• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Burdel

O! widzę, że małe zmiany personalne się szykują Wink
Odpowiedz

Tomash napisał(a):admin to wyższa, półlegendarna siła sprawcza, coś w stylu Jahwe czy Ra.

A co do tematu o Manowar to Ty Rumianku mi pierwszy kazałeś spierdalać Angry
no.. ale ja na moda sie nie pcham Laughing hmmm chyba mozemy darowac sobie te dywagacje ;/ ja naszego yeti widzialem no ale strasznie dawno :[
Odpowiedz

na chuj nowych modów jak i tak się nic nie zmieni?
Odpowiedz

^ Jeśli oczekujesz rozwiązania problemów bliskiego wschodzu, to rzeczywiście masz rację. Ale właśnie skonczylem usuwac tematy założone przez boty.
Odpowiedz

warsadal napisał(a):^ Jeśli oczekujesz rozwiązania problemów bliskiego wschodzu, to rzeczywiście masz rację. Ale właśnie skonczylem usuwac tematy założone przez boty.
no dobra.. gratulacje - fakt faktem zastanawiam sie jak to sie stalo ze zostaliscie modami bo admina chyba nikt nie widzial, no ale ktoz inny mogl to zrobic - faktycznie on MUSI byc jak jakies boskie stworzenie
Odpowiedz

Rumian napisał(a):no ale ktoz inny mogl to zrobic
Zdaje się, że Acrid ;]

Widzisz; w gronie moderatorów chyba tylko ja i Tomash jesteśmy nimi naprawdę. Prisca, Arion, Dżemik, Acrid i Kamael są, zdaje się, junior adminami, więc mają większe upoważnienia, jak np. mianowanie nowych modów.
Odpowiedz

warsadal napisał(a):
Rumian napisał(a):no ale ktoz inny mogl to zrobic
Zdaje się, że Acrid ;]

Widzisz; w gronie moderatorów chyba tylko ja i Tomash jesteśmy nimi naprawdę. Prisca, Arion, Dżemik, Acrid i Kamael są, zdaje się, junior adminami, więc mają większe upoważnienia, jak np. mianowanie nowych modów.
nie jestem pewien czy w tej wersji phpbb istnieje cos takiego jak junior admin, ale to juz nieistotne, gratulacje, obyscie zrobili cos z tym tytułowym burdelem
Odpowiedz

warsadal napisał(a):^ Jeśli oczekujesz rozwiązania problemów bliskiego wschodzu, to rzeczywiście masz rację. Ale właśnie skonczylem usuwac tematy założone przez boty.

poczekamy, zobaczymy
Odpowiedz

no chłopaki przeorajcie to ścierwo Big Grin (ale mnie ocalcie Big Grin )
[Obrazek: nile_logo.jpg]
Odpowiedz

Rumian napisał(a):
no dobra.. gratulacje - fakt faktem zastanawiam sie jak to sie stalo ze zostaliscie modami bo admina chyba nikt nie widzial, no ale ktoz inny mogl to zrobic - faktycznie on MUSI byc jak jakies boskie stworzenie

to musi byc Chuck Norris Big Grin
Odpowiedz

he ... he ... he ... Crying or Very Sad Crying or Very Sad
Odpowiedz

Ja tylko na moment, bo ciągle w Krakowie nie mam dostępu do netu i dlatego w zasadzie od dwóch tygodni mnie tutaj nie ma. Pomysł z nowym modami bardzo dobry, oczywiście popieram. Oby starczyło im zapału ; ).
Myślę, że temat w dalszej perspektywie do zamknięcia skoro problem rozwiązany.

Ja może do tygodnia (może kolejny operator nie wystawi mnie do wiatru) wrócę na stałe i będę mógł też się wszystkim zająć.
Odpowiedz

R_amze_S napisał(a):Nowym modom gratulujemy wyboru, ale małe pytanko... kiedy impreza na tą okoliczność? Angry

no dzisiaj przecież Surprised

Dziękuje za tą zaszczytna nominacje, mam nadzieje że dam rade Big Grin
KelThuz napisał(a):estem pieprzonym fanatykiem ATARI, zwalczam amigowców od roku 1989. Amigowcy to plaga świata, lewica wśród komputerowców, no i oczywiście skrajne pedalstwo
Odpowiedz

z taką klatą napewno Smile
Odpowiedz

Tomash napisał(a):
R_amze_S napisał(a):Nowym modom gratulujemy wyboru, ale małe pytanko... kiedy impreza na tą okoliczność? Angry

no dzisiaj przecież Surprised

Dziękuje za tą zaszczytna nominacje, mam nadzieje że dam rade Big Grin

No, z tej okazji to by można na jednego tak.
Rotfl'n'lol
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 3 gości