- Liczba postów:
- 60
- Liczba wątków:
- 0
- Reputacja:
-
0
A tam Alien, a tam Predator. Wyleci Dani Filth z chłopakami, pograją i po filmie...
"Words you say never seem
to live up to the ones
inside your head
the lives we make
never seem to get us anywhere
But dead. "
- Liczba postów:
- 69
- Liczba wątków:
- 11
- Reputacja:
-
0
Zdecydowanie wolę predatora ! Alien przy nim wymięka...

a co do filmu - też widziałem go parę miechów przed premierą [ nawet mam na dvd

] i uważam, że jest do dupy. Serie z predatorem i alienem były dużo lepsze. Co prawda drugą część predatora też do wybitnych nie należy, ale co tam. Aliens [ drga część o " przygodach alienów

] i tak wymiata. Co do gry to mam pierwszą część a.v.p. i jest dosyć fajna, ale wymięka przy drugiej części, któej klimat bije każdą grę FPS na łeb, gorąco polecam
In the name of God, impure souls of the living dead shall be banished into eternal damnation. Amen.
- Liczba postów:
- 712
- Liczba wątków:
- 16
- Reputacja:
-
0
Film jest do dupy!!! Tyle kasiory poszło się jebać... Tylko producent & reżyser mieli satysfakcję ($$$$$$$$)!
Lepsżą fabułę to bym przy piwie sam wymyślił... Tragedia!!!
- Liczba postów:
- 135
- Liczba wątków:
- 3
- Reputacja:
-
0
Film ten jest żałosną kupą gówna bazującą na popularności tetralogii "Alien" oraz dosyć znanego filmu "Predator". Jednak z poprzednich filmów pozostały tylko nazwy. Efekty specjalne w lepszej postaci można obejrzeć w starych Gwiezdnych Wojnach, a w napięciu bardziej trzyma 249 odcinek telenoweli brazyliskiej "Emanuela Lus Clarita".
Płytka z tym gównem poleciała za okno. Syf.
Life is a Pain in The Neck
- Liczba postów:
- 160
- Liczba wątków:
- 3
- Reputacja:
-
0
Film jest do dupy, zalosny, przewidywalny i niewarty obejrzenia...ale glos oddalem na Predatora - za dready
Moj syn urodzi sie gluchy...