- Liczba postów:
- 351
- Liczba wątków:
- 13
- Reputacja:
-
0
ani na sekunde nie odszedlem od fotela ani nawet nie zmienilem wzroku z ekranu !!!!!! naprawde niesamowity obraz.. taki pomysl niby prosty, a zarazem niebywale wciagający.. naprawde.. widzialem mnostwo filmow ale ten naprawde mnie totalnie wciagnal.. jak widac jestem jescze pod wplywem filmu i emocje biora gore!! POLECAM !!!!!!!!! niesamowite przezycie!! =)
- Liczba postów:
- 3,230
- Liczba wątków:
- 216
- Reputacja:
-
0
Fakt, film jest swietny. Mozna go porownac w pewnym stopniu do "Oszukac Przeznaczenie".
Wizja tego jak mozna zmienic swoje zycie poprzez jeden element jest naprawde pasjonujaca. Do filmu podeszlem niestety niechetnie, za sprawa glownego bohatera - Ashton Kutcher, ktorego mozna bylo podziwiac w debilnych amerykanskich komediach typu:
- Stary, gdzie moja bryka?
- Córka mojego szefa
- Nowożeńcy
W tym filmie wypadl akurat swietnie, mam nadzieje ze przyjmie jeszcze kiedys dobry scenariusz i znow pokaze na co go stac.
- Liczba postów:
- 351
- Liczba wątków:
- 13
- Reputacja:
-
0
Ashton byl wspołproducentem tego filmu.. i chwała mu za to =D
wiesz, tez podchodzilem sceptycznie do tego filmu widzac jego twarz znana z glupich komedii, lecz po tym filmie calkowicie zmienilem o nim zdanie ;]
polecam piekielnie goraco ten film!
- Liczba postów:
- 935
- Liczba wątków:
- 28
- Reputacja:
-
0
Aaaa dzięki waszym postom - obejrzałam film !!! Świetny, świetny, świetny !!!
Siedziałam wciśnięta w fotel i ani na chwile nie odeszłam od telewizora. Jestem pod wrażeniem tego filmu
Nie wygrywa wielkiej batalii ten, kto poprzestanie na prostocie lwa. Trzeba być do tego na równi lwem i lisem, który wyczuwa sieć.
Niccolo Machiavelli
- Liczba postów:
- 69
- Liczba wątków:
- 11
- Reputacja:
-
0
Prisca napisał(a):Aaaa dzięki waszym postom - obejrzałam film !!! Świetny, świetny, świetny !!!
Siedziałam wciśnięta w fotel i ani na chwile nie odeszłam od telewizora. Jestem pod wrażeniem tego filmu 
Jak mogłaś nie odejść od TELEWIZORA, skoro ten film jest dopiero w kinach?? Film dobry, ale daleko mu do CUBE chociażby...
In the name of God, impure souls of the living dead shall be banished into eternal damnation. Amen.
- Liczba postów:
- 351
- Liczba wątków:
- 13
- Reputacja:
-
0
hah Cube 2 premiere mial w 2002 roku w US a teraz dopiero w polsce.. lol! i jesce polski rezyser.. no comment..
- Liczba postów:
- 862
- Liczba wątków:
- 7
- Reputacja:
-
0
Mam nadzieję, że ten film nie jest w stylu "Oszukać Przeznaczenie"...
by the grace of god almighty
and the pressures of the marketplace
the human race has civilized itself
it's a miracle
roger waters
- Liczba postów:
- 935
- Liczba wątków:
- 28
- Reputacja:
-
0
uuu dla mnie "Oszukać Przeznaczenie" to była profanacja filmu... kompletnie mi się to nie podobało ...
Ale Efekt Motyla to zupełnie inna bajka ;>
Nie wygrywa wielkiej batalii ten, kto poprzestanie na prostocie lwa. Trzeba być do tego na równi lwem i lisem, który wyczuwa sieć.
Niccolo Machiavelli
- Liczba postów:
- 862
- Liczba wątków:
- 7
- Reputacja:
-
0
Prisca napisał(a):uuu dla mnie "Oszukać Przeznaczenie" to była profanacja filmu... kompletnie mi się to nie podobało ...
Ale Efekt Motyla to zupełnie inna bajka ;>
Uff, to dobrze

W takim razie spokojnie mogę się wybrać do kina
by the grace of god almighty
and the pressures of the marketplace
the human race has civilized itself
it's a miracle
roger waters
- Liczba postów:
- 204
- Liczba wątków:
- 5
- Reputacja:
-
0
A ktora wersje ogladaliscie : rezyserska czy producencka?
- Liczba postów:
- 4,216
- Liczba wątków:
- 12
- Reputacja:
-
3
Ja Efekt Motyla ogladalam 3 razy, nie musze chyba pisac ze baaaaaaaaaaaaaaaaardzo mi sie podobal
Everyday I look into the mirror
Staring back I look less familiar
I've seen all seven faces
Each one looks a lot like me
- Liczba postów:
- 283
- Liczba wątków:
- 11
- Reputacja:
-
0
A mnie najbardziej spodobal sie koles, ktory mieszkal w akademiku razem z glownym bohaterem. Nie jako facet, ale jako postac - bardzo barwna.
"Nie, czlowiek nie uczy sie na wlasnych bledach. Powtarza te same do znudzenia, az wreszcie nabiera wprawy i wychodza mu one coraz lepiej."