Forum Rockmetalshop
a co powiecie o Depeche Mode... - Wersja do druku

+- Forum Rockmetalshop (http://forum.rockmetalshop.pl)
+-- Dział: Co mi w duszy gra... czyli dywagacje i dewiacje muzyczne }:-] (http://forum.rockmetalshop.pl/forum-co-mi-w-duszy-gra-czyli-dywagacje-i-dewiacje-muzyczne)
+--- Dział: Inna muzyka... (http://forum.rockmetalshop.pl/forum-inna-muzyka)
+--- Wątek: a co powiecie o Depeche Mode... (/thread-a-co-powiecie-o-depeche-mode)

Strony: 1 2 3 4 5

a co powiecie o Depeche Mode... - velvetova - 02-27-2005

hmmm nie zauwazylam jeszcze nigdzie tego tematu wiec postanowilam go sama stworzyc...co sadzicie o slawetnych Depeche Mode-krolach new romantic???ja osobiscie ich uwielbiam i jestem ich wielka fanka...co prawda lubie plytki na przekroju konca lat 80'poczatek 90' ale ten nowe i te najstarsze plyty tez nie sa zle...uwielbiam DVD-"101"moglabym je godzinami ogladac ale niestety nie mam DVD... Sad napiszcie swoje zdania dotyczace zespolu....

- Ajana - 02-27-2005

Dla mnie są świetni.Szczególnie lubię "I Feel Loved".Jest to świetny utwór.

- Kamael - 02-27-2005

Bardzo podoba mi się "Enjoy the silence". Nowa wersja chyba jeszcze lepsza od pierwotnej. Poza tym, to nie dla mnie.

- gabrysia - 02-27-2005

Nie znam zbyt dobrze ich twórczości, ale to co słyszałam to nawet mi się podoba Smile
Cytat:Bardzo podoba mi się "Enjoy the silence". Nowa wersja chyba jeszcze lepsza od pierwotnej.
Też tak sądzę Kamael Wink Tongue

- Tuomasss - 02-27-2005

Album Violator to prawdziwe dzieło sztuki...

- nowy - 02-27-2005

nie znami ich zabardzo i tak po za tym nie te rytymy Smile

- gabrysia - 02-27-2005

Tuomasss napisał(a):Album Violator to prawdziwe dzieło sztuki...
Właśnie dzięki tej płycie ich poznałam i polubiłam Wink

- Hair of the dog - 02-27-2005

"nowa wersja" enjoy the silence to remix by linkin park....tzn. dj hahn nad nim pracowal ale reszta zespolu chyba nagrala gitary i costam...
ogolnie dupnie...zepsuli zajebsita piosenke
a depeche mode to kozacki zespol...violator,songs of faith and devotion i black selebration sa chyba szczegolnie warte uwagi...

- Kalin - 02-27-2005

Enjoy The Silence - jedyny słuszny utwór - zarówno w nowej jak i w starej wersji, reszta to tandeta Smile

- velvetova - 02-27-2005

Hair of the dog napisał(a):"nowa wersja" enjoy the silence to remix by linkin park....tzn. dj hahn nad nim pracowal ale reszta zespolu chyba nagrala gitary i costam...
nowa wersje stworzyl Mike Shinoda raper LP... Smile hmmm rzeczywiscie nowa wersja jest super ale starsza jest jeszcze lepsza...ma swoj klimat...ciesze sie ze Dp wydali te remixy...przez to moga zdobyc wielu mlodych i nowych fanow...

- Dżemik - 02-27-2005

Lubliu Depeche Mode.. Smile Do Violatora.. Nowy DM srednio mi podchodzi..

No i kimze bylby Matthias Sayer i jego Farmer Boys gdyby nie Depeche Mode & reszta kapel new romantic? Smile

- Adam - 02-27-2005

nie znam za bardzo wiec... Wink nadrobie zaleglosci... kiedys Wink

- Miriam - 03-01-2005

Bardzo lubię album "Ultra" Smile Poza tym, świetne jest "Enjoy The Silence", "Personal Jesus" (tak,tak, pan Manson zrobił cover tego numeru) oraz "Stripped" (z kolei ten numer przerobił Rammstein) Słyszałam dużo dobrych opini o "Violatorze" - kiedyś nadrobię zaległości Surprised

- White Rabbit - 03-01-2005

Lubie ich muzyke. No i ten wokal.... Big Grin
Ulubione piosenki:"Question of lust", "Enjoy the silence". "In your room", "never let me down", "World in my eyes", "Stripped", "Tora"Tora!Tora!"- za tekst
No i wiele, wiele innych! Smile

- Vlkodlak - 03-02-2005

bardzo dobry zespół, niektóre utwory naprawdę bardzo lubię (choćby Black Celebration, Personal Jesus albo Enjoy the Silence).
Oglądałam dvd z jakiegoś koncertu..super wystąpili, ale nie pamiętam skąd ten koncert, hehe skleroza nie boli
Ale czasami brak mi w tej muzyce takiego...kopa Wink