- Liczba postów:
- 180
- Liczba wątków:
- 17
- Reputacja:
-
0
ja tam chylińskiej nie lubie, ale pojawic sie cos przeciez w RMS może...ja i tak tego nie kupie wieć mnie to nie przeszkadza
Nie jestem stąd
Tu mnie wrzucono
Pewnego dnia
By żywcem zjeść
By pić moją krew
Nie jestem stąd
Tu mnie zabito
Pewnego dnia
By zabić znów
By pić moją krew
- Liczba postów:
- 712
- Liczba wątków:
- 16
- Reputacja:
-
0
W sumie Cghylińska głos ma fajny, ale lepiej by jej śpiewanie wypadło w jakiejś ostrzejszej oprawie.
- Liczba postów:
- 308
- Liczba wątków:
- 8
- Reputacja:
-
0
a widzial ktos porgram "muzyka laczy pokolenia" )leci na TVP 3) ostatnio(chyba) byl odcinek TSA z Chylinska...na koncu programy wspolnie zaspiewali "trzy zapalki" TSA i wydaje mi sie ze wyszlo im to calkiem calkiem...
- Liczba postów:
- 180
- Liczba wątków:
- 17
- Reputacja:
-
0
velvetova napisał(a):a widzial ktos porgram "muzyka laczy pokolenia" )leci na TVP 3) ostatnio(chyba) byl odcinek TSA z Chylinska...na koncu programy wspolnie zaspiewali "trzy zapalki" TSA i wydaje mi sie ze wyszlo im to calkiem calkiem...
ja niestety widziałem...i stwierdziłem ze ona nie ma głosu bo jak spiewa wysoko to piszczy
Nie jestem stąd
Tu mnie wrzucono
Pewnego dnia
By żywcem zjeść
By pić moją krew
Nie jestem stąd
Tu mnie zabito
Pewnego dnia
By zabić znów
By pić moją krew
- Liczba postów:
- 347
- Liczba wątków:
- 22
- Reputacja:
-
0
Ale generalnie nie lubie Chylinskiej - jest zbyt wulgarna..pozatym wyglada jak straszydlo i robi wszystko zeby bylo jeszcze gorzej...niedlugo bedzie wygladac jak Manson..

[/quote]
Nic dodać nic ująć...
I will make it go away
Can`t be here no more
Seems this is the only way
I will soon be gone
- Liczba postów:
- 58
- Liczba wątków:
- 11
- Reputacja:
-
0
Dla mnie chylińska zawsze była szczeniarą która szpanuje sławą... zanim odkryto jej wokal, słuchała Jacksona, dopierogjej brat uświadomił jej przewagę Maidenów na Michaelem... dla mnie to jest antyidol... nie lubie jej, chociarz ostatnio wydoroślała... nie chcę się za bardzo wypowiadac bo sam jestem gówniarzem, ale powiem tyle: jak dla mnie-pozerka. ogółem Muzyka znośna, ale osobowość i ten cały szum wokół Niej jest beznadziejny...
- Liczba postów:
- 481
- Liczba wątków:
- 4
- Reputacja:
-
0
Już się wypowiadałam - nie lubię i lubić nie będę. Mam nadzieję, że gadżetów w RMS nie będzie. Chociaż gorzej niż Awryj być chyba nie może.
Paszkwil (wł. pasquillo) to utwór literacki, często anonimowy lub publikowany pod pseudonimem, skierowany przeciw konkretnej osobie, ośmieszający ją w sposób oszczerczy i obelżywy.
- Liczba postów:
- 481
- Liczba wątków:
- 4
- Reputacja:
-
0
masz rację, "nigdy nie jest tak źle, żeby nie mogło być gorzej".
Swoją drogą, czemu nie ma plakatów/flag Manowar? Np. Battle Hymns?
Paszkwil (wł. pasquillo) to utwór literacki, często anonimowy lub publikowany pod pseudonimem, skierowany przeciw konkretnej osobie, ośmieszający ją w sposób oszczerczy i obelżywy.
- Liczba postów:
- 180
- Liczba wątków:
- 17
- Reputacja:
-
0
eddie napisał(a):Dla mnie chylińska zawsze była szczeniarą która szpanuje sławą... zanim odkryto jej wokal, słuchała Jacksona, dopierogjej brat uświadomił jej przewagę Maidenów na Michaelem... dla mnie to jest antyidol... nie lubie jej, chociarz ostatnio wydoroślała... nie chcę się za bardzo wypowiadac bo sam jestem gówniarzem, ale powiem tyle: jak dla mnie-pozerka. ogółem Muzyka znośna, ale osobowość i ten cały szum wokół Niej jest beznadziejny...
niejarze...piszesz ze pozerka ale co do "szumu i wokalu" to podoba ci sie czy nie ??
Nie jestem stąd
Tu mnie wrzucono
Pewnego dnia
By żywcem zjeść
By pić moją krew
Nie jestem stąd
Tu mnie zabito
Pewnego dnia
By zabić znów
By pić moją krew