• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

23-29.05 tydzien wegetarianizmu

Dzeyla napisał(a):moze,ale to chyba raczej kwestia indywidualna... ja mam 0 i jakos moge sie obejsc bez miesa..

no na mózg już ci padło chyba
MIGHT IS RIGHT!
"Adding rap to rock is like taking the most beautiful woman you've ever seen to a plastic surgeon and asking him to put a penis on her."
- Karl Logan
Odpowiedz

To ja sie czuje rozgrzeszony, bo mam grupe krwi 0...
"All that's left to say is: Farewell"
Odpowiedz

A ja B. Czyli jem co chcę Wink zdarza mi się nieraz przez parę dni praktycznie nic nie jeść, a kiedy indziej obżeram się wielkimi schaboszczakami Tongue Zależy, na co mam akurat ochotę.
[Obrazek: bustersMini.jpg]
Odpowiedz

Też mam B.I jeśli chce to będę jadła samo mięcho,a kiedy indziej samo zielsko.
Smile
See You At The Bitter End...
Odpowiedz

Ja nie wiem jaką mam grupe krwi i wpierdalam co lubie i nie robie problemów Big Grin
Odpowiedz

aXe Rose napisał(a):A ja B. Czyli jem co chcę Wink zdarza mi się nieraz przez parę dni praktycznie nic nie jeść, a kiedy indziej obżeram się wielkimi schaboszczakami Tongue Zależy, na co mam akurat ochotę.

B, to mongoły, czyli najbardziej pasi wam mleko i jego przetwory (chyba, że nie posiadacie enzymu do trawienia kazeiny, wtedy przejebane).
MIGHT IS RIGHT!
"Adding rap to rock is like taking the most beautiful woman you've ever seen to a plastic surgeon and asking him to put a penis on her."
- Karl Logan
Odpowiedz

Ta, na przyklad ja mam cos nietak z kazeina, bo zazwyczaj bo wypiciu mleka mam dosc nieprzyjemne sensacje zoladkowe, podczas gdy wszystko inne jesc moge... :>

Ponoc spory odsetek populacji ma niedobor kazeiny :>
Odpowiedz

ReTuRn napisał(a):Ta, na przyklad ja mam cos nietak z kazeina, bo zazwyczaj bo wypiciu mleka mam dosc nieprzyjemne sensacje zoladkowe, podczas gdy wszystko inne jesc moge... :>

Ponoc spory odsetek populacji ma niedobor kazeiny :>

Mnie np. też lekko dzwiga po mleku...i cały problem polega na tym że je lubie Big Grin ale fakt, mnóstwo ludzi na to cierpi
KelThuz napisał(a):estem pieprzonym fanatykiem ATARI, zwalczam amigowców od roku 1989. Amigowcy to plaga świata, lewica wśród komputerowców, no i oczywiście skrajne pedalstwo
Odpowiedz

a walsnie i tak nie znosze mleka, wiec mi to tam wisi i powiewa... Ale twarozek uwielbiam :>
Odpowiedz

borysso napisał(a):echh, jak możecie... wyobraźcie sobie taką świnkę, krówkę czy kurczaczka... mają/miały rodziny, znajomych, przyjaciół... plany na przyszłość, marzenia... a wy im to wszystko zabieracie, wy... wy... brutale jedne... Big Grin
Gdybysmy uzalali sie nad kazda swinka lub kurczaczkiem nastapilo by istne przeludnienie tych zwierzatek. Proponuje nie jes tez salaty! Przeciez w lisciach salty sa aparaty szparkowe czyli salata oddycha i tym samym zyje! Jak mozna mordowac roslinki.... Buuuuuu!;( A co do tych krowich marzen i planow.... o czym taka krowa moze marzyc? "niech po smierci przerobia mnie na dobre glany" Tongue
Odpowiedz

ja co rano budzę się z myślą: "czas wpierdolić jakieś zabite zwierze" a gdy wychodzę to myślę sobie: "ooo tak właśnie zakładam skóre jakiegos zwierzęcia, ciekawe czy obdzierali je żywcem."
Niewiem jak można być vegamanem.
Mind.In.A.Box :* :* :*
Odpowiedz

[Obrazek: f03c7186617bc59f.jpg]

borysso napisał(a):echh, jak możecie... wyobraźcie sobie taką świnkę, krówkę czy kurczaczka... mają/miały rodziny, znajomych, przyjaciół... plany na przyszłość, marzenia... a wy im to wszystko zabieracie, wy... wy... brutale jedne... Big Grin
To jest drugi powód dla którego jem mięso
Thrash till fuckn death !!!
Odpowiedz

Hmm... świnki miały plany na przyszłość? Smile
A ja nie jem czerwonego mięsa bo mi nie smakuje, za to kurczakami (tymi z marzeniami też) nie pogardzę Smile.
Odpowiedz

nie jem bo nie lubie, nienawidze i "nigdy nie będę nawidził".
Odpowiedz

Też nie jadam.
Odpowiedz