• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

a co powiecie o Depeche Mode...

kapela jest super Smile kawałek "Personal Jesus" jest moim ulubionym, szczerze mówiąc jak słysze to w wykonaniu Mansona to szlag mnie trafia..... Mad
Some say the end is near.

Some say we'll see armageddon soon.

I certainly hope we will.

I sure could use a vacation from this

TOOL - AEnema
Odpowiedz

MANSON KALECZY "PERSONAL JESUS" ja zaczynałam depeche od Violatora,no to już 16lat jak jestem z nimi..
Smile Smile Depeche Mode mają coś w sobie że idzie ich słuchać ,jestem zaskoczona mile pozytywnymi wypowiedziami osób słuchających dość cieszkich kapel,ale to chyba dobrze Smile Smile
Odpowiedz

Wykonanie Mansona to nie kaleczenie, to istna PROFANACJA! Utwór w oryginale jest wspaniały, a jako cover traci cały swój urok, Manson niech się zajmie pitoleniem swoich kawałków, a od cudzych utworów mu wara!
"Marysia mała pierdolca miała, pierdolca jasnego jak śnieg.
Gdziekolwiek biegła Marysia mała, pierdolec rozsadzał jej łeb..."
Odpowiedz

racja :? Smile
Odpowiedz

Szanuję Depeche Mode, ale nigdy za nimi nie przepadałem. Szczerze mówiąc, nie rozumiem fenomenu tej kapeli.
Odpowiedz

de7th napisał(a):Szanuję Depeche Mode, ale nigdy za nimi nie przepadałem. Szczerze mówiąc, nie rozumiem fenomenu tej kapeli.

poczytaj o fenomenie DM, a jestem po koncercie depeche mode było SUPER,tego nie da sie opisać... Smile
Odpowiedz

Znam tylko dwa ostatnie albumy. Exciter - mówią że to słaby album, mi się jednak podoba, może nie wszystkie kawałki ale Dream on, Freelove czy I feel loved są zajebiste. Natomiast nowy album jest bardzo fajny, tu się prawie wszystkop podoba. Nie znam poprzednich płyt, ponoć bardziej elektroniczne niż te co wymieniłem i może to mnie odpycha.
Smile
Odpowiedz

balzac- EXCITER jest świetny jako całość,mi sie podoba..
A co do reszty płyt to nie wydają mi sie zbyt elektroniczne,posłuchaj se SONGS OF THE FAITH AND DEVOTION spodoba ci sie napewno dla mnie ta płyta z 1993 roku to czysty rarytas 8)
Polecam PLAYiNG THE ANGEL...Najnowszą płytke depeche mode..to jes "coś"... Smile
Odpowiedz

BLACK ANGEL napisał(a):A co do reszty płyt to nie wydają mi sie zbyt elektroniczne

Pierwsze plyty DM, typu Construction Time Again, czy Some Great Reward, nie sa wg Ciebie elektroniczne?
A najlepszym albumem jest oczywiscie Violator, a nie zadne nowomodne wyziewy typu Exciter, czy Playing The Angel.
[Obrazek: avatar0cn.jpg]
Odpowiedz

Dżemik muwiłam o ostatnich płytach że nie są elektroniczne,bo te pierwsze są...

Wyziewie..daruj sobie,..
A Violator to Kultowa płyta,wiekszość zaczynała słuchać od tej płyty czyli tak jak Ja..
Radze pszesłuchać reszte płyt zanim wypowiesz"wyziewy" pamietaj że do depeche mode trzeba dorosnąc ,może raz czegoś pszesłuchałeś i ci sie nie spodobało i nazywasz to tak,a nie inaczej... Wink Posłuchaj wiecej płyt i poznasz fenomen DM ..
Odpowiedz

Cytat:Radze pszesłuchać reszte płyt zanim wypowiesz"wyziewy"

offtop:radzę zapoznac się ze słownikiem ortograficznym.
Cytat:pamietaj że do depeche mode trzeba dorosnąc
No co ty nie powiesz?A ja ci powiem ze WYROSŁEM ze sluchania DM.
Cytat: ,może raz czegoś pszesłuchałeś i ci sie nie spodobało i nazywasz to tak,a nie inaczej... Wink Posłuchaj wiecej płyt i poznasz fenomen DM ..
O ile sie nie myle słuchalem wystarczająco sporo płyt,zeby stwierdzić ze nadal nie rozumiem tego fenomenu.Nie żebym był jakims tam wielkim przeciwnikiem tego zespołu...
Odpowiedz

BLACK ANGEL napisał(a):A Violator to Kultowa płyta,wiekszość zaczynała słuchać od tej płyty czyli tak jak Ja..

Kultowa, nie kultowa, z pewnoscia najlepsza w ich dyskografii.

Cytat:Radze pszesłuchać reszte płyt zanim wypowiesz"wyziewy" pamietaj że do depeche mode trzeba dorosnąc ,może raz czegoś pszesłuchałeś i ci sie nie spodobało i nazywasz to tak,a nie inaczej... Wink Posłuchaj wiecej płyt i poznasz fenomen DM ..

1. Mam wszystkie albumy do Ultra. 2 pozostale oczywiscie przesluchalem rowniez. Wiekszosc materialu po Violatorze jest po prostu slaba.
2.Co jak co, ale muzyka DM nie jest zadna sztuka wyzsza i nie trzeba do niej dorastac.
3. Nie musze poznawac ich fenomenu. DM lubie, acz bez szalenstw.
[Obrazek: avatar0cn.jpg]
Odpowiedz

R_amze_S-twoją opinie mam w d**ie Big Grin wyrosłes z DM to twoja sprawa,chyba raczej pierw trzeba dorosnąć żeby wyrosnąć...cwaniaku..
A słownik kultury osobistej to ty pszeczytaj i bezzz najeżdzania proszę... Mad Mad
Odpowiedz

BLACK ANGEL napisał(a):R_amze_S-twoją opinie mam w d**ie Big Grin wyrosłes z DM to twoja sprawa,chyba raczej pierw trzeba dorosnąć żeby wyrosnąć...cwaniaku..
A słownik kultury osobistej to ty pszeczytaj i bezzz najeżdzania proszę... Mad Mad

AHAHAHAHAHAHHAHAHAHHHA POST DNIA Big GrinBig GrinBig Grin
Odpowiedz

dzieki ..masz fajną ksywe.. Wink Smile
Odpowiedz