• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Bierzmowanie!!!!!

Aeroth, wiesz pierdolisz, ot tyle ci powiem Laughing nie znasz sie to zamilcz- nie jestes kobieta i nie do ciebie mowilam Confusedhock:
Everyday I look into the mirror
Staring back I look less familiar
I've seen all seven faces
Each one looks a lot like me
Odpowiedz

Valhalla napisał(a):Aeroth, wiesz pierdolisz, ot tyle ci powiem Laughing nie znasz sie to zamilcz- nie jestes kobieta i nie do ciebie mowilam Confusedhock:
kocham jak tak pierdolisz OTy w tematach w których niemasz za wiele do powiedzenia. ^^
Odpowiedz

jestes widocznie nadwrazliwy Laughing
Odpowiedz

metal to katolik... to jak murzyn nazista
Don't serve the army - BASTARDS !
They'll lose the war - WE DON'T CARE !
Don't love your country - IT KILLS YOU !
Try to survive - DESERT !
Odpowiedz

...
Odpowiedz

SPoCo napisał(a):
ExtremeAgression napisał(a):metal to katolik... to jak murzyn nazista
dlaczego tak uwazasz :?
metal moze byc katolikiem, zydem, satanista, kim zechce i zazwyczaj nie ma na to wplywu muzyka jakiej slucha...

90% kapel metalowych jest nastawiona "anty" do religii( i bardzo dobrze), jesli teksty o wyprowaniu bebechow krystowi, czy rznieciu jego starej nie obrazaja twojego wyznania i nie widzisz sprzecznosci w swojej postawie to nie jestes katolikiem...
Don't serve the army - BASTARDS !
They'll lose the war - WE DON'T CARE !
Don't love your country - IT KILLS YOU !
Try to survive - DESERT !
Odpowiedz

ExtremeAgression napisał(a):
SPoCo napisał(a):
ExtremeAgression napisał(a):metal to katolik... to jak murzyn nazista
dlaczego tak uwazasz :?
metal moze byc katolikiem, zydem, satanista, kim zechce i zazwyczaj nie ma na to wplywu muzyka jakiej slucha...

90% kapel metalowych jest nastawiona "anty" do religii( i bardzo dobrze), jesli teksty o wyprowaniu bebechow krystowi, czy rznieciu jego starej nie obrazaja twojego wyznania i nie widzisz sprzecznosci w swojej postawie to nie jestes katolikiem...
moze byc ale nie mosi, a to ze jest przewaznie niewierzacy czy cus ( :? ) to juz inna sprawa
Odpowiedz

90% to liczba sporo przesadzona... JAk anstawieni sa czlonkowie jest mi to obojetne tak dlugo, jak tego nie uwidaczniaja w tekstach i tyle...
"All that's left to say is: Farewell"
Odpowiedz

...
Odpowiedz

Cytat:90% kapel metalowych jest nastawiona "anty" do religii( i bardzo dobrze), jesli teksty o wyprowaniu bebechow krystowi, czy rznieciu jego starej nie obrazaja twojego wyznania i nie widzisz sprzecznosci w swojej postawie to nie jestes katolikiem...

Tyle tylko że 50% jest okrzyknięte satanistami przez stare baby w aptece i kościołach.....
Moim zdaniem z lat 80 (większość) kapel heavy metalowych z satanizmem ma niewiele wspólnego....
Odpowiedz

A ja kurwa kończę podstawówkę i przekonałam matkę że nie chcę chodzić na religię - A mamy takiego zjebanego księdza, że jak pada pytanie "A jeśli mielibyśmy się odnieść do naszej religii, to gdzie trafiają ludzie innej religii?", a on pierdoli że gadamy bluźnierstwa, a raz to mojego kumpla zaczął od satanistów wyzywać jak przyszedł w koszulce Iron Maiden. Neutral
Odpowiedz

Młodzi gniewni, ja jebie.
Odpowiedz

vougar napisał(a):"A jeśli mielibyśmy się odnieść do naszej religii, to gdzie trafiają ludzie innej religii?"
to hell. proste
[Obrazek: c8b259e3332eeddf.jpg]
Odpowiedz

Krzychun napisał(a):Młodzi gniewni, ja jebie.
ja tam jestem zachwycona.
Odpowiedz

Byłam bierzmowana. Nic specjalnego. Jedyna radocha była z trzeciego imienia Surprised
I nie chcę myśleć, że szły tu przede mną
Szeregi ludzi okrutnych jak los
Chcę tylko jedno poczuć na pewno
Że jest coś więcej niż strach i złość
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości