• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

A co z KoRnem?

Nigdy korna nie sluchalam, bo mialam w 6 klasie doczynienia z "wielka metalowa", ktora sluchala wlasnie korna i limp bizkit. To mi wystarczylo Laughing
Everyday I look into the mirror
Staring back I look less familiar
I've seen all seven faces
Each one looks a lot like me
Odpowiedz

Nevermore- poprawilem twego posta bo nic sie nie dalo z inego wyczytac..
Cytat: uzywaj.. Wink

Cytat:To,że się z Tobą nie zgadza oznacza,że nie ma nic do powiedzenia?I kto tu jest ograniczony?hmm..?

Inne zdanie to jedno, ale poziom wypowiedzi to zupelnie inna sprawa..

Cytat:pogadaj z pierwszym lepszym gitarzystą, to Ci powie czego ciężej jest się nauczyć korna czy Iron Maiden

Fakt.. Ale, ale.. Czy ja nie wyklocalem sie kiedys z Toba o to czy IM jest dobrym zespolem, czy tez nie? Tongue Wtedy ich nie lubiles, mowiles ze sie wcale nie rozwijaja itd.. Big Grin

Cytat:[quote]bo co korn ma wspólnego z metalem? jedynie błędnie dodaną końcówkę metal do przedrostka nu...

Dokladnie, nic dodac, nic ujac Smile

Bo Korn to jest jakastam odmiana metalu.. Trzeba byc totalnym ignorantem, tudziez miec problemy ze sluchem zeby tego nie zauwazac..

Inna rzecz, ze ogromna wiekszosc 'metalowcow' uwaza ze metal to najcudniejsza muzyka, w ktorej graja najgenialniejsi grajkowie i wirtuozi gitar.. 'Korn to nie metal.. No bo jak- taki chlam ma byc metalem?' Nie lubie Korna, ale nie wmawiam sobie ze to country..
[Obrazek: avatar0cn.jpg]
Odpowiedz

Dżemik napisał(a):Nevermore- poprawilem twego posta bo nic sie nie dalo z inego wyczytac..
Cytat: uzywaj.. Wink

Cytat:To,że się z Tobą nie zgadza oznacza,że nie ma nic do powiedzenia?I kto tu jest ograniczony?hmm..?

Inne zdanie to jedno, ale poziom wypowiedzi to zupelnie inna sprawa..

Cytat:pogadaj z pierwszym lepszym gitarzystą, to Ci powie czego ciężej jest się nauczyć korna czy Iron Maiden

Fakt.. Ale, ale.. Czy ja nie wyklocalem sie kiedys z Toba o to czy IM jest dobrym zespolem, czy tez nie? Tongue Wtedy ich nie lubiles, mowiles ze sie wcale nie rozwijaja itd.. Big Grin

Cytat:[quote]bo co korn ma wspólnego z metalem? jedynie błędnie dodaną końcówkę metal do przedrostka nu...

Dokladnie, nic dodac, nic ujac Smile

Bo Korn to jest jakastam odmiana metalu.. Trzeba byc totalnym ignorantem, tudziez miec problemy ze sluchem zeby tego nie zauwazac..

Inna rzecz, ze ogromna wiekszosc 'metalowcow' uwaza ze metal to najcudniejsza muzyka, w ktorej graja najgenialniejsi grajkowie i wirtuozi gitar.. 'Korn to nie metal.. No bo jak- taki chlam ma byc metalem?' Nie lubie Korna, ale nie wmawiam sobie ze to country..

1. Ok, ale nie mnie to oceniać, to wasza sprawa Smile
2Dzięki Smile
3. Tak coś takiego było, ale to było coś w stylu"lubie Maiden, ale Judas Priest ukochałem bardziej" Tongue i psioczyłem na obecną forme IM, ale nie wygrzebujmy szkieletów z szafy Smile
4. No dokładnie, ja osobiście twierdzę, że metal to muzyka rozrywkowa jak każda inna( klasykę uważam za najlepszą). A to, że tu znalazłem dużo więcej wartościowych rzeczy niż w innych typu hh, to już inna sprawa SmileKorn jest metalem, co by nie mówić, a to że IMO z dolnej półki to już osobna rzeczSmile
Who's gonna teach you how to dance?
Who's gonna show you how to fly?
Who's gonna call you on the lame-dope-smoking,
Slackin' little sucker you are?
Odpowiedz

Korn pheh cholerny gejowski nu metal wymyslony przez hamerykanow !! tylko Lyncyng Park jest gorsze od tego i do tego zbeszczescili Pink Floydow
Odpowiedz

Czasem nie wiadomo,czy się śmiać,czy płakać...
Dlaczego nasz kraj jest tak pojebany,że "tru metalowcy" nienawidzą KoRna,Limp Bizkit czy Linkin Park?Jak to się dzieje,że gdzie indziej na jednej imprezie,na jednej scenie może występować LP i Metallica i nikt nie robi wiochy,nie napieprza butelkami w członków tego "shitowego" LP tylko potrafi się bawić,lub po prostu czekać na lubianą przez siebie kapelę?Po co te beznadziejne podziały na zespoły pozerskie i "prawdziwe"?Nie musicie lubić,ale wypada uszanować ich twórczość Evil or Very Mad
Prawda jest taka,że heavy metal jest muzyką dosyć zachowawczą,która nie ewoluuje albo ewoluuje w stopniu niewielkim,oczywiście nie mówię,że jest do dupy,bo to nieprawda Smile Ale dlaczego mieszać z błotem ludzi,którzy wprowadzili do ciężkiego grania coś nowego Question Czy się komuś to podoba czy nie,KoRn gra metal i to o niezłym ciężarze i (według mnie) bardzo silnym i widocznym ładunku emocjonalnym.Czy jest to nu metal?Członkowie zespołu określili swoją twórczość jako (jeśli dobrze pamiętam) psychodelic core i coś w tym jest.
Pieprzycie o tolerancji,a sami nie potraficie zaakceptować czegoś,co jest inne od tego,co lubicie-żałosne i ograniczone...
I will make it go away
Can`t be here no more
Seems this is the only way
I will soon be gone
Odpowiedz

