Forum Rockmetalshop
Alien vs Predator - Wersja do druku

+- Forum Rockmetalshop (http://forum.rockmetalshop.pl)
+-- Dział: Nie samą muzą człowiek żyje, czyli kóltóra i sztóka };-) (http://forum.rockmetalshop.pl/forum-nie-sam%C4%85-muz%C4%85-cz%C5%82owiek-%C5%BCyje-czyli-k%C3%B3lt%C3%B3ra-i-szt%C3%B3ka)
+--- Dział: Film (http://forum.rockmetalshop.pl/forum-film)
+--- Wątek: Alien vs Predator (/thread-alien-vs-predator)

Strony: 1 2 3 4

Alien vs Predator - MasterGrucha - 10-01-2004

Miałem okazje kilka dni temu oglądnąć film "Alien vs Predator" (Obcy kontra Predator).
Oglądałem też wszystkie wcześniejsze film o Obcym i Predatorze, a także grałem w gre o takim tytule.
Kto z nich według was jest lepszy ??

- Vlkodlak - 10-01-2004

ja tam wolę puszyste różowe króliczki Laughing
A tak serio, to wolę aliena, mimo że strasznie się ślini Tongue

Grałam kiedyś w AvP...ile sie strachu najadłam... po ciemku a tu nagle wizg i już nie żyję Big Grin. Najlepsze były jazdy jak ze znajomymi obsiedliśmy komputer i każdy po kolei grał..oczywiście za długo nikomu nie udało się pociągnąć Smile

A z filmów oglądałam tylko Ósmego Pasażera

- MasterGrucha - 10-01-2004

Ja wole Predatora, jest doskonałym łowcą, ma ciekawe uzbrojenie, 3 tryby widzenia. Jest, że tak powiem bardziej ucywilizowany(?), poza tym zbiera czaszki swoich pokonanych jako trofea... no i ten jego ryk (jak w najlepszych zespołach blackmetalowych) Angry

- Vlkodlak - 10-01-2004

Nie gram w strzelanki itp, więc na co mi potrójne widzenie (czy tam trzy tryby Tongue po paru piwach też ma się różne tryby widzenia). A za bronią automatyczną nie przepadam, więc automatycznie wole tych, co się posługują pazurkami, odgryzają głowy tudzież odcinają je mieczem Big Grin

A w alienach i predatorach jakoś głęboko też nie siedzę Wink. Chociaż film był fajny, ale zazwyczaj wolę inne klimaty Smile A gra była mocna. Chociaż nie zaszłam za daleko Big Grin

- Dżemik - 10-01-2004

Troche dziecinny ten temat.. Wolisz Supermana czy Batmana? Jeden umie latac a drugi wyglada jak ksiadz proboszcz.. Wolisz klocki LEGO czy Barbie? :?

A filmy? Zarowno Obcy jak i Predator to dla mnie G klasa..

- Vlkodlak - 10-01-2004

W sumie to obaj jakoś fruwają chyba, ni? Big Grin

Dżemik napisał(a):Troche dziecinny ten temat.. Wolisz Supermana czy Batmana? Jeden umie latac a drugi wyglada jak ksiadz proboszcz.. Wolisz klocki LEGO czy Barbie? :?

A filmy? Zarowno Obcy jak i Predator to dla mnie G klasa..

No i co że dziecinny. Gdzieś pisze że nie może być dziecinny ?
Swoją drogą ja wiem czy dzieci powinny oglądać takie filmy. Między filmem o batmanie a Obcym jest jednak różnica.
No ale skoro czujesz się taki dorosły to twoja sprawa.

- Dżemik - 10-01-2004

Cytat:Swoją drogą ja wiem czy dzieci powinny oglądać takie filmy. Między filmem o batmanie a Obcym jest jednak różnica.

NIe takie jest znaczenie zwrotu 'dziecinny'.. Nie chcialem uzywam slowa 'glupi'..

Skoro jest dziecinny czy głupi to po co się wypowiadasz ?

- Dżemik - 10-01-2004

Zwracam uwage? Rolleyes

- Kalin - 10-01-2004

A ja tam pomijając waszą kłutnie (kolejną juz z resztą Wink ) odpowiem na pytanie.
Wole Aliena- nie przepadam za filmami z tej serii ale grałem w A vs. P i zdecydowanie ciekawiej było Alienem... Predatorem było poprostu zbyt łatwo Smile

- Hagall - 10-02-2004

Pomijając fakt,że ten film to taka bajeczka dla dużych dzieci - lubię postać Predatora.Facet ma styl,no i jakie fajne ma zabawki... Smile

- MasterGrucha - 10-02-2004

Większość filmów to bajeczki dla dużych dzieci... np. Matrix, Gwiezdne Wojny i wiele innych tytułów

- Hagall - 10-03-2004

MasterGrucha napisał(a):Większość filmów to bajeczki dla dużych dzieci... np. Matrix, Gwiezdne Wojny i wiele innych tytułów
Oczywiście,z tym wyjątkiem,że jedynie w Predatorze mamy tak sympatycznego kosmitę.ET się chowa. Wink

- psycho - 10-03-2004

Alf jest sympatyczniejszy Tongue Laughing Laughing Laughing Laughing