Forum Rockmetalshop
Chylińska - Wersja do druku

+- Forum Rockmetalshop (http://forum.rockmetalshop.pl)
+-- Dział: Co mi w duszy gra... czyli dywagacje i dewiacje muzyczne }:-] (http://forum.rockmetalshop.pl/forum-co-mi-w-duszy-gra-czyli-dywagacje-i-dewiacje-muzyczne)
+--- Dział: Rock/Hardrock (http://forum.rockmetalshop.pl/forum-rock-hardrock)
+--- Wątek: Chylińska (/thread-chyli%C5%84ska)

Strony: 1 2 3

Chylińska - gabby - 02-14-2005

Tak sobie kurczę myślę, że cosik Chylińskiej w R&M Shop'ie brakuje. Jak uważacie ? Chyba powinna się trochę tu pojawić, nie ? Może jakieś naszywki, koszulki, może bluzy. Było by miło - tak sądzę Smile

W sumie może jeszcze ich popularność, jako nowego zespołu, pod nową nazwą nie rozprzestrzeniła się tak za bardzo, aczkolwiek myślę, że fani O.N.A zmienili tylko nazwę i nadal są za Agą, podobnie jak ja.

Według Was - Chylińska lepsza od O.N.A czy nie ?

- Kiss - 02-14-2005

Moim zdaniem Chylińska to gówno jakich mało.....

- Calmwater - 02-15-2005

Chylińska śpiewa bardzo podobnie jak w O.N.A.,muzyka trochę cięższa.Jak dla mnie to plus.Tylko dlaczego teksty takie beznadziejne? :? Rozumiem,że czasem można zabluzgać,żeby wyrazić emocje,ale ona pokazuje tylko,jaka jest pusta.A szkoda Sad Podsumowując-wolałem O.N.A.

- Lukasz - 02-18-2005

Wole o.n.a najbardziej lubie płyte mrok
Teraz chylińska pokazuje jak to ona jest zła....

- Calmwater - 02-28-2005

Lukasz napisał(a):Wole o.n.a najbardziej lubie płyte mrok
Teraz chylińska pokazuje jak to ona jest zła....
Raczej chce pokazać,a robi z siebie idiotkę,której w głowie albo pieprzenie [się z kimś] albo tylko kurwa,wypierdalaj,kurwa,wypierdalaj...I tak w kółko,jak jakiś stereotypowy dresiarz Mad

- pINGWINdŻEKSON - 03-01-2005

chylińska to badziewie.

nienawidze polski

- nowy - 03-02-2005

pINGWINdŻEKSON napisał(a):chylińska to badziewie.

nienawidze polski

przykladny patryjota Big Grin

- deathless - 03-02-2005

Zgadzam się z Kiss.

- Frustra - 03-02-2005

Jak gadżety związane z chylińską pojawią się w RMS to stracę szacunek do tego sklepu. Chylińska to badziew.

- Saul Hudson - 03-02-2005

A ja jeśli coś z Chylińską pojawi się w RMS , to ... pójdę na spacer Smile Ale nie przepadam za nią za bardzo ... Mógłbym nawet rzec , że jej nie lubię , chce być niegrzeczną dziewczynką , co mnie przyprawia o mdłości ...

- SiD - 03-07-2005

chylińska to rock????????? :?:

nie piszcie chylińska z dużej litery, imiona pisane z małej litery to brak szacunku, a ja do niej szacunku nie mam

*Arion: edytuj posty.

- Hagall - 03-07-2005

Kiss napisał(a):Moim zdaniem Chylińska to gówno jakich mało.....

I to jest odpowiedż na poziomie.Smile Punkt dla ciebie. Big Grin

- Ajana - 03-07-2005

Mnie Chylińska jest obojętna.Jest,bo jest.
Neutral

- velvetova - 03-08-2005

hmmm...w sumie lubialam czasem posluchac O.N.A ale bez przesady...nowa Chylinska nie przypadla mi zbytnio do gustu...podoba mi sie tylko "Winna"... w sumie jako artystka to mi jest obojetna...denerwuje mnie strasznie jej maniera wokalna oraz bardzo dobra znajomosc hasel pod litera K i P itp...

- metalfan - 03-10-2005

nie zgadzam sie z kiss Chylinska rulez a ty smierdzisz sledziem (nie obrazajac sledzi)!!!!!!!!!!