Forum Rockmetalshop
Butterfly effect - Wersja do druku

+- Forum Rockmetalshop (http://forum.rockmetalshop.pl)
+-- Dział: Nie samą muzą człowiek żyje, czyli kóltóra i sztóka };-) (http://forum.rockmetalshop.pl/forum-nie-sam%C4%85-muz%C4%85-cz%C5%82owiek-%C5%BCyje-czyli-k%C3%B3lt%C3%B3ra-i-szt%C3%B3ka)
+--- Dział: Film (http://forum.rockmetalshop.pl/forum-film)
+--- Wątek: Butterfly effect (/thread-butterfly-effect)

Strony: 1 2

Butterfly effect - tix - 06-14-2004

ani na sekunde nie odszedlem od fotela ani nawet nie zmienilem wzroku z ekranu !!!!!! naprawde niesamowity obraz.. taki pomysl niby prosty, a zarazem niebywale wciagający.. naprawde.. widzialem mnostwo filmow ale ten naprawde mnie totalnie wciagnal.. jak widac jestem jescze pod wplywem filmu i emocje biora gore!! POLECAM !!!!!!!!! niesamowite przezycie!! =)

- Acrid - 06-14-2004

Fakt, film jest swietny. Mozna go porownac w pewnym stopniu do "Oszukac Przeznaczenie".
Wizja tego jak mozna zmienic swoje zycie poprzez jeden element jest naprawde pasjonujaca. Do filmu podeszlem niestety niechetnie, za sprawa glownego bohatera - Ashton Kutcher, ktorego mozna bylo podziwiac w debilnych amerykanskich komediach typu:
- Stary, gdzie moja bryka?
- Córka mojego szefa
- Nowożeńcy

W tym filmie wypadl akurat swietnie, mam nadzieje ze przyjmie jeszcze kiedys dobry scenariusz i znow pokaze na co go stac.

- tix - 06-14-2004

Ashton byl wspołproducentem tego filmu.. i chwała mu za to =D

wiesz, tez podchodzilem sceptycznie do tego filmu widzac jego twarz znana z glupich komedii, lecz po tym filmie calkowicie zmienilem o nim zdanie ;]

polecam piekielnie goraco ten film!

- Prisca - 06-17-2004

Aaaa dzięki waszym postom - obejrzałam film !!! Świetny, świetny, świetny !!!

Siedziałam wciśnięta w fotel i ani na chwile nie odeszłam od telewizora. Jestem pod wrażeniem tego filmu Wink

- Acrid - 06-17-2004

Nom, bo film jest naprawde swietny,.. malo jest w tych czasach porzadnych tytulow Wink W sumie to po takim filmie az chce sie pokonwersowac na temat przewodni, jakim byla zmiana przeznaczenia,..

Zastanawialem sie, co by sie dzialo gdybym zmienil kilkanascie kijowych momentow swojego zycia za kota, co by bylo teraz, geez, ten film wiele zmienia Wink

- Spidero - 07-01-2004

Prisca napisał(a):Aaaa dzięki waszym postom - obejrzałam film !!! Świetny, świetny, świetny !!!

Siedziałam wciśnięta w fotel i ani na chwile nie odeszłam od telewizora. Jestem pod wrażeniem tego filmu Wink

Jak mogłaś nie odejść od TELEWIZORA, skoro ten film jest dopiero w kinach?? Film dobry, ale daleko mu do CUBE chociażby... Angry

- tix - 07-01-2004

hah Cube 2 premiere mial w 2002 roku w US a teraz dopiero w polsce.. lol! i jesce polski rezyser.. no comment..

- Miriam - 07-01-2004

Mam nadzieję, że ten film nie jest w stylu "Oszukać Przeznaczenie"...

- Prisca - 07-02-2004

uuu dla mnie "Oszukać Przeznaczenie" to była profanacja filmu... kompletnie mi się to nie podobało ...

Ale Efekt Motyla to zupełnie inna bajka ;>

- Miriam - 07-02-2004

Prisca napisał(a):uuu dla mnie "Oszukać Przeznaczenie" to była profanacja filmu... kompletnie mi się to nie podobało ...
Ale Efekt Motyla to zupełnie inna bajka ;>

Uff, to dobrze Smile W takim razie spokojnie mogę się wybrać do kina Wink

- Tasiorro - 08-25-2004

A ktora wersje ogladaliscie : rezyserska czy producencka?

- Valhalla - 08-27-2004

Ja Efekt Motyla ogladalam 3 razy, nie musze chyba pisac ze baaaaaaaaaaaaaaaaardzo mi sie podobal Wink

- TisH - 08-31-2004

A mnie najbardziej spodobal sie koles, ktory mieszkal w akademiku razem z glownym bohaterem. Nie jako facet, ale jako postac - bardzo barwna. Smile

- stig - 11-29-2004

Acrid napisał(a):mozna bylo podziwiac w debilnych amerykanskich komediach typu:

Nie zapominajmy jeszcze o różowych latach 70 Big GrinBig Grin

btw
Najlepszy okres 'życia' główny bohater miał jak był amerykańskim dresem Big Grin

- Vlkodlak - 11-30-2004

hm...chyba sobie obejrzę Smile bleee wkurzają mnie te żółte Big Grin