10-13-2006, 03:07 PM
O! widzę, że małe zmiany personalne się szykują

Tomash napisał(a):admin to wyższa, półlegendarna siła sprawcza, coś w stylu Jahwe czy Ra.no.. ale ja na moda sie nie pcham
A co do tematu o Manowar to Ty Rumianku mi pierwszy kazałeś spierdalać
warsadal napisał(a):^ Jeśli oczekujesz rozwiązania problemów bliskiego wschodzu, to rzeczywiście masz rację. Ale właśnie skonczylem usuwac tematy założone przez boty.no dobra.. gratulacje - fakt faktem zastanawiam sie jak to sie stalo ze zostaliscie modami bo admina chyba nikt nie widzial, no ale ktoz inny mogl to zrobic - faktycznie on MUSI byc jak jakies boskie stworzenie
Rumian napisał(a):no ale ktoz inny mogl to zrobicZdaje się, że Acrid ;]
warsadal napisał(a):nie jestem pewien czy w tej wersji phpbb istnieje cos takiego jak junior admin, ale to juz nieistotne, gratulacje, obyscie zrobili cos z tym tytułowym burdelemRumian napisał(a):no ale ktoz inny mogl to zrobicZdaje się, że Acrid ;]
Widzisz; w gronie moderatorów chyba tylko ja i Tomash jesteśmy nimi naprawdę. Prisca, Arion, Dżemik, Acrid i Kamael są, zdaje się, junior adminami, więc mają większe upoważnienia, jak np. mianowanie nowych modów.
warsadal napisał(a):^ Jeśli oczekujesz rozwiązania problemów bliskiego wschodzu, to rzeczywiście masz rację. Ale właśnie skonczylem usuwac tematy założone przez boty.
Rumian napisał(a):warsadal napisał(a):^ Jeśli oczekujesz rozwiązania problemów bliskiego wschodzu, to rzeczywiście masz rację. Ale właśnie skonczylem usuwac tematy założone przez boty.no dobra.. gratulacje - fakt faktem zastanawiam sie jak to sie stalo ze zostaliscie modami bo admina chyba nikt nie widzial, no ale ktoz inny mogl to zrobic - faktycznie on MUSI byc jak jakies boskie stworzenie
R_amze_S napisał(a):Nowym modom gratulujemy wyboru, ale małe pytanko... kiedy impreza na tą okoliczność?
KelThuz napisał(a):estem pieprzonym fanatykiem ATARI, zwalczam amigowców od roku 1989. Amigowcy to plaga świata, lewica wśród komputerowców, no i oczywiście skrajne pedalstwo
Tomash napisał(a):R_amze_S napisał(a):Nowym modom gratulujemy wyboru, ale małe pytanko... kiedy impreza na tą okoliczność?
no dzisiaj przecież
Dziękuje za tą zaszczytna nominacje, mam nadzieje że dam rade