• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Behemoth - Demigod

...na prawde nie potraficie docenić dobrej roboty, demigod rozpierdala, to zwarta i najlepsza produkcja Behomoth, zmienne tempa, potepione wokale i czad komando..chłpaki rąbią sieke że aż miło, widać nie zapoznaliście się z tym krążkiem warto to jednka zrobić i odszczekać to czcze pierdolenie bo się tylko ośmieszyliście.
and now is forever...
Odpowiedz

fetus napisał(a):chłpaki rąbią sieke że aż miło
...miło się zasypia w połowie płyty.
Odpowiedz

Przyzwoita sieczka to jest w Gateways to Annihilation (wiadomo kogo)
Odpowiedz

aXe Rose napisał(a):Przyzwoita sieczka to jest w Gateways of Annihilation (wiadomo kogo)
wiadomo ze MA to bogiowie death i kropka, ale czy lekko mówiąc gęsta i powolna GTA to śieczka? tempa raczej takie średnie, co oczywiście miód w uszach.. ale nie sieczka z drugiej jednak strony każde porównanie do MA to dla Behemoth na pewno niebywały komplement... hahaha.. jeśli już to sieka i zniszczenie - KRISIUN, REBAELLIUN, NILE, NASUM..
and now is forever...
Odpowiedz

aXe Rose napisał(a):Przyzwoita sieczka to jest w Gateways of Annihilation (wiadomo kogo)
niewiadomo kogo, bo z tego co mi wiadomo takowa płyta nigdy nie powstała.

Jeżeli już to Gateways To Annihilation capie, tak to jest jak się ściąga muzykę z internetu.
Odpowiedz

Trauma napisał(a):

Jeżeli już to Gateways To Annihilation capie, tak to jest jak się ściąga muzykę z internetu.

łoczywiście Gateways to Annihilation, sam sie dałem nabrać.. jełopie. hahah. klimaty diablo.
and now is forever...
Odpowiedz

Trauma napisał(a):

rzeczywiscie pomylka straszna...
m a s t e r s o f m e t a l, a g e n t s o f s t e e l !
Odpowiedz

CZekam na rytualny mord, który bedzie karą za ten niewybaczalny postępek.
"All that's left to say is: Farewell"
Odpowiedz

ReTuRn napisał(a):CZekam na rytualny mord, który bedzie karą za ten niewybaczalny postępek.
kto nie pisze ten sie nie myli
and now is forever...
Odpowiedz

Nergal się sprzedał Dodą i swoją chorobą. Babcie z Radia Maryja pewnie ślą mu pieniądze na leczenie, bo na kogo mają się wkurwiać jak nie na Nergalu, który rani ich Boga? Na psa szczającego pod ich oknem? Jak mnie jeszcze jedna babcia wkurwi na ulicy, to pójdę do niej pod okno i nasram jej tam.
Odpowiedz

ciekawe, ciekawe...
[Obrazek: c8b259e3332eeddf.jpg]
Odpowiedz

Kurwa, dzwońcie po sanepid.
Odpowiedz