• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Behemoth - Demigod

Necro Desecrator napisał(a):
aXe Rose napisał(a):
Gorgi napisał(a):Hmm...kupiłam ją niedawno.Muszę wam powiedzieć,że nie jest ani dobra ani zła Surprised
Wyczerpująca recenzja...

Kolejny wieśniak :?

Kolejna osoba ,która zasiliła szeregi rozrastającej się w zastraszającym tempie armii pierdolonych kindermetali.DO PIACHU!

Ja trafilem na to forum przez przypadek, wogole sie nie znam na tejze muzyce, ale bardzo mnie ciekawią powody, dla ktorych sie kogos okresla mianem kindermetal itp. Moze mi ktos powiedziec dlaczego ją zjechaliscie?
Odpowiedz

zjechali ja z tego samego powodu z ktorego zaraz zjada i Ciebie Laughing Laughing

Boze kochany ....
Odpowiedz

dowiedz sie co znaczy ''kinder''
:laughing:
Odpowiedz

Behemoth to totalne gówno, swoje poglądy zmieniają jak pszczoły kwiaty. Wspaniała muzyka dla dzieci...
Odpowiedz

Genocide napisał(a):Behemoth to totalne gówno, swoje poglądy zmieniają jak pszczoły kwiaty. Wspaniała muzyka dla dzieci...

Ile masz lat, starcze? Laughing
KelThuz napisał(a):estem pieprzonym fanatykiem ATARI, zwalczam amigowców od roku 1989. Amigowcy to plaga świata, lewica wśród komputerowców, no i oczywiście skrajne pedalstwo
Odpowiedz

co to biuro matrymonialne ??
Odpowiedz

[Obrazek: sss_19.jpg]

Pozerzy z bihajmot wpierdalają zupe dla Szatana. Jakby byli true to by wiedzieli ze zupa ist krieg, tylko gdy jest nia grzybowa z prawdziwków.

Nie inaczej!
Odpowiedz

Cytat: Jakby byli true to by wiedzieli ze zupa ist krieg, tylko gdy jest nia grzybowa z prawdziwków.

Nie inaczej!

Hmm...ja myślałem że pomidorowa jest true.. Laughing
[Obrazek: newban7nm.gif]
Odpowiedz

hegemon88 napisał(a):[Obrazek: sss_19.jpg]

Pozerzy z bihajmot wpierdalają zupe dla Szatana. Jakby byli true to by wiedzieli ze zupa ist krieg, tylko gdy jest nia grzybowa z prawdziwków.

Nie inaczej!

Rozumiem że ty byś podczas kręcenia teledysku w czasie przerwy na zjedzenie czegoś zmył cały makijaż tylko po to żeby go zaraz nałożyć... jesteś głupi, Nie inaczej!
Odpowiedz

Eh, jak to ludzie nie potrafia docenic dobrego dowcipu..
[Obrazek: avatar0cn.jpg]
Odpowiedz

"Zos Kia Cultus" bardziej mi się podobała.
Nieoficjalne forum BEHEMOTH
http://www.behemoth666.fora.pl/index.php
Odpowiedz

Mi się najbardziej podobała Satanica oraz Thelema. Na nowej płycie jest z dupy wokal. No i czasem wracam do leśnego okresu Big Grin "Lasy pomorza" wymiatają Big Grin A to zdjęcie od hegemona zrobiło furorę wśród moich znajomych Laughing
KelThuz napisał(a):estem pieprzonym fanatykiem ATARI, zwalczam amigowców od roku 1989. Amigowcy to plaga świata, lewica wśród komputerowców, no i oczywiście skrajne pedalstwo
Odpowiedz

Tomash napisał(a):Mi się najbardziej podobała Satanica oraz Thelema.

W pelni popieram (mi tez) Tongue.. chociaz Zocha tez jest fajna Tongue

Jesli chodzi o Grom to tez lubie sobie czasem posluchac Tongue

Tomash napisał(a):Na nowej płycie jest z dupy wokal

Mi osobiscie wokal na Demigodzie sie podoba Tongue

Edit:

marianlord666 napisał(a):nie podoba mi sie growl wokalisty on sapie czy qrwa co

mowi Ci ze jestes debilem Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
Odpowiedz

Widziałem ostatnio ten nowy klip. Porazka... a ja myslałem, że teledysk do conquer all był kiepski Rolleyes

p.s. Mam na sprzedaż kilka wydawnictw behemoth. Więcej informacji znajdziecie tu: http://rockmetalshop.pl/forum/viewtopic....4286#84286
Odpowiedz

Nowa płyta to porażka, a nie tylko klip wokal coraz gorszy na Demigod przypominał mi bekanie. Nergal chyba sie wstydzi swoich tekstów bo coraz mniej je można zrozumieć. Big Grin
Nie myśl o tym co robisz, rób to o czym myślisz.
Zapraszam Rock Forum: www.rock-forum.yoyo.pl
Odpowiedz