- Liczba postów:
- 1,753
- Liczba wątków:
- 13
- Reputacja:
-
0
Wodze trzymaja Venom i Bathory.
JAKŻE INACZEJ!
m a s t e r s o f m e t a l, a g e n t s o f s t e e l !
- Liczba postów:
- 417
- Liczba wątków:
- 4
- Reputacja:
-
0
black w swojej komicznej postaci sam w sobie budzi lekki polew, ideologiczno - stylistyczny zajob, ale już totalnym skrzywieniem jest produkowanie słodkich wypierdów coc lub db czy mc i inne szajsy - czekolada ma być gorzka a kupa twarda jak granit.
and now is forever...
- Liczba postów:
- 1,031
- Liczba wątków:
- 12
- Reputacja:
-
0
Jedno jest pewne - w muzyce black ma być czuć siarkę tak jak na "A Blaze..." Darkthrone'a czy "Under The Sign..." Bathorego. Jak nie czuć siarki to nie jest to black jeno popłuczyny po blacku. A jak chce sobie posłuchać ostrej muzy ale bez siarki to nie puszczę COD czy innego DB ale zapodam starego dobrego deatha w stylu "Leprosy" Death czy "Left Hand..." Entombed i nie będę sie bawił w pseudo-blackowe kapelki. Przynajmniej takie jest moje zdanie.
- Liczba postów:
- 112
- Liczba wątków:
- 3
- Reputacja:
-
0
a ja sie przesadnie nie przejmuje czy to black czy nie black... czy popluczyny bo blacku czy nie... slucham sobie tego na co mam aktualnie ochote... chce posluchac darkthrona albo immortala to sobie go puszczam, chce czegos lekkiego milego i przyjemnego (co akurtat nie jest darkthronem czy immortalem

) to sobie wlaczam np summoninga czy innego arcturusa... i co za roznica kto jak ich zaszufladkuje? jak chce to slucham, jak nie chce to nie slucham
Ja jestem bóg i spójrzcie tam ...
Co to jest? - Człowiek!
Od dzisiaj będziesz żył, zabije żeby żyć
to znaczy musi jeść, zabije żeby zjeść.
Stworzyłem piękna rzecz.
- Liczba postów:
- 74
- Liczba wątków:
- 2
- Reputacja:
-
0
arcturus to nie black, bez przesady
- Liczba postów:
- 112
- Liczba wątków:
- 3
- Reputacja:
-
0
no i wlasnie o tym mowie.... mam gleboko w dupie czy to black czy nie... (z reszta piersze dokonania Arcturusa byly jak najbardziej black metalowe)... jak mam ochote to nawet Judasow czy Scorpionsow moge wlaczyc (zeby juz nie bylo jakichkolwiek nawiazan do blacku

) a jak mam ochote na dobra blackowa sieczke to sobie wlacze tormentora albo nargarotha i tez jest milo dla ucha... tylko ze nie zastanawiam sie czy to bardziej blackowe czy moze ten riff troche pod death pochodzi a tamtego to w ogole wstyd sluchac... mam bardzo gleboko w dupie jaki kto gra gatunek, slucham to na co mam ochote w danym momencie i tyle, nie zastanawiam sie jak nazwac to co graja
Ja jestem bóg i spójrzcie tam ...
Co to jest? - Człowiek!
Od dzisiaj będziesz żył, zabije żeby żyć
to znaczy musi jeść, zabije żeby zjeść.
Stworzyłem piękna rzecz.
- Liczba postów:
- 1,753
- Liczba wątków:
- 13
- Reputacja:
-
0
spellbound napisał(a):no i wlasnie o tym mowie.... mam gleboko w dupie czy to black czy nie... (z reszta piersze dokonania Arcturusa byly jak najbardziej black metalowe)... jak mam ochote to nawet Judasow czy Scorpionsow moge wlaczyc (zeby juz nie bylo jakichkolwiek nawiazan do blacku
) a jak mam ochote na dobra blackowa sieczke to sobie wlacze tormentora albo nargarotha i tez jest milo dla ucha... tylko ze nie zastanawiam sie czy to bardziej blackowe czy moze ten riff troche pod death pochodzi a tamtego to w ogole wstyd sluchac... mam bardzo gleboko w dupie jaki kto gra gatunek, slucham to na co mam ochote w danym momencie i tyle, nie zastanawiam sie jak nazwac to co graja
gleboka ta dupa
m a s t e r s o f m e t a l, a g e n t s o f s t e e l !
- Liczba postów:
- 393
- Liczba wątków:
- 3
- Reputacja:
-
0
buubi napisał(a):Jedno jest pewne - w muzyce black ma być czuć siarkę tak jak na "A Blaze..." Darkthrone'a czy "Under The Sign..." Bathorego. Jak nie czuć siarki to nie jest to black jeno popłuczyny po blacku.
A co powiesz np. o nowszym Immortalu, o Emperorze, Marduku czy Dark Funeral? Podejrzewam, że uznasz, iż ww. zespoły nie mają siarki, ale chyba zaliczasz je do blacku, mimo że są z nieco innej bajki, no nie?
Jakby co, to nie orajta, ludziska, niespecjalnie siedzę w blacku.
Kill them all
Kill them all for slander
Kill them all
And mute their ways
- Liczba postów:
- 3,040
- Liczba wątków:
- 16
- Reputacja:
-
0
Nie mozna o Marduku powiedzieć ze nie ma siarki,no bez jaj.
- Liczba postów:
- 1,031
- Liczba wątków:
- 12
- Reputacja:
-
0
Btw własnie katuję sie "In Conspiracy With Satan - A Tribute To Bathory" na ktorej stare kawałki Bathorego grają m.in. Marduk, Dark Funeral czy Emperor. Wyszedł chlopakom kawał soczystego mięcha...
- Liczba postów:
- 417
- Liczba wątków:
- 4
- Reputacja:
-
0
lepsza saletra niz obieranie korków bo mogą w łapch eksplodować
and now is forever...