co czytacie????????? -
metalfan - 03-10-2005
co czytacie???????????? moze Teraz Rock albo Metal hammer Mystic Art
-
aXe Rose - 03-10-2005
Zdarza mi się kupić Teraz ROCKa jak jest wkładka o jakimś interesującym dla mnie zespole (z GUNSAMI np. kupiłem bez wahania

)
-
Ajana - 03-10-2005
Ja kupuję Teraz Rocka jak jest jakiś fajny artykuł lub wkładka.
-
velvetova - 03-10-2005
z muzycznych to kupuje co miesiac Teraz Rocka...Metal Hammera zbytnio nie lubie bo wedlug mnie pisze glupoty i ma stare wiadomosci...a tak w ogole to kupuje dosyc czesto Newsweeka...
-
Emma - 03-10-2005
a ja zadnej gazety muzycznje nie kupuje..
jednyne czasopismo na ktore wydaje regularnie i co miesiac (buhah brzmi jak wyznanie o okresie nevermind)kase to "Koń Polski"
- Anonymous - 03-10-2005
jak jest coś ciekawego w danej gazecie to ją kupuje
-
Mario1349 - 03-10-2005
7 gates (mega sin) a tak to ziny i webziny.
-
Tomash - 03-10-2005
"Teraz Rock" - wiadomo, chociaż jak czytam wypociny pani Gacek to mi się czasem odechciewa... ale kupuje TR od 1998 roku i nie zamierzam przestać, metal hammer - gazeta - żart(największy magazyn metalowy w kraju, którego redakcja składa się z dwóch osób

)kupuje tylko jak jest coś ciekawego o starym rocku, ale pan Lerch potrafi skutecznie zniehęcić potencjalnych czytelników, niech lepiej zajmie się perkusją, to mu lepiej wychodzi... Mystic art - piszą dokładnie o tym czego słucham więc kupuje regularnie

Heavy Metal Pages - też raczej regularnie czytam, Pure metal - mam jedyny numer, zobaczymy co dalej z nimi będzie, Thrash'em all nie kupuje, chyba że są ciekawe płyty - wnerwia mnie ta gazeta, nie wiem czemu, raz kupiłem Mega - sin, i uważam że jest niezły, kupuje też Pasażera, ale on wychodzi raz do roku, więc ciężko tu mówić o "gazecie". Będąc w empiku przeglądm "Record Collectora" i "Classic rock". A z pozamuzycznych to czytam "Polityke"
-
Emma - 03-10-2005
a wirtualne tez .. hmm w sumie za nie sie nie placi przynajmneij za moje
no to pare webzinow mi przychodzi
-
Krolik - 03-10-2005
ostatnio Forbes (dawny profit jakby kto nie wiedział ) i buisnessweek
-
Kamael - 03-11-2005
Z muzycznych zawsze czytam coś w sklepie, szkoda mi pieniędzy na kupowanie, a czekając na autobus do domu zawsze mam czas żeby się z paroma czasopismami zapoznać. Tak więc jeśli chodzi o muzykę przeglądam Teraz Rock. Reszta z tego typu gazet traktuje raczej o metalu (choć w którejś, już nie pamiętam której znalazłem artykuł o A Perfect Circle co mnie zaskoczyło), a ja słucham go raczej mało i nie tych zespołów, które oni zwykle opisują.
Z poza muzyki głównie zapoznaję się z tygodnikami - Przekrój, Polityka, Wprost, Newsweek. Aczkolwiek we Wproście nie ma, moim zdaniem, kompletnie niczego i w np. ostatnim numerze ani jeden artykuł nie nadaje się wg mnie do czytania, bo tak stronniczej i negującej wszystko gazety drugiej nie widziałem. Najlepiej z tych czterech wypadają dwa pierwsze przeze mnie wymienione.
Poza tym codziennie Gazeta Wyborcza (do Rzeczpospolitej czy do Trybuny niestety nie mam dostępu) i dziennik sportowy - kiedyś Tempo i Sport, od dzisiaj (w wyniku ujednolicenia w całej Polsce) będzie to Przegląd Sportowy. GW czytam z szeregiem jej dodatków typu "Duży Format", "Co jest grane" etc.
-
hEx - 03-11-2005
ja obecnie czytam Metallica SPRAWIEDLIWOŚĆDLA WSZYSTKICH która wczoraj do mnie przyszłą z RMS
-
ReTuRn - 03-11-2005
Czytuje Wprost- jedyna gazeta, ktora czytam od deski do deski i z ktorej pogladami zgadzam sie niemalze w 100%.
Poza tym raz na jakis czas 'Teraz Rock'.
Z Gazety Wyborczej czytam glownie dodatki, bo reszta jest bardzo subiektywnie pisana... Ostatnio zreszta w sprawie Listy Wildsteina przekroczyli wszelkie granice dobrego smaku... :/ Takie zacietrzewienie, niemalze rozpacz... pff...
-
Krolik - 03-11-2005
Cytat:Czytuje Wprost- jedyna gazeta, ktora czytam od deski do deski i z ktorej pogladami zgadzam sie niemalze w 100%.
tyle, że jest cholernie tendencyjny.
-
Ajana - 03-11-2005
Od paru miesięcy czytam też "CD-Action".Fajne gry tam dają i ogólnie jest to niezły magazyn.