Forum Rockmetalshop
co czytacie????????? - Wersja do druku

+- Forum Rockmetalshop (http://forum.rockmetalshop.pl)
+-- Dział: Nie samą muzą człowiek żyje, czyli kóltóra i sztóka };-) (http://forum.rockmetalshop.pl/forum-nie-sam%C4%85-muz%C4%85-cz%C5%82owiek-%C5%BCyje-czyli-k%C3%B3lt%C3%B3ra-i-szt%C3%B3ka)
+--- Dział: Literatura (http://forum.rockmetalshop.pl/forum-literatura)
+--- Wątek: co czytacie????????? (/thread-co-czytacie)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44

co czytacie????????? - metalfan - 03-10-2005

co czytacie???????????? moze Teraz Rock albo Metal hammer Mystic Art

- aXe Rose - 03-10-2005

Zdarza mi się kupić Teraz ROCKa jak jest wkładka o jakimś interesującym dla mnie zespole (z GUNSAMI np. kupiłem bez wahania Wink )

- Ajana - 03-10-2005

Ja kupuję Teraz Rocka jak jest jakiś fajny artykuł lub wkładka.

- velvetova - 03-10-2005

z muzycznych to kupuje co miesiac Teraz Rocka...Metal Hammera zbytnio nie lubie bo wedlug mnie pisze glupoty i ma stare wiadomosci...a tak w ogole to kupuje dosyc czesto Newsweeka...

- Emma - 03-10-2005

a ja zadnej gazety muzycznje nie kupuje..
jednyne czasopismo na ktore wydaje regularnie i co miesiac (buhah brzmi jak wyznanie o okresie nevermind)kase to "Koń Polski"

- Anonymous - 03-10-2005

jak jest coś ciekawego w danej gazecie to ją kupuje

- Mario1349 - 03-10-2005

7 gates (mega sin) a tak to ziny i webziny.

- Tomash - 03-10-2005

"Teraz Rock" - wiadomo, chociaż jak czytam wypociny pani Gacek to mi się czasem odechciewa... ale kupuje TR od 1998 roku i nie zamierzam przestać, metal hammer - gazeta - żart(największy magazyn metalowy w kraju, którego redakcja składa się z dwóch osób Laughing )kupuje tylko jak jest coś ciekawego o starym rocku, ale pan Lerch potrafi skutecznie zniehęcić potencjalnych czytelników, niech lepiej zajmie się perkusją, to mu lepiej wychodzi... Mystic art - piszą dokładnie o tym czego słucham więc kupuje regularnie Smile Heavy Metal Pages - też raczej regularnie czytam, Pure metal - mam jedyny numer, zobaczymy co dalej z nimi będzie, Thrash'em all nie kupuje, chyba że są ciekawe płyty - wnerwia mnie ta gazeta, nie wiem czemu, raz kupiłem Mega - sin, i uważam że jest niezły, kupuje też Pasażera, ale on wychodzi raz do roku, więc ciężko tu mówić o "gazecie". Będąc w empiku przeglądm "Record Collectora" i "Classic rock". A z pozamuzycznych to czytam "Polityke"

- Emma - 03-10-2005

a wirtualne tez .. hmm w sumie za nie sie nie placi przynajmneij za moje
no to pare webzinow mi przychodzi

- Krolik - 03-10-2005

ostatnio Forbes (dawny profit jakby kto nie wiedział ) i buisnessweek

- Kamael - 03-11-2005

Z muzycznych zawsze czytam coś w sklepie, szkoda mi pieniędzy na kupowanie, a czekając na autobus do domu zawsze mam czas żeby się z paroma czasopismami zapoznać. Tak więc jeśli chodzi o muzykę przeglądam Teraz Rock. Reszta z tego typu gazet traktuje raczej o metalu (choć w którejś, już nie pamiętam której znalazłem artykuł o A Perfect Circle co mnie zaskoczyło), a ja słucham go raczej mało i nie tych zespołów, które oni zwykle opisują.
Z poza muzyki głównie zapoznaję się z tygodnikami - Przekrój, Polityka, Wprost, Newsweek. Aczkolwiek we Wproście nie ma, moim zdaniem, kompletnie niczego i w np. ostatnim numerze ani jeden artykuł nie nadaje się wg mnie do czytania, bo tak stronniczej i negującej wszystko gazety drugiej nie widziałem. Najlepiej z tych czterech wypadają dwa pierwsze przeze mnie wymienione.
Poza tym codziennie Gazeta Wyborcza (do Rzeczpospolitej czy do Trybuny niestety nie mam dostępu) i dziennik sportowy - kiedyś Tempo i Sport, od dzisiaj (w wyniku ujednolicenia w całej Polsce) będzie to Przegląd Sportowy. GW czytam z szeregiem jej dodatków typu "Duży Format", "Co jest grane" etc.

- hEx - 03-11-2005

ja obecnie czytam Metallica SPRAWIEDLIWOŚĆDLA WSZYSTKICH która wczoraj do mnie przyszłą z RMS Big Grin Big Grin Big Grin

- ReTuRn - 03-11-2005

Czytuje Wprost- jedyna gazeta, ktora czytam od deski do deski i z ktorej pogladami zgadzam sie niemalze w 100%.
Poza tym raz na jakis czas 'Teraz Rock'.
Z Gazety Wyborczej czytam glownie dodatki, bo reszta jest bardzo subiektywnie pisana... Ostatnio zreszta w sprawie Listy Wildsteina przekroczyli wszelkie granice dobrego smaku... :/ Takie zacietrzewienie, niemalze rozpacz... pff...

- Krolik - 03-11-2005

Cytat:Czytuje Wprost- jedyna gazeta, ktora czytam od deski do deski i z ktorej pogladami zgadzam sie niemalze w 100%.

tyle, że jest cholernie tendencyjny.

- Ajana - 03-11-2005

Od paru miesięcy czytam też "CD-Action".Fajne gry tam dają i ogólnie jest to niezły magazyn.