• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Butterfly effect

ani na sekunde nie odszedlem od fotela ani nawet nie zmienilem wzroku z ekranu !!!!!! naprawde niesamowity obraz.. taki pomysl niby prosty, a zarazem niebywale wciagający.. naprawde.. widzialem mnostwo filmow ale ten naprawde mnie totalnie wciagnal.. jak widac jestem jescze pod wplywem filmu i emocje biora gore!! POLECAM !!!!!!!!! niesamowite przezycie!! =)
Odpowiedz

Fakt, film jest swietny. Mozna go porownac w pewnym stopniu do "Oszukac Przeznaczenie".
Wizja tego jak mozna zmienic swoje zycie poprzez jeden element jest naprawde pasjonujaca. Do filmu podeszlem niestety niechetnie, za sprawa glownego bohatera - Ashton Kutcher, ktorego mozna bylo podziwiac w debilnych amerykanskich komediach typu:
- Stary, gdzie moja bryka?
- Córka mojego szefa
- Nowożeńcy

W tym filmie wypadl akurat swietnie, mam nadzieje ze przyjmie jeszcze kiedys dobry scenariusz i znow pokaze na co go stac.
Odpowiedz

Ashton byl wspołproducentem tego filmu.. i chwała mu za to =D

wiesz, tez podchodzilem sceptycznie do tego filmu widzac jego twarz znana z glupich komedii, lecz po tym filmie calkowicie zmienilem o nim zdanie ;]

polecam piekielnie goraco ten film!
Odpowiedz

Aaaa dzięki waszym postom - obejrzałam film !!! Świetny, świetny, świetny !!!

Siedziałam wciśnięta w fotel i ani na chwile nie odeszłam od telewizora. Jestem pod wrażeniem tego filmu Wink
Nie wygrywa wielkiej batalii ten, kto poprzestanie na prostocie lwa. Trzeba być do tego na równi lwem i lisem, który wyczuwa sieć.
Niccolo Machiavelli
Odpowiedz

Nom, bo film jest naprawde swietny,.. malo jest w tych czasach porzadnych tytulow Wink W sumie to po takim filmie az chce sie pokonwersowac na temat przewodni, jakim byla zmiana przeznaczenia,..

Zastanawialem sie, co by sie dzialo gdybym zmienil kilkanascie kijowych momentow swojego zycia za kota, co by bylo teraz, geez, ten film wiele zmienia Wink
Odpowiedz

Prisca napisał(a):Aaaa dzięki waszym postom - obejrzałam film !!! Świetny, świetny, świetny !!!

Siedziałam wciśnięta w fotel i ani na chwile nie odeszłam od telewizora. Jestem pod wrażeniem tego filmu Wink

Jak mogłaś nie odejść od TELEWIZORA, skoro ten film jest dopiero w kinach?? Film dobry, ale daleko mu do CUBE chociażby... Angry
In the name of God, impure souls of the living dead shall be banished into eternal damnation. Amen.
Odpowiedz

hah Cube 2 premiere mial w 2002 roku w US a teraz dopiero w polsce.. lol! i jesce polski rezyser.. no comment..
Odpowiedz

Mam nadzieję, że ten film nie jest w stylu "Oszukać Przeznaczenie"...
by the grace of god almighty
and the pressures of the marketplace
the human race has civilized itself
it's a miracle

roger waters
Odpowiedz

uuu dla mnie "Oszukać Przeznaczenie" to była profanacja filmu... kompletnie mi się to nie podobało ...

Ale Efekt Motyla to zupełnie inna bajka ;>
Nie wygrywa wielkiej batalii ten, kto poprzestanie na prostocie lwa. Trzeba być do tego na równi lwem i lisem, który wyczuwa sieć.
Niccolo Machiavelli
Odpowiedz

Prisca napisał(a):uuu dla mnie "Oszukać Przeznaczenie" to była profanacja filmu... kompletnie mi się to nie podobało ...
Ale Efekt Motyla to zupełnie inna bajka ;>

Uff, to dobrze Smile W takim razie spokojnie mogę się wybrać do kina Wink
by the grace of god almighty
and the pressures of the marketplace
the human race has civilized itself
it's a miracle

roger waters
Odpowiedz

A ktora wersje ogladaliscie : rezyserska czy producencka?
[Obrazek: animkaxi6.gif]
Odpowiedz

Ja Efekt Motyla ogladalam 3 razy, nie musze chyba pisac ze baaaaaaaaaaaaaaaaardzo mi sie podobal Wink
Everyday I look into the mirror
Staring back I look less familiar
I've seen all seven faces
Each one looks a lot like me
Odpowiedz

A mnie najbardziej spodobal sie koles, ktory mieszkal w akademiku razem z glownym bohaterem. Nie jako facet, ale jako postac - bardzo barwna. Smile
"Nie, czlowiek nie uczy sie na wlasnych bledach. Powtarza te same do znudzenia, az wreszcie nabiera wprawy i wychodza mu one coraz lepiej."
Odpowiedz

Acrid napisał(a):mozna bylo podziwiac w debilnych amerykanskich komediach typu:

Nie zapominajmy jeszcze o różowych latach 70 Big GrinBig Grin

btw
Najlepszy okres 'życia' główny bohater miał jak był amerykańskim dresem Big Grin
©hej człowieku, pal się!
Odpowiedz

hm...chyba sobie obejrzę Smile bleee wkurzają mnie te żółte Big Grin
Taki strach odczuwa się patrząc w mrok i widząc tam coś, co przymierza się, by cię pożreć

[Obrazek: 482c918c35ffee755d8c200b0b956109.jpg]
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości