• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

------==== BLACK METAL AKUSTYCZNIE !!!! ZAPRASZAMY =======--

Tailgunner napisał(a):Cicho siedź! Psujesz całą mroczną atmosfere jaką wytwożyłem wokół mojego zespołu....... Big Grin
a gdzie można usłyszeć wasze pieśni?
Odpowiedz

hehe, spokojnie Big Grin Najpierw musze nagrać całe demo drugiej płyty Laughing bo, jak powszechnie wiadomo każdy zespół sprzedaje sie po pierwszej płycie, więc będę wydawał same dema dzięki czemu pozostanę na zawsze tróóóóóóóóóó Angry Angry A na wypadek gdyby ktoś stwierdził że się sprzedałem po pierwszym demie to udostępnie dopiero drugie demo Big Grin Big Grin Ależ niezwykle mroczny plan usnułem, nieprawdaż? Premiera drugiego dema - .... wkrótce Surprised
Odpowiedz

no, ale może jakaś próbka?
Odpowiedz

nie no znowu Laughing sie zaczelo...
a mnie ciekawi zdanie rydzka na ten temat,czy to sam rydzek wypowiada sie pod nickem Satan? Laughing Ale bylo morowo,nie moge...coz ja juz mam zespol t(H)rash metalowy,ktory tez tworzy sztuke akustyczna,coz ja( gram na gitarze),moja kuzynka(gra na gitarze,2 dni) i moj 3 letni kuzyn(gra na trojkoncie,tydzien),
opracowalismy kilka ciekawych akordow, Em,G6,A7,D,C,Am,A,E itd.wybralismy te najbatrdziej tru akordy,nasza tru muzyka polaga na tym:kuzynka napierdzierla w struny przez caly czas z akordem Em,ja wychwytuje inne tru akordy,a moj kuzyn napierdziela na trojkoncie,mowie wam tru muzyka...wplanujemy wyruszyc w trase koncertowa po osiedlu w maju...bilety mozna zakupic u naszego satana,tak sadze,jesli jeszcze nie wysprzedal wszystkich,spierzcie sie!!!!Nazywamy sie 999,jakby co nie jestesmy komercyjni...nie bediemy pracowac z Universal music Polska!!!I z dzikim vitem nic nie mamy wspolnego Laughing Rolleyes
Pozdrawiam
Metallgirl
Jag är inte en människa. Det här är bara en dröm, och snart vaknar jag. Det var för kallt och blodet levrades hela tiden.
Odpowiedz