Forum Rockmetalshop
Burdel - Wersja do druku

+- Forum Rockmetalshop (http://forum.rockmetalshop.pl)
+-- Dział: Wszystko o sprawach tego forum (http://forum.rockmetalshop.pl/forum-wszystko-o-sprawach-tego-forum)
+--- Dział: Forum, forum, forum... (http://forum.rockmetalshop.pl/forum-forum-forum-forum)
+--- Wątek: Burdel (/thread-burdel)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7

Burdel - IstnyKurwaRomantyk - 10-12-2006

Jak w temacie, na tym forum panuje istna samowolka. Caly czas pojawiaja sie boty, ktore mozna wyeliminowac poprzez koniecznosc przepisania kodu z obrazka podczas rejestracji. Nowi uzytkownicy, ktorzy w wiekszosci sa kompletnymi debilami, nie sa banowani gdyz moderatorow zwyczajnie nie ma. Mozna do woli offtopowac, wyzywac sie, mieszac z blotem, co tylko. Na krotka mete jest to nawet fajne, ale po dluzszym czasie staje sie meczace. Wydaje mi sie, iz zaloga moderatorow powinna zostac wymieniona, a na ich miejsce powolani nowi, najlepiej osoby czesto na forum bywajace, ale nie wiklajace sie we wszystkie mozliwe konflikty.

Kogo widzielibyscie jako nowych moderatorow?
Moj typ - Warsadal. Chlop jest nieglupi, nie rzuca kurwami na lewo i prawo i nie podnieca sie w kazdej dyskusji jak co poniektorzy

- Tomash - 10-12-2006

Zgadzam sie, Warsadal, jeszcze balzac, franek...

- IstnyKurwaRomantyk - 10-12-2006

o wlasnie, o tobie zapomnialem

Re: Burdel - Wars - 10-12-2006

IstnyKurwaRomantyk napisał(a):Kogo widzielibyscie jako nowych moderatorow?
Moj typ - Warsadal. Chlop jest nieglupi, nie rzuca kurwami na lewo i prawo i nie podnieca sie w kazdej dyskusji jak co poniektorzy
Aż się zastanawiam, czy tu żadnej podpuchy nie ma Smile

Mój typ- Tomash. Jest często na forum, ma duuużą wiedzę muzyczną, no i praktykuję względną (Wink) bezkonfliktowość. Generalnie, pewnie i tak to nie wypali, ale rzeczywiście coś trzebaby z forum zrobić, bo wyglada to mało ciekawie.

Ps. jeszcze buubi

- RamzeS - 10-12-2006

Do powyższych kandydatur trudno mieć zastrzeżenia, jednak o ile sie na tym znam, uprawnienia moderatorskie może przyznać jedynie admin a ten olał to forum z jakis rok temu. Więc dupa blada...

Re: Burdel - Acrid - 10-12-2006

IstnyKurwaRomantyk napisał(a):Caly czas pojawiaja sie boty, ktore mozna wyeliminowac poprzez koniecznosc przepisania kodu z obrazka podczas rejestracji.

Wersja PhpBB niestety na to nie pozwala, a My nie mamy dostepu do serwera, aby updatejnac na aktualna. A jak zdarzyliscie zauwazyc administracja tez sie tu nie pokazuje, a wiadomosci (z tego co sie orientuje oczywiscie) tez nie przynosza rezultatu.

IstnyKurwaRomantyk napisał(a):Nowi uzytkownicy, ktorzy w wiekszosci sa kompletnymi debilami, nie sa banowani gdyz moderatorow zwyczajnie nie ma.

O, wypraszam sobie, ja ostatnio zbanowalem dwoch, ale to tak bardziej z pica, bo wlazlem na forum i zauwazylem co sie dzieje. Niestety nie przegladam juz tego przybytku jak kiedys.

IstnyKurwaRomantyk napisał(a):Kogo widzielibyscie jako nowych moderatorow?

Spx, z tego co widzialem po naszym malutkim junior panelu administracyjnym, nie ma problemu abym kogos dodal, co by sie zajal bajzlem. Rzuccie po prostu nickiem. Jak wejde next time, to dodam.

- IstnyKurwaRomantyk - 10-12-2006

Tomash oraz Warsadal
Poza tym mysle ze mozna wywalic z modow tych, ktorzy w ogole nic nie pisza i nie wchodza na forum
Sam bym chetnie zrobil tu porzadek, ale wielu zapewne uzna, ze bylbym nieobiektywny ;D

- Axel - 10-12-2006

Ja moge byc ;D jesli nikt nie ma nic przeciw Wink

- MaFFej - 10-12-2006

Organizujemy wybory! Kampania wyborcza rusza! Wybierz swego moda! Big Grin

- balzac - 10-12-2006

Na moda pasowałby Tomash albo Yogurt.
Swoją drogą powinniście stworzyć jakiś 'program walki z głupotą i spamem na forum' Wink . Przydałoby się..

- RamzeS - 10-12-2006

Tomash ,warsadal ,balzac.Buubi mogłby też być,ale chyba za rzadko tu zagląda.

- Danzig - 10-12-2006

Tomash , Balzac , Warsadal ...

- franek - 10-12-2006

Tomash, Balzac, Warsadal

- Rumian - 10-12-2006

Warsadal!
Tomash mi osobiscie kojarzy sie mocno z wyzwiskami w temacie o Manowar (chociaz oczywiscie moglem z kims pojebac)
btw. a i tak chuja zrobimy tymi wyborami jak admina nie ma juz nie wiem ile czasu i nikt nie moze "powolac" moda :]

- Vomitor - 10-12-2006

Eee cicho, bo ja jeszcze zgłaszam swą kandydaturę Laughing