolicenia w całej Polsce) będzie to Przegląd Sportowy. GW czytam z szeregiem jej dodatków typu "Duży Format", "Co jest grane" etc.
Odpowiedz

ja obecnie czytam Metallica SPRAWIEDLIWOŚĆDLA WSZYSTKICH która wczoraj do mnie przyszłą z RMS Big Grin Big Grin Big Grin
Nie jestem stąd
Tu mnie wrzucono
Pewnego dnia
By żywcem zjeść
By pić moją krew

Nie jestem stąd
Tu mnie zabito
Pewnego dnia
By zabić znów
By pić moją krew
Odpowiedz

Czytuje Wprost- jedyna gazeta, ktora czytam od deski do deski i z ktorej pogladami zgadzam sie niemalze w 100%.
Poza tym raz na jakis czas 'Teraz Rock'.
Z Gazety Wyborczej czytam glownie dodatki, bo reszta jest bardzo subiektywnie pisana... Ostatnio zreszta w sprawie Listy Wildsteina przekroczyli wszelkie granice dobrego smaku... :/ Takie zacietrzewienie, niemalze rozpacz... pff...
"All that's left to say is: Farewell"
Odpowiedz

Cytat:Czytuje Wprost- jedyna gazeta, ktora czytam od deski do deski i z ktorej pogladami zgadzam sie niemalze w 100%.

tyle, że jest cholernie tendencyjny.
Może i nie jestem bystry, ale zajebać potrafię !!
Odpowiedz

Od paru miesięcy czytam też "CD-Action".Fajne gry tam dają i ogólnie jest to niezły magazyn.
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości