Chylińska -
gabby - 02-14-2005
Tak sobie kurczę myślę, że cosik Chylińskiej w R&M Shop'ie brakuje. Jak uważacie ? Chyba powinna się trochę tu pojawić, nie ? Może jakieś naszywki, koszulki, może bluzy. Było by miło - tak sądzę
W sumie może jeszcze ich popularność, jako nowego zespołu, pod nową nazwą nie rozprzestrzeniła się tak za bardzo, aczkolwiek myślę, że fani O.N.A zmienili tylko nazwę i nadal są za Agą, podobnie jak ja.
Według Was - Chylińska lepsza od O.N.A czy nie ?
-
Kiss - 02-14-2005
Moim zdaniem Chylińska to gówno jakich mało.....
-
Calmwater - 02-15-2005
Chylińska śpiewa bardzo podobnie jak w O.N.A.,muzyka trochę cięższa.Jak dla mnie to plus.Tylko dlaczego teksty takie beznadziejne? :? Rozumiem,że czasem można zabluzgać,żeby wyrazić emocje,ale ona pokazuje tylko,jaka jest pusta.A szkoda

Podsumowując-wolałem O.N.A.
-
Lukasz - 02-18-2005
Wole o.n.a najbardziej lubie płyte mrok
Teraz chylińska pokazuje jak to ona jest zła....
-
Calmwater - 02-28-2005
Lukasz napisał(a):Wole o.n.a najbardziej lubie płyte mrok
Teraz chylińska pokazuje jak to ona jest zła....
Raczej chce pokazać,a robi z siebie idiotkę,której w głowie albo pieprzenie [się z kimś] albo tylko kurwa,wypierdalaj,kurwa,wypierdalaj...I tak w kółko,jak jakiś stereotypowy dresiarz
-
pINGWINdŻEKSON - 03-01-2005
chylińska to badziewie.
nienawidze polski
-
nowy - 03-02-2005
pINGWINdŻEKSON napisał(a):chylińska to badziewie.
nienawidze polski
przykladny patryjota
-
deathless - 03-02-2005
Zgadzam się z Kiss.
-
Frustra - 03-02-2005
Jak gadżety związane z chylińską pojawią się w RMS to stracę szacunek do tego sklepu. Chylińska to badziew.
-
Saul Hudson - 03-02-2005
A ja jeśli coś z Chylińską pojawi się w RMS , to ... pójdę na spacer

Ale nie przepadam za nią za bardzo ... Mógłbym nawet rzec , że jej nie lubię , chce być niegrzeczną dziewczynką , co mnie przyprawia o mdłości ...
-
SiD - 03-07-2005
chylińska to rock????????? :?:
nie piszcie chylińska z dużej litery, imiona pisane z małej litery to brak szacunku, a ja do niej szacunku nie mam
*Arion: edytuj posty.
-
Hagall - 03-07-2005
Kiss napisał(a):Moim zdaniem Chylińska to gówno jakich mało.....
I to jest odpowiedż na poziomie.

Punkt dla ciebie.
-
Ajana - 03-07-2005
Mnie Chylińska jest obojętna.Jest,bo jest.
-
velvetova - 03-08-2005
hmmm...w sumie lubialam czasem posluchac O.N.A ale bez przesady...nowa Chylinska nie przypadla mi zbytnio do gustu...podoba mi sie tylko "Winna"... w sumie jako artystka to mi jest obojetna...denerwuje mnie strasznie jej maniera wokalna oraz bardzo dobra znajomosc hasel pod litera K i P itp...
-
metalfan - 03-10-2005
nie zgadzam sie z kiss Chylinska rulez a ty smierdzisz sledziem (nie obrazajac sledzi)!!!!!!!!!!