Nikt nie pieprzy o tolerancji, bo jej tak naprawde niema - i bardzo dobrze, bo tolerując wszystko, było by jeszzce gorzej niż jest.
Odpowiedz

ponoc do nastepnej płytki maja zaprosic rapera buheheheh ale mi metal nowy lyncyng park bedzie
http://muzyka.onet.pl/mr,1082874,wiadomosci.html
<czytamy jako cy nie ka>Corn to naprawde wspaniały zespol prosto z USraju
Odpowiedz

Calmwater napisał(a):Jak to się dzieje,że gdzie indziej na jednej imprezie,na jednej scenie może występować LP i Metallica i nikt nie robi wiochy,nie napieprza butelkami w członków tego "shitowego" LP tylko potrafi się bawić,lub po prostu czekać na lubianą przez siebie kapelę?
po ostatniej płycie Metallicy można sądzić iż prawie niczym nie różni się od LP
Dżemik napisał(a):Bo Korn to jest jakastam odmiana metalu.. Trzeba byc totalnym ignorantem, tudziez miec problemy ze sluchem zeby tego nie zauwazac..
a wogóle da się zauważyc rodzaj muzyki?
i kto tu ma problemy ze słuchem, tudzież wzrokiem, chyba że słuchasz oczami
Odpowiedz

Cytat:po ostatniej płycie Metallicy można sądzić iż prawie niczym nie różni się od LP

To, ze muzyka jest gowniana, to nie oznacza od razu, ze jest to numetal :> Jest wiele rodzajow gownianej muzyki, niebedacej NM... :>
"All that's left to say is: Farewell"
Odpowiedz

ale w 99% gowniana muzyka nalezy do nurtu Nju Metal
Odpowiedz

ReTuRn napisał(a):
Cytat:po ostatniej płycie Metallicy można sądzić iż prawie niczym nie różni się od LP

To, ze muzyka jest gowniana, to nie oznacza od razu, ze jest to numetal :> Jest wiele rodzajow gownianej muzyki, niebedacej NM... :>
nie przeczę
Odpowiedz

Alescie kurwa zauwazyli...
wziela rapera (jak i na plycie z 98roku...)a na swojej drugiej plycie (1996) zamiescili kower Ice Cube'a...
a, a ta piosenka "z raperem" juz dawno wyszla (z Xibitem). No ale tylko przez to, ze niektorzy metalowcy tutaj sa ograniczeni umyslowo i nie siegaja dalej niz iron maiden, nie zauwazaja ze rap jest bardziej odkrywcza muzyka od metalu (epoka getrow i maczug juz sie skonczyla...)
Normalnie juz mi sie nawet nie chce pisac odpowiedzi do pacana nevermore..bo widze z jego wypowiedzi ze raczej ma niezbyt wysoki iloraz (inteligencji i tolerancji w muzyce).
acha...w 99% to mozesz se kupke zrobic, jak uwazasz ze 99% gowna to numetal to chyba malo slyszales w zyciu chlopcze...
i chuj...
Big Grin Stay Happy Big Grin
Odpowiedz

Cytat:nie zauwazaja ze rap jest bardziej odkrywcza muzyka od metalu (epoka getrow i maczug juz sie skonczyla...)

Jak dzisiaj uslyszalem w tv, ze Jaruzelski jest tworca polskiej demokracji, to myslalem, ze wieksza bzdura mnie nie uracza. A jednak udalo sie...
"All that's left to say is: Farewell"
Odpowiedz

jeszcze duzo przed toba...zmadrzejesz i zobaczysz, ze piosenki o szatanie,zabijaniu, smierci,smokach i obcislych gaciach sa dla dzieci z kompleksami...
a na hip hopie sie za malo znasz zeby mi mowic co jest bzdura a co nie
Big Grin Stay Happy Big Grin
Odpowiedz

Hair of the dog napisał(a):Alescie czosnek zauwazyli...
wziela rapera (jak i na plycie z 98roku...)a na swojej drugiej plycie (1996) zamiescili kower Ice Cube'a...
a, a ta piosenka "z raperem" juz dawno wyszla (z Xibitem). No ale tylko przez to, ze niektorzy metalowcy tutaj sa ograniczeni umyslowo i nie siegaja dalej niz iron maiden, nie zauwazaja ze rap jest bardziej odkrywcza muzyka od metalu (epoka getrow i maczug juz sie skonczyla...)
Normalnie juz mi sie nawet nie chce pisac odpowiedzi do pacana nevermore..bo widze z jego wypowiedzi ze raczej ma niezbyt wysoki iloraz (inteligencji i tolerancji w muzyce).
acha...w 99% to mozesz se kupke zrobic, jak uwazasz ze 99% gowna to numetal to chyba malo slyszales w zyciu chlopcze...
i pietruszka...

Nie chłopcze nie chłopcze, no jeden procent to bedzie, System of a Down wg. Wikipedi jest to zespoł nu metalowy wiec widzisz Laughing jak cos moge podac link ;] chodz ja sam bym go do troche innego gatunku zaliczył ale mam nadzieje ze ty mnie oswiecisz Angry a o kornie mi nie wspominaj bo jak widze ta ciote w szkockie sukieneczce, i jego ekipe ktora nie potrafi grac solowek to nie dziwie sie ze chca zaprosic rapmena przynajmniej w Usraju sprzedadza ten szit
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 13 gości