Ankieta: Teksty utwor - Nie posiadasz uprawnień, aby oddać głos w tej ankiecie.
poga
48.57%
17
48.57%
51.43%
18
51.43%
*) odpowiedź wybrana przez Ciebie Wyniki ankiety

• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Black & Pagan Metal

Aniguel napisał(a):Ostatnio strasznie dużo na ulicach zrobiło się "metali".

i co, czujesz się przez to zagrożony?, czy giniesz w tłumie czerni hehe Tongue
Odpowiedz

Masz racje, stosowalem uproszczenia na potrzeby dyskusji.
Odpowiedz

A ja wole teksty NS a poniewaz to sie wiąze z Perunem to jestem zwolennikiem pagan bieganie z odwr krzyżem za kotami jest nie true
CP/DP
Odpowiedz

O kurwa, teraz każdy będzie udowadniał, że to JEGO wersja satanizmu jest ta prawdziwa :? Moim zdaniem bliżej jest La Vey'owi niż bandzie sfrustrowanych małolatów rozpierdalających cmentarze, bo starzy im kazali iść na msze... :?
[Obrazek: bustersMini.jpg]
Odpowiedz

aXe Rose napisał(a):O kurwa, teraz każdy będzie udowadniał, że to JEGO wersja satanizmu jest ta prawdziwa :? Moim zdaniem bliżej jest La Vey'owi niż bandzie sfrustrowanych małolatów rozpierdalających cmentarze, bo starzy im kazali iść na msze... :?

Lepiej włączyć se Venoma zamiast się nad tym zastanawiać 8)... ja to właśnie zrobiłem Big Grin , co to wogóle za ideologia, o której w sumie nic nie wiadomo, a jak się pojawi jakaś interpretacja, to zaraz się okazuje że niby tak nie jest, blablabla, toż to konspiracja godna masonów i innych mędrców Syjonu Smile
KelThuz napisał(a):estem pieprzonym fanatykiem ATARI, zwalczam amigowców od roku 1989. Amigowcy to plaga świata, lewica wśród komputerowców, no i oczywiście skrajne pedalstwo
Odpowiedz

Aniguel napisał:

Ostatnio strasznie dużo na ulicach zrobiło się "metali".

To bardzo dobrze, bo im więcej "metali" tym mniej robali (blockersi, hip-hopowcy). Oby nas "Metalów" było coraz więcej Rolleyes .
"Nienawiść jest ostatecznym upadkiem"
Odpowiedz

Tilomus napisał(a):Aniguel napisał:

Ostatnio strasznie dużo na ulicach zrobiło się "metali".

To bardzo dobrze, bo im więcej "metali" tym mniej robali (blockersi, hip-hopowcy). Oby nas "Metalów" było coraz więcej Rolleyes .
taaa, tylko że większość tych new metali to pozerskie ścierwa niczym nie różniące się od hh
Odpowiedz

DeMoN.|. napisał(a):większość tych new metali to pozerskie ścierwa niczym nie różniące się od hh

No ale wiekszosc metali to tez pozerskie ścierwa wiec w czym problem?
Odpowiedz

no np ty jesteś true pagan pozerem Smile
Odpowiedz

Wy naprawde jestescie debilami (w znakomitej wiekszosci). Zalosne jest to forum, chyba dam sobie z nim spokoj.
Odpowiedz

LCF napisał(a):Wy naprawde jestescie debilami (w znakomitej wiekszosci). Zalosne jest to forum, chyba dam sobie z nim spokoj.

Cóż za strata dla ludzkości...
KelThuz napisał(a):estem pieprzonym fanatykiem ATARI, zwalczam amigowców od roku 1989. Amigowcy to plaga świata, lewica wśród komputerowców, no i oczywiście skrajne pedalstwo
Odpowiedz

[quote="Aniguel
Ostatnio strasznie dużo na ulicach zrobiło się "metali".[/quote]

No niestety. A potem zakładająna forum "koszulek" tematy o tolerancji i płacza, żeich dresiarze biją.

Co do tekstów, mi wsio ryba. Fakt, że wolę słuchac black metalu,bo jest z reguły lepszy, ale blizej mi do poganina. hahaha !
"Beyond scorn, lies and calumny, I still stand and watch you rot"
Meychna'ch
Odpowiedz

Aniguel napisał(a):Ja uwielbiam ekstremalnie satanistyczne teksty

[Obrazek: icon_lol.gif] [Obrazek: icon_lol.gif] [Obrazek: icon_lol.gif]
Idz lepiej pouczyc sie na sprawdzian z przyrody.
Odpowiedz

LCF napisał(a):Wy naprawde jestescie debilami (w znakomitej wiekszosci). Zalosne jest to forum, chyba dam sobie z nim spokoj.
Masz czosnek racje Confusedhock:
Odpowiedz

LCF napisał(a):Zalosne jest to forum, chyba dam sobie z nim spokoj.

A chuja tam. Mozna się pośmiać z black metalowego Venom i Children of Bodom, albo przeczytać wynurzenia na temat najnowszej płyty Crandle Of Flight ( możecie niewierzyć, ale kiedyś miałem doczynienia z "fanem", który myslał że jego ulubiona kapela taką właśnie nosi nazwę ).
"Beyond scorn, lies and calumny, I still stand and watch you rot"
Meychna'ch
Odpowiedz