Ankieta: Kto jest wed - Nie posiadasz uprawnień, aby oddać głos w tej ankiecie.
Alien
42.86%
21
42.86%
Predator
57.14%
28
57.14%
*) odpowiedź wybrana przez Ciebie Wyniki ankiety

• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Alien vs Predator

Alf byl zwykłą, pluszową maskotką Big Grin. Te ze sklepu wyglądają tak samo...
Taki strach odczuwa się patrząc w mrok i widząc tam coś, co przymierza się, by cię pożreć

[Obrazek: 482c918c35ffee755d8c200b0b956109.jpg]
Odpowiedz

No i co z tego, przynajmniej można go sobie kupić w sklepie i wygląda prawie jak orginał Laughing a predatora za chiny nie znajdziesz no może z plastiku Laughing . Mimo że AvP człkiem nieźle im wyszł to i tak Alf jest od nich silniejszy bo by ich dwóch naraz zjadł Laughing
Odpowiedz

A tam Alien, a tam Predator. Wyleci Dani Filth z chłopakami, pograją i po filmie...
"Words you say never seem
to live up to the ones
inside your head
the lives we make
never seem to get us anywhere
But dead. "
Odpowiedz

filmu jeszcze nie widziałem, ale z chęcią obejrzę...

co do naszych stworzonek... ALien 8)
grałem w AvP2 i garbusem znacznie ciekawiej...ten klimacik gdy zachodzi się Marines'a od tyłu po suficie...bliżej i bliżej....powoli... i ...TRAAACH CHLAST ...MNIAM Big Grin
Odpowiedz

Jak byłem mniejszy chciałem mieć aliena Angry Serio nawet sobie jaj nie robię, bym go sobie hodował na strychu obok nietoperzy.

Ale alien wygrywa z predatorem! ALIEN!!! ALIEN!!!
[Obrazek: Slayer_logo.jpg]
Odpowiedz

Ja tam jestem za predatorem Laughing
A film kiepawy. Zawiodlem sie. Trailer niezly, przygotowalem sie na rzez. "Ktokolwiek wygra my przegramy" hahaha a pod koniec baba za predatorem lazi.... Jednym slowem KIEPA!!!
Odpowiedz

Jebus napisał(a):A film kiepawy. Zawiodlem sie. Trailer niezly, przygotowalem sie na rzez. "Ktokolwiek wygra my przegramy" hahaha a pod koniec baba za predatorem lazi.... Jednym slowem KIEPA!!!

Też przygotowywałem się na krwawą jadkę, śmierć i zniszczenie Big Grin . a tu tylko jedna grupka ludzi trzech predatorów i kilku w pełni nierozwiniętych alienów ginie Sad , koniec kiczowaty tym razem to nie spocony komandos ratuje swiat tylko pani przewodnik Sad . a co do ankiety wolę predatora. Big Grin
Odpowiedz

Mialem zaszczyt ten film ogladac 2 miechy przed premiera, ale co tam . Uwazam, ze pomysl tego filmu jest bardzo fajny i wykonanie tez jest O.K.
Ale ta laska, ktora biegala z tym predatorem to totalna kleska Evil or Very Mad .No coz musialo tak byc . bede czekal na 2 czesc jesli wogole bedzie Rolleyes
GRA:
Calkiem niezla tylko jak by bylo w niej troche wiecej zycia byla by lepsza.A najlepsze jest w niej odtracanie glow predatorem Big Grin
Natural Born Philosopher
Odpowiedz

Zdecydowanie wolę predatora ! Alien przy nim wymięka... Big Grin a co do filmu - też widziałem go parę miechów przed premierą [ nawet mam na dvd Angry ] i uważam, że jest do dupy. Serie z predatorem i alienem były dużo lepsze. Co prawda drugą część predatora też do wybitnych nie należy, ale co tam. Aliens [ drga część o " przygodach alienów Angry ] i tak wymiata. Co do gry to mam pierwszą część a.v.p. i jest dosyć fajna, ale wymięka przy drugiej części, któej klimat bije każdą grę FPS na łeb, gorąco polecam Angry Angry Angry
In the name of God, impure souls of the living dead shall be banished into eternal damnation. Amen.
Odpowiedz

Film jest do dupy!!! Tyle kasiory poszło się jebać... Tylko producent & reżyser mieli satysfakcję ($$$$$$$$)!

Lepsżą fabułę to bym przy piwie sam wymyślił... Tragedia!!!
[Obrazek: Slayer_logo.jpg]
Odpowiedz

Film ten jest żałosną kupą gówna bazującą na popularności tetralogii "Alien" oraz dosyć znanego filmu "Predator". Jednak z poprzednich filmów pozostały tylko nazwy. Efekty specjalne w lepszej postaci można obejrzeć w starych Gwiezdnych Wojnach, a w napięciu bardziej trzyma 249 odcinek telenoweli brazyliskiej "Emanuela Lus Clarita".

Płytka z tym gównem poleciała za okno. Syf. Mad
Life is a Pain in The Neck
Odpowiedz

Film jest do dupy, zalosny, przewidywalny i niewarty obejrzenia...ale glos oddalem na Predatora - za dready Smile
Moj syn urodzi sie gluchy...
Odpowiedz

MasterGrucha napisał(a):no i ten jego ryk (jak w najlepszych zespołach blackmetalowych) Angry

ROZPIERDOLIL mnie ten tekst Big Grin Big Grin Big Grin Big Grin Big Grin Big Grin Big Grin Big Grin Big Grin Big Grin Big Grin Big Grin Big Grin Big Grin Big Grin Big Grin Big Grin

Predator oczywiscie gora Big Grin Mnie sie film podobal mimo iz przewidiwalny az do bolu...

A gry komputerowe sa dziecinne [wg.mnie] dlatego wole zabawe z moim NetBSD czy Slackiem Big Grin
Odpowiedz

...jak tylko usłyszałem o pomysle na nakręcenie tego filmu to juz miałem nie jasn przeczucie...no i sie sprawdziło...film jest moim zdaniem największą klapą roku... Crying or Very Sad
...here and beyond
Odpowiedz

Zawsze miałam nadzieję, że te dwa filmy zostaną połączone w jeden zajebisty efekt końcowy.Myślałam fajna gra, choć ja nie grałam, ale widziałam.Taki potencjał filmu został zmarnowany.Miał być super hit, a wyszedł średniak.
A tak przy okazji to wolę Predatora-fajny byłby, gdyby nie ta gęba. Wink
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 7 gości