• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Chylińska

ja tam chylińskiej nie lubie, ale pojawic sie cos przeciez w RMS może...ja i tak tego nie kupie wieć mnie to nie przeszkadza Wink
Nie jestem stąd
Tu mnie wrzucono
Pewnego dnia
By żywcem zjeść
By pić moją krew

Nie jestem stąd
Tu mnie zabito
Pewnego dnia
By zabić znów
By pić moją krew
Odpowiedz

W sumie Cghylińska głos ma fajny, ale lepiej by jej śpiewanie wypadło w jakiejś ostrzejszej oprawie.
[Obrazek: Slayer_logo.jpg]
Odpowiedz

...
Odpowiedz

a widzial ktos porgram "muzyka laczy pokolenia" )leci na TVP 3) ostatnio(chyba) byl odcinek TSA z Chylinska...na koncu programy wspolnie zaspiewali "trzy zapalki" TSA i wydaje mi sie ze wyszlo im to calkiem calkiem...
Odpowiedz

velvetova napisał(a):a widzial ktos porgram "muzyka laczy pokolenia" )leci na TVP 3) ostatnio(chyba) byl odcinek TSA z Chylinska...na koncu programy wspolnie zaspiewali "trzy zapalki" TSA i wydaje mi sie ze wyszlo im to calkiem calkiem...

ja niestety widziałem...i stwierdziłem ze ona nie ma głosu bo jak spiewa wysoko to piszczy Neutral Rolleyes
Nie jestem stąd
Tu mnie wrzucono
Pewnego dnia
By żywcem zjeść
By pić moją krew

Nie jestem stąd
Tu mnie zabito
Pewnego dnia
By zabić znów
By pić moją krew
Odpowiedz

hEx napisał(a):
velvetova napisał(a):a widzial ktos porgram "muzyka laczy pokolenia" )leci na TVP 3) ostatnio(chyba) byl odcinek TSA z Chylinska...na koncu programy wspolnie zaspiewali "trzy zapalki" TSA i wydaje mi sie ze wyszlo im to calkiem calkiem...

ja niestety widziałem...i stwierdziłem ze ona nie ma głosu bo jak spiewa wysoko to piszczy Neutral Rolleyes
wydaje mi sie ze wyszlo im to dobrze...ale na szczecie nie spiewala refrenu bo to mogloby byc naprawde tragiczne...
Odpowiedz

no ja tez widzialam, chociaz nie calosc i nawet mi sie to podobalo
Ale generalnie nie lubie Chylinskiej - jest zbyt wulgarna..pozatym wyglada jak straszydlo i robi wszystko zeby bylo jeszcze gorzej...niedlugo bedzie wygladac jak Manson.. Wink
Odpowiedz

Slayerd napisał(a):W sumie Cghylińska głos ma fajny, ale lepiej by jej śpiewanie wypadło w jakiejś ostrzejszej oprawie.
Potencjał jakis tam, ma, głos mi sie nawet podoba, tylko oprawa nie ta... A poza tym dla mnie to raczej jest badziew... Kolejny przyklad marnowania czegoś, co mogłoby sie stać kimś =]
Wink
Odpowiedz

Ale generalnie nie lubie Chylinskiej - jest zbyt wulgarna..pozatym wyglada jak straszydlo i robi wszystko zeby bylo jeszcze gorzej...niedlugo bedzie wygladac jak Manson.. Wink[/quote]
Nic dodać nic ująć...
I will make it go away
Can`t be here no more
Seems this is the only way
I will soon be gone
Odpowiedz

Dla mnie chylińska zawsze była szczeniarą która szpanuje sławą... zanim odkryto jej wokal, słuchała Jacksona, dopierogjej brat uświadomił jej przewagę Maidenów na Michaelem... dla mnie to jest antyidol... nie lubie jej, chociarz ostatnio wydoroślała... nie chcę się za bardzo wypowiadac bo sam jestem gówniarzem, ale powiem tyle: jak dla mnie-pozerka. ogółem Muzyka znośna, ale osobowość i ten cały szum wokół Niej jest beznadziejny...
Odpowiedz

Już się wypowiadałam - nie lubię i lubić nie będę. Mam nadzieję, że gadżetów w RMS nie będzie. Chociaż gorzej niż Awryj być chyba nie może.
Paszkwil (wł. pasquillo) to utwór literacki, często anonimowy lub publikowany pod pseudonimem, skierowany przeciw konkretnej osobie, ośmieszający ją w sposób oszczerczy i obelżywy.
Odpowiedz

wierz mi, że może...
[Obrazek: bustersMini.jpg]
Odpowiedz

masz rację, "nigdy nie jest tak źle, żeby nie mogło być gorzej".

Swoją drogą, czemu nie ma plakatów/flag Manowar? Np. Battle Hymns?
Paszkwil (wł. pasquillo) to utwór literacki, często anonimowy lub publikowany pod pseudonimem, skierowany przeciw konkretnej osobie, ośmieszający ją w sposób oszczerczy i obelżywy.
Odpowiedz

eddie napisał(a):Dla mnie chylińska zawsze była szczeniarą która szpanuje sławą... zanim odkryto jej wokal, słuchała Jacksona, dopierogjej brat uświadomił jej przewagę Maidenów na Michaelem... dla mnie to jest antyidol... nie lubie jej, chociarz ostatnio wydoroślała... nie chcę się za bardzo wypowiadac bo sam jestem gówniarzem, ale powiem tyle: jak dla mnie-pozerka. ogółem Muzyka znośna, ale osobowość i ten cały szum wokół Niej jest beznadziejny...

niejarze...piszesz ze pozerka ale co do "szumu i wokalu" to podoba ci sie czy nie ?? Neutral
Nie jestem stąd
Tu mnie wrzucono
Pewnego dnia
By żywcem zjeść
By pić moją krew

Nie jestem stąd
Tu mnie zabito
Pewnego dnia
By zabić znów
By pić moją krew
Odpowiedz

hEx!! 8)
chodzi o to że ona ma warunki(nieźle spiewa) i muzę tesh ma ZNOŚNĄ, ale niepotrzebnie robi ten szum(zamieszanie) wokół siebie... bo to się ani ludziom nie podoba, ani nie przybędzie jej od tego rozumu... najpierw słuchała Jacksona, a potem nagle zmieniła się w taką groźną Metalówę, bo tak jej poradził manager... sądzę że Bóg stworzył ją w dobrym celu, do grania zajebistej muzy, ale zapomniał o rozumie... jak rozdawali rozumy, to ona zamiast stanąć w kolejce po rozum, dwa razy stanęła w kolejce po talent wokalny.
można powiedzieć że jestem za, a nawet przeciw... Laughing
"Black metal charakteryzuje się tym, że nie jest nu-metalem, który to de facto metalem nie jest."
                                      aXe Rose
myśl przewodnia roku Big Grin
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